Jump to content
Dogomania

Toffik z Dobrocina..rozkochal wszystkich dookola..zostaje na zawsze we Wroclawiu:)

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pewnie ok 80 zl,moj Bruno wazy 20 kg to tak place zawsze 70-80 zl,
ja zaplace za nie z tego co jest jeszcze w skarpecie po Graffim,
W sobote jade do wrocka na tydzien ,moze podjedziemy do Toffika? kto chetny..?

Posted

bylam wczoraj odwiedzic Toffika,przekazalam Pani Renacie 70 zl z wroclawskiej skarpety na szczepienia,ktorych juz nie udalo sie zalatwic za friko w schronie .
Toffik jest przesliczny i przeslodki,zachowuje sie jak szczeniak (on chyba nawet roku jeszcze nie ma),jest masywny ,ma gruuuubasne lapki,lize po rekach i rozdaje buziaki,przemily psiak i przepiekny .Bylam z Tz i jestesmy nim zachwyceni .
zaraz wkleje pare fotek:)

Posted

Toffik wyglada jak Harzer Fuks, rasa psa pasterskiego z Niemiec......uszy moga byc stojace albo lezace, wszystko dozwolone....
sliczny pies....
pozdrawiamy

• 3 weeks later...
Posted

monika083 napisał(a):
zareaz wysle do pani Renaty wiadomosc o terminie kastracji ,wybaczcie ale bylam w polsce bez stalego dostepu do netu ,numeru pani Renaty tez nie mialam przy sobie .

to prosimy szybko nadrabać zaległości :)
mamy czas do 20, takze luz:)

Posted

czekam na odpowiedz narazie od pani Renatki,ale mysle ,ze ten termin bedzie ok ,bo pani Renata pisala do mnie 23 marca czy ta kastracja moze byc za jakis miesiac bo na poczatku kwietnia planowala jakis wyjazd i psami zajmowalaby sie wtedy mama p.Renaty.Wiemc mam nadzieje ,ze 20sty bedzie juz ok .Napisze jak tylko dostane odp .Jak p.Renata sie nie odezwie do jutra to mozna zadzwonic czy wyslac sms:)

Posted

monika083 napisał(a):
cholercia--20sty za bardzo nie pasuje pani Renacie -bo ma prace na rano i pyta czy mozna przelozyc ten termin na 19 lub 21 rano ,bo wtedy ma na popoludnie.

jeśli 20 nie pasuje, to wtedy znów bede sie umawiać i musze znać choć dzien tygodnia który by jej pasował. ja na zabieg czekam od tygodnia do 3 tygodni. takze niestety, tak dobrze to nie jest.