Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: Dzień Dobry :loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu: Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 puk, puk ... a jest tam kto? Kawa stygnie ... Quote
Sylwia M. Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Cześć[B] Wuniu[/B] jestem, dzięki za kawę. Zegarki bazarkowe zapakowane i wysłane :) Wczoraj byłam w trasie, ale o bazarku myślałam :) Quote
irenaka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Dziewczyny, przepraszam Was z góry za zaśmiecanie wątku:oops:, ale może komuś przypadną do gustu ręczne hafty mojej mamy? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/182349-Wielkanocne-cudeA-ka-Od-niech-nie-przytyjesz-Do-dnia-27-03-2010[/URL] Quote
asiulek-85 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Witam Gapciowe ciotki w piękny słoneczny dzień :) Quote
RenW Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Wunia']puk, puk ... a jest tam kto? Kawa stygnie ...[/QUOTE] Wunia puka, Wunia mnie zbudziła..dzwonek jest przy drzwiach jakby co...;) Ale dzisiaj gorąco, głowę mam ciężką.:shake: Dzięki za ka(Wunię).. pyszna jak zwykłe, może na nogi mnie postawi. :diabloti: Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='Sylwia M.']Cześć[B] Wuniu[/B] jestem, dzięki za kawę. Zegarki bazarkowe zapakowane i wysłane :) Wczoraj byłam w trasie, ale o bazarku myślałam :)[/QUOTE] Ciocia nam gdzieś na długo zniknęła :shake: już się martwiłam :-( [quote name='irenaka']Dziewczyny, przepraszam Was z góry za zaśmiecanie wątku:oops:, ale może komuś przypadną do gustu ręczne hafty mojej mamy?[/QUOTE] śliczne te hafciki, takie do uświetnienia świątecznego antruażu ;) [quote name='asiulek-85']Witam Gapciowe ciotki w piękny słoneczny dzień :)[/QUOTE] U mnie też słońce :multi: [quote name='RenW']Wunia puka, Wunia mnie zbudziła..dzwonek jest przy drzwiach jakby co...;) Ale dzisiaj gorąco, głowę mam ciężką.:shake: Dzięki za ka(Wunię).. pyszna jak zwykłe, może na nogi mnie postawi. :diabloti:[/QUOTE] A ja wolę w monitorek puk, puk, puk porobić:multi: Cieszę się, że ka(Wunia) smakowała :loveu: Quote
Ellig Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Wunia']:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: x dużo razy :loveu::loveu::loveu: Dzień Dobry :loveu: Ka(Wunia) dla wszystkich :loveu::loveu:[/QUOTE] Mam nadzieje,ze jeszcze zdazylam....:) Oj tak ka/Wunia/ pyszna, dziekuje:) Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Ciocia Ellig :multi::multi::multi::multi: Słońce stało się jeszcze jaśniejsze u Gapcia :loveu::loveu::loveu: Quote
mmd Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Ellig']Mam nadzieje,ze jeszcze zdazylam....:) Oj tak ka/Wunia/ pyszna, dziekuje:)[/QUOTE] Ellig, współczuję "walki" ze szczeniorami Witajcie wszyscy tak poza tym. Robię szybki obchód włości i inwentarza żywego i zaraz gnam na pocztę wysyłać fanty z bazarku oraz z paniczem do weta, bo coś w brzuszku mu bąbluje. Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='mmd']z paniczem do weta, bo coś w brzuszku mu bąbluje.[/QUOTE] Czyżby znowu Kelbi coś zeżarł? Quote
RenW Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Wunia, jutro będę jeść sałatę Twojego projektu, tylko wzbogaconą jeszcze o kilka produktów.:PROXY5::eating: Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='RenW']Wunia, jutro będę jeść sałatę Twojego projektu, tylko wzbogaconą jeszcze o kilka produktów.:PROXY5::eating:[/QUOTE] a jakich? Winogrono zielone dobrze się z tym komponuje ;) Quote
Ellig Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 :multi:Hej! przepraszam ja tak dzisiaj wpadam i wypadam, tez robie salate ale ja to taka durna jestem ,ze tylko wloskie mnie biora numery, czyli sos vinegre, suszone pomidory, papryka i oliwki nadziewana owczym serem, trzy rodzaje salat "szarpanych" i pesto bazyliowe, moga tez byc orzeszki pini albo podsmazone pestki dyni :eviltong: Quote
Ellig Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Wunia']a jakich? Winogrono zielone dobrze się z tym komponuje ;)[/QUOTE] granatowe dojrzale lepiej widac:razz: Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='Ellig']:multi:Hej! przepraszam ja tak dzisiaj wpadam i wypadam, tez robie salate ale ja to taka durna jestem ,ze tylko wloskie mnie biora numery, czyli sos vinegre, suszone pomidory, papryka i oliwki nadziewana owczym serem, trzy rodzaje salat "szarpanych" i pesto bazyliowe, moga tez byc orzeszki pini albo podsmazone pestki dyni :eviltong:[/QUOTE] mniam, mniam ... prażone orzeszki piniowe uwielbiam ... Quote
mmd Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Wunia']Czyżby znowu Kelbi coś zeżarł?[/QUOTE] Zeżarł:mad: Mega wzdęcie, kolka chyba też, darł się na całego tak bolało. Bateria, baterię szykuj, nie ma bata. Wet pochwala metodę. Podłączamy Kelbiego do prądu:mad: Quote
mmd Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Ellig']:multi:Hej! przepraszam ja tak dzisiaj wpadam i wypadam, tez robie salate ale ja to taka durna jestem ,ze tylko wloskie mnie biora numery, czyli sos vinegre, suszone pomidory, papryka i oliwki nadziewana owczym serem, trzy rodzaje salat "szarpanych" i pesto bazyliowe, moga tez byc orzeszki pini albo podsmazone pestki dyni :eviltong:[/QUOTE] O, moje klimaty;) Tylko pesto czerwone. Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='mmd']Zeżarł:mad: Mega wzdęcie, kolka chyba też, darł się na całego tak bolało. Bateria, baterię szykuj, nie ma bata. Wet pochwala metodę. Podłączamy Kelbiego do prądu:mad:[/QUOTE] Dzisiaj Wielki Wujo weźmie się do roboty, bo Warsa też trzeba oduczyć ;) a Ty ciocia jakieś mięsko dla gnojka zasmradzaj :D Quote
mmd Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Może być kocia kupa? To są delicje;) On idzie jak odkurzacz, nos przy ziemi i wciąga do paszczy. Jak zdążę to wyciągam. Nie zdążyłam widocznie. Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='mmd']Może być kocia kupa? To są delicje;) On idzie jak odkurzacz, nos przy ziemi i wciąga do paszczy. Jak zdążę to wyciągam. Nie zdążyłam widocznie.[/QUOTE] To pozbieraj parę :evil_lol: może do jakiejś kuwety się podłącz :evil_lol: tylko nie wiem co na to Wielki Wujo powie :diabloti: Kelbi jest jak błyskawica, więc nie dziwota, że nie zdążyłaś :p Quote
mmd Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A silny jak byk. U weta na stole było nie teges, jeszcze pamięta te domięśniowe hormony. Złapał pazurami za spód stołu i tak się wyrywał, że stół rozbujał. Wunia, coś Ty mi znalazła:evil_lol::evil_lol: Trzeba uwazać na psy od Ciebie:eviltong: Quote
RenW Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Ellig']:multi:Hej! przepraszam ja tak dzisiaj wpadam i wypadam, tez robie salate ale ja to taka durna jestem ,ze tylko wloskie mnie biora numery, czyli sos vinegre, [B]suszone pomidory[/B], papryka i [B]oliwki nadziewana owczym serem[/B], trzy rodzaje salat "szarpanych" i [B]pesto bazyliow[/B]e, moga tez byc orzeszki pini albo podsmazone pestki dyni :eviltong:[/QUOTE] Ciotka, tylko skąd te produkty wziąć ?:lying::-?:hmmmm: Quote
Wunia Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='mmd']A silny jak byk. U weta na stole było nie teges, jeszcze pamięta te domięśniowe hormony. Złapał pazurami za spód stołu i tak się wyrywał, że stół rozbujał. Wunia, coś Ty mi znalazła:evil_lol::evil_lol: Trzeba uwazać na psy od Ciebie:eviltong:[/QUOTE] No proszę baz takich :obrazic:bo mi złą reklamę robisz :evil_lol: A tak w ogóle to jeśli się nie mylę to Duży MMD z całego roju właśnie tego jedynego sobie wybrał :diabloti: Quote
Recommended Posts