Selenga Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 allegro adopcyjne Budryska, oczywiście full wypas :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1005504949 Quote
obraczus87 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Selenga napisał(a):allegro adopcyjne Budryska, oczywiście full wypas :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1005504949 Bardzo dziekuję :) Lada chwila Budrynio bedzie mial kolejne ogloszonka :) Quote
obraczus87 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Budrysek ma kolejne 74 ogłoszenia :) Quote
Ingrid44 Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 obraczus87 napisał(a):Budrysek ma kolejne 74 ogłoszenia :) Budrysku, obys wspanialy domek znalazl ! :) Quote
Vasco Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Z taką akcją marketingową nie ma szans, by domek przoczył Budryska! Quote
obraczus87 Posted April 29, 2010 Author Posted April 29, 2010 polubek napisał(a):jest jakiś odzew z ogłoszeń? zerowy.. ani jednego zapytania, ani jednego telefonu. Lada chwila trzeba ponownie ogłaszac Budryska.... Quote
Ingrid44 Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 obraczus87 napisał(a):zerowy.. ani jednego zapytania, ani jednego telefonu. Lada chwila trzeba ponownie ogłaszac Budryska.... To bardzo przykre :( :( :( Sprobujcie oglosic go w jakiejs lokalnej gazecie, duzo starszych ludzi czyta gazety . Pozatym nie kazdy sprawdza ogloszenia na necie. Jesli nie sa bardzo drogie to warto sprobowac. Quote
obraczus87 Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Ingrid44 napisał(a):To bardzo przykre :( :( :( Sprobujcie oglosic go w jakiejs lokalnej gazecie, duzo starszych ludzi czyta gazety . Pozatym nie kazdy sprawdza ogloszenia na necie. Jesli nie sa bardzo drogie to warto sprobowac. Będe o tym myslec na pewno, ale po długim weekendzie. Quote
obraczus87 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Ingrid44 napisał(a):Strasznie tu cicho :( My ogłaszamy Budryska... Dominika też Go ogłasza......... Quote
Awit Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Mó Boże, taki ładny pies, tyle tygodni ogłaszany i nic:-( Quote
Ingrid44 Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 I dalej cisza z ogloszen ? Moze trzeba sprobowac oglaszac w lokalnej gazecie ? Duzo nie internetowych starszych osob czyta gazety. Quote
obraczus87 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Wieści o Budrysku - NARESZCZCIE!!! "Budrusek utył ponad 10% Nie ma wystajacych żeber. Je normalnie suche 2 razy dziennie. Czyje sie świetnie. Rozpiera go energia i dramatycznie potrzebuje towarzystwa. J uż nie jest takiczarny. Raczej czekoladowy. Uwielbia sie piescić i bardzo szybko sie uczy." Ja ze względu na swoje problemy nie jestem w stanie ogarnąć ogłoszeń wszystkich swoich psiaków. Mile widziana pomoc. Trzeba zmodyfikować tekst ogłoszeń, nie wspominać o operacjii, bo to może odstraszać chyba (ludzie się boją). Quote
obraczus87 Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 [FONT=Times New Roman]Budrysek to przemiły [/FONT][FONT=Times New Roman]2-3 letni kundelek średniej wielkości. W styczniu został przywieziony razem z dwiema suniami z opuszczonej budowy (sunie mają już swoje nowe domki). Temperatura w tym okresie osiagała –15 stopni. A psiaki nie miały nawet budy. Spały skulone razem pod kontenerami na śniegu i lodzie. Z wielkim trudem udało się je złapać, bo bardzo bały się ludzi. Na pewno miały straszne przeżycia. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Teraz Budrysek uwielbia się przytulać, opiera się wtedy o człowieka [/FONT][FONT=Times New Roman]i głęboko wpatruje się w oczy. Jak przestaje się go głaskać dopomina się pieszczot trącając rękę, pieszczony cichutko pomrukuje. Na spacerze bardzo grzecznie chodzi na smyczy, chociaż zdarza mu się szczeknąć na innego psa, na zasadzie: nie znam cię, trochę się boję - to lepiej szczeknę ze dwa razy [/FONT]:) [FONT=Times New Roman]To taka poza, bo naprawdę to szybko zaprzyjaźnia się z innymi czworonogami.[/FONT][FONT=Times New Roman] Swoje potrzeby załatwia tylko na dworze. Jest wykastrowany. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Budrysek szuka wspaniałego i odpowiedzialnego domu, który zaopiekuje się Nim oraz pokocha. Grzecznym spokojny oraz czyściutki - bardzo domaga sie uwagi ze strony człowieka. Uwielbia kontakt z człowiekiem! Idealny zarówno dla młodej jak i starszej osoby! [/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]BUDRYSEK BARDZO TĘSKNI ZA SWOIM CZŁOWIEKIEM! [/FONT] [FONT=Times New Roman]W sprawie adopcji bardzo proszę o kontakt: [/FONT] [FONT=Times New Roman]e-mail [email protected][/FONT] [FONT=Times New Roman]tel. 0 663 805 384 (jeśli nie odbieram, proszę zostawić wiadomość)[/FONT] [FONT=Times New Roman]Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Nie wydajemy psów na łańcuch i do budy. Budrysek nie jest psem podwórkowym![/FONT] [FONT=Times New Roman]Pies przebywa w woj.mazowieckim![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]Tak wygląda tekst do ogłoszeń Budryska. Proszę nanieść zmiany wedle uznania. [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman]BARDZO PROSZE O POMOC W OGŁOSZENIACH!!!!!!!! SAMA NIE DAM RADY Z KILKOMA PSIAKAMI!!!![/FONT] Quote
amica Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Jestem i ja:) Na razie mogę porozsyłać ogłoszenie mailowo do znajomych i na facebook'u Wspaniale, że Budrysek jest całkowicie zdrowy! Postaram się go "rozreklamować" wśród znajomych psio-lubnych. Quote
Ingrid44 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Czy jest jeszcze potrzebny ktos do robienia ogloszen ? Quote
obraczus87 Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 amica napisał(a):Jestem i ja:) Na razie mogę porozsyłać ogłoszenie mailowo do znajomych i na facebook'u Wspaniale, że Budrysek jest całkowicie zdrowy! Postaram się go "rozreklamować" wśród znajomych psio-lubnych. Bardzo dziekuję!!!! Ingrid44 napisał(a):Czy jest jeszcze potrzebny ktos do robienia ogloszen ? Oczywiście. Budryskowi skończyły sie ogłoszenia w necie ;/ Quote
Ingrid44 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 To ja zrobie na okolo 20 portalach. Nie robie allegro wiec trzeba poprosic kogos innego. Quote
Ingrid44 Posted May 21, 2010 Posted May 21, 2010 Zrobilam ogloszenia na: - krakusik .pl - cafeanimal.pl - psiamania.pl - adopcjapsa.pl - petworld.pl - pajeczyna.pl - najpewniej.pl - ojej.pl - olx.pl - rozglos.net - bstok.pl - e-zwierzak.pl - sprzedasz.pl - neeon.pl - gablota.pl - portalogloszen.pl - zwierzeta.hiperogloszenia.pl Potwierdzenia i linki przyjda do [email protected] Mam zamiar zrobic jeszcze kilka. Dzisiaj zabraklo czasu.:shake: Quote
obraczus87 Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 Kochana jesteś, bardzo Ci dziekuję!!!! Linki aktywowałam!!!! :) Quote
obraczus87 Posted May 22, 2010 Author Posted May 22, 2010 Zapraszam na watek szczeniaka na lancuchu....ktory ze strachu robi pod siebie :( http://www.dogomania.pl/threads/186166-Szczeniak-na-łańcuchu-ze-strachu-robi-pod-siebie..-pomóż!-Pilnie-DT-kasa-i-pomoc!!! Quote
Recommended Posts