Jump to content
Dogomania

Toffik z Dobrocina..rozkochal wszystkich dookola..zostaje na zawsze we Wroclawiu:)

Recommended Posts

Posted

pani Renata napisala :
''[FONT=MS Shell Dlg 2]wtorek mi niestety nie za bardzo odpowiada:( poniewaz pracuje od rana. Najlepiej byloby w poniedzialki, srody lub piatki w godzinach porannych bo mam na 15 do pracy. Jesli trzeba to poczekam te 3 tygodnie na kolejny zabieg.''[/FONT]

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Demi ,jesli bedziesz w schronie to juz nie masz daleko do mojej mamy ,ja tam zostawilam troche poszewek ,scierek ,jesli potrzebujesz to mozesz przy okazji odebrac,mama mieszka na bzowej -boczna grabiszynskiej.

Posted

nie chce narzekać.. ale Tofik dziś sie nie pokazał w schronisku na zabiegu. Przepadł termin i w ogóle. A wczoraj na zbity dziub leciałam załatwiać wszystkie papiery. Bo dziś bym nie dała rady.
No trudno... Szkoda, bo tyle czekał. Co teraz?

Posted

monika083 napisał(a):
Demi ,jesli bedziesz w schronie to juz nie masz daleko do mojej mamy ,ja tam zostawilam troche poszewek ,scierek ,jesli potrzebujesz to mozesz przy okazji odebrac,mama mieszka na bzowej -boczna grabiszynskiej.

Kochana, wcześniej tego nie przeczytałam, wyślij mi prosze pw z adresem, bo niedługo znów bede w pobliżu. to bym wpadła:)

Posted

demi napisał(a):
nie chce narzekać.. ale Tofik dziś sie nie pokazał w schronisku na zabiegu. Przepadł termin i w ogóle. A wczoraj na zbity dziub leciałam załatwiać wszystkie papiery. Bo dziś bym nie dała rady.
No trudno... Szkoda, bo tyle czekał. Co teraz?

no niezle,wiecie co ja juz nerwow nie mam...

• 2 months later...