Jump to content
Dogomania

BUDRYS - najgrzeczniejszy pies na świecie ZNALAZŁ SWOJE MIEJSCE! Jest w DS! HURRA!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

obraczus87 napisał(a):
zerowy.. ani jednego zapytania, ani jednego telefonu. Lada chwila trzeba ponownie ogłaszac Budryska....

To bardzo przykre :( :( :( Sprobujcie oglosic go w jakiejs lokalnej gazecie, duzo starszych ludzi czyta gazety . Pozatym nie kazdy sprawdza ogloszenia na necie.

Jesli nie sa bardzo drogie to warto sprobowac.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
To bardzo przykre :( :( :( Sprobujcie oglosic go w jakiejs lokalnej gazecie, duzo starszych ludzi czyta gazety . Pozatym nie kazdy sprawdza ogloszenia na necie.

Jesli nie sa bardzo drogie to warto sprobowac.

Będe o tym myslec na pewno, ale po długim weekendzie.

Posted

Wieści o Budrysku - NARESZCZCIE!!!

"Budrusek utył ponad 10% Nie ma wystajacych żeber. Je normalnie suche 2
razy dziennie.
Czyje sie świetnie. Rozpiera go energia i dramatycznie potrzebuje
towarzystwa. J
uż nie jest takiczarny. Raczej czekoladowy. Uwielbia sie piescić i bardzo szybko sie uczy."

Ja ze względu na swoje problemy nie jestem w stanie ogarnąć ogłoszeń wszystkich swoich psiaków. Mile widziana pomoc.
Trzeba zmodyfikować tekst ogłoszeń, nie wspominać o operacjii, bo to może odstraszać chyba (ludzie się boją).

Posted

[FONT=Times New Roman]Budrysek to przemiły [/FONT][FONT=Times New Roman]2-3 letni kundelek średniej wielkości. W styczniu został przywieziony razem z dwiema suniami z opuszczonej budowy (sunie mają już swoje nowe domki). Temperatura w tym okresie osiagała –15 stopni. A psiaki nie miały nawet budy. Spały skulone razem pod kontenerami na śniegu i lodzie. Z wielkim trudem udało się je złapać, bo bardzo bały się ludzi. Na pewno miały straszne przeżycia. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Teraz Budrysek uwielbia się przytulać, opiera się wtedy o człowieka [/FONT][FONT=Times New Roman]i głęboko wpatruje się w oczy. Jak przestaje się go głaskać dopomina się pieszczot trącając rękę, pieszczony cichutko pomrukuje. Na spacerze bardzo grzecznie chodzi na smyczy, chociaż zdarza mu się szczeknąć na innego psa, na zasadzie: nie znam cię, trochę się boję - to lepiej szczeknę ze dwa razy [/FONT]:) [FONT=Times New Roman]To taka poza, bo naprawdę to szybko zaprzyjaźnia się z innymi czworonogami.[/FONT][FONT=Times New Roman] Swoje potrzeby załatwia tylko na dworze. Jest wykastrowany. [/FONT]

[FONT=Times New Roman]Budrysek szuka wspaniałego i odpowiedzialnego domu, który zaopiekuje się Nim oraz pokocha. Grzecznym spokojny oraz czyściutki - bardzo domaga sie uwagi ze strony człowieka. Uwielbia kontakt z człowiekiem! Idealny zarówno dla młodej jak i starszej osoby! [/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]BUDRYSEK BARDZO TĘSKNI ZA SWOIM CZŁOWIEKIEM! [/FONT]

[FONT=Times New Roman]W sprawie adopcji bardzo proszę o kontakt: [/FONT]
[FONT=Times New Roman]e-mail [email protected][/FONT]
[FONT=Times New Roman]tel. 0 663 805 384 (jeśli nie odbieram, proszę zostawić wiadomość)[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Warunkiem adopcji jest wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Nie wydajemy psów na łańcuch i do budy. Budrysek nie jest psem podwórkowym![/FONT]
[FONT=Times New Roman]Pies przebywa w woj.mazowieckim![/FONT]
[FONT=Times New Roman][/FONT]
[FONT=Times New Roman]Tak wygląda tekst do ogłoszeń Budryska. Proszę nanieść zmiany wedle uznania. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]BARDZO PROSZE O POMOC W OGŁOSZENIACH!!!!!!!! SAMA NIE DAM RADY Z KILKOMA PSIAKAMI!!!![/FONT]

Posted

Jestem i ja:)
Na razie mogę porozsyłać ogłoszenie mailowo do znajomych i na facebook'u
Wspaniale, że Budrysek jest całkowicie zdrowy!
Postaram się go "rozreklamować" wśród znajomych psio-lubnych.

Posted

amica napisał(a):
Jestem i ja:)
Na razie mogę porozsyłać ogłoszenie mailowo do znajomych i na facebook'u
Wspaniale, że Budrysek jest całkowicie zdrowy!
Postaram się go "rozreklamować" wśród znajomych psio-lubnych.

Bardzo dziekuję!!!!

Ingrid44 napisał(a):
Czy jest jeszcze potrzebny ktos do robienia ogloszen ?

Oczywiście. Budryskowi skończyły sie ogłoszenia w necie ;/

Posted

Zrobilam ogloszenia na:
- krakusik .pl
- cafeanimal.pl
- psiamania.pl
- adopcjapsa.pl
- petworld.pl
- pajeczyna.pl
- najpewniej.pl
- ojej.pl
- olx.pl