*Magda* Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 3 minuty temu, łamAga napisał: Wez tybetana :P tybetany nie kłaczą :P One tylko niszczą wszystko co spotkają na swojej drodze :D I zjadają chusteczki higieniczne :P Quote
łamAga Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 3 minuty temu, *Magda* napisał: One tylko niszczą wszystko co spotkają na swojej drodze :D I zjadają chusteczki higieniczne :P .... i papier toaletowy :P u nas kolejny psem na 99.9 % będzie rottek :P Quote
Patikujek Posted February 15, 2018 Author Posted February 15, 2018 Tybetan mógłby być jakby był mniejszy od Bluma Jak wymyślą miniatury to biorę hahahahah Quote
łamAga Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 2 minuty temu, Patikujek napisał: Tybetan mógłby być jakby był mniejszy od Bluma Jak wymyślą miniatury to biorę hahahahah o nie , miniatura tybetana odpada, one są fajne dlatego że sa takie ogromne <3 Quote
angineuuka Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 53 minuty temu, łamAga napisał: .... i papier toaletowy :P u nas kolejny psem na 99.9 % będzie rottek :P byleby ładny jakis :P a nie agresywny z wodogłowiem :P Quote
łamAga Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 1 minutę temu, angineuuka napisał: byleby ładny jakis :P a nie agresywny z wodogłowiem :P też bym nie chciala z wodogłowiem ;( no a agresywanego to już w ogóle .... Quote
Ania :) Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Trzymam kciuki by z nowym papikiem wszystko wypaliło :) Quote
Tyśka) Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Uważam, że z Rychem podjęłaś słuszną decyzję ;) A co do papsa... hmmm, umieram z ciekawości :D Wszystkie mniejsze psy z I gr kojarzą mi się z intensywnym kłaczeniem:D Quote
Patikujek Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 19 godzin temu, łamAga napisał: o nie , miniatura tybetana odpada, one są fajne dlatego że sa takie ogromne <3 Wiem, wiem. Też kocham wielkie psy, jednak muszę myśleć realistycznie o swoich możliwościach i co będzie w razie "w" 19 godzin temu, łamAga napisał: też bym nie chciala z wodogłowiem ;( no a agresywanego to już w ogóle .... To nie kupuj takiego z wodogłowiem :P 19 godzin temu, Ania :) napisał: Trzymam kciuki by z nowym papikiem wszystko wypaliło :) Dzięki wielkie. Sprawa jest na tyle zakręcona, że szczylek może być u mnie może i już za 2 mies. a może dopiero pod koniec roku.... Także to wszystko jedna wielka niewiadoma i staram się nie nakręcać. Z resztą Chłopaki dają mi na razie tyle zajęcia, żę nie mam czasu myśleć o czym innym :P 18 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Uważam, że z Rychem podjęłaś słuszną decyzję ;) A co do papsa... hmmm, umieram z ciekawości :D Wszystkie mniejsze psy z I gr kojarzą mi się z intensywnym kłaczeniem:D Dzięki, też tak mi się wydaje. Chcę by mu było jak najlepiej bop jak mu zmieniać swój rodzinny dom to tylko na lepszy a nie na to samo co miał, albo i gorzej :) Paps będzie myślę dla wielu zaskoczeniem. Teraz gdy wybierałam rasę, te które zostały na koniec to była taka mieszanka tak różnych typów psów pod względem wygląda i częściowo charakteru, że sama nie wiem jak ja je powybierałam. Dobrze, żę od dawna myślałam o drugim psie to już wcześniej zaczęłam szczegółowiej sprawdzać każdą rasę która wpadła mi w oko. Na koniec kiedy w sumie na tablicy zostały 3 rasy próbowałam je jak najlepiej poznać. Na szczęście 2 z 3 znałam już wcześniej osobiście nie najgorzej. :D Także musicie teraz jeszcze troszkę zaczekać. Myślę, że sprawa pierwszego możliwego terminu przyjścia szczyla do mnie rozwiąże się najpóźniej do pierwszej połowy marca A tak żeby nie było zbyt pięknie to przed wczoraj padła mi na amen lodówka, a wczoraj pralka..... Po południu byłam kupić nowe i teraz jestem typowym polakiem żyjącym na kredytach... Ehhhh... mam nadzieję, że jakoś to ogarnę. A przynajmniej do sierpnia kiedy już rata za laptop odpadnie .... Quote
angineuuka Posted February 16, 2018 Posted February 16, 2018 Myślę, że " ta" rasa może być okej dla ciebie ;) Bierz teraz, zaraz! zdasz i relację jak się żyje z tym psem :D Quote
Patikujek Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 1 godzinę temu, angineuuka napisał: Myślę, że " ta" rasa może być okej dla ciebie ;) Bierz teraz, zaraz! zdasz i relację jak się żyje z tym psem :D Czyżbyś miała jakieś info o co mi chodzi czy się po prostu domyślasz? To nie ode mnie zależy. Ja zgłosiłam chęć posiadania psiaka, a co do wyboru szczeniaka zdałam się na pewną grupę ludzi i zamierzam poczekać na odpowiedniego papika. Oni wiedzą co robią Quote
Patikujek Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 1 godzinę temu, Aleksa. napisał: O matko, ale dopadły Cię wydatki :/ Bo to tak zawsze, jak się pieprzy to wszystko na raz.... :/ Quote
angineuuka Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Dnia 16.02.2018 o 19:52, Patikujek napisał: Czyżbyś miała jakieś info o co mi chodzi czy się po prostu domyślasz? To nie ode mnie zależy. Ja zgłosiłam chęć posiadania psiaka, a co do wyboru szczeniaka zdałam się na pewną grupę ludzi i zamierzam poczekać na odpowiedniego papika. Oni wiedzą co robią ino podejrzewam, a może i się domyślam? :) bardzo bym chciała żeby to było "to". Quote
Patikujek Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 11 minut temu, angineuuka napisał: ino podejrzewam, a może i się domyślam? :) bardzo bym chciała żeby to było "to". odezwij się na fb jak będziesz miała chwilę. Jestem ciekawa twoich przemyśleń :P Quote
Patikujek Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 @łamAga, @Ania :) same zobaczcie, w temacie szczeniaczków. Czy Blum się cokolwiek zmienił? No może szybciej biega i lepiej aportuje :P Quote
Ania :) Posted February 17, 2018 Posted February 17, 2018 Jaki szczeniaczek kochany :D <3 nic się nie zmienił ^^ troszkę tylko mu się urosło xd Quote
Patikujek Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 15 minut temu, Ania :) napisał: Jaki szczeniaczek kochany :D <3 nic się nie zmienił ^^ troszkę tylko mu się urosło xd Wydaje ci się Quote
Patikujek Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 Ja byłam dziś w odwiedzinach u znajomych by sobie przypomnieć jak to jest mieć w rękach psa poniżej 15 kg hahaha Przedstawiam Lilkę Quote
łamAga Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Jaki słodki Blu <3 szkoda że psy rosną :P Lilka jaka słodziasta <3 Quote
Patikujek Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 55 minut temu, łamAga napisał: Jaki słodki Blu <3 szkoda że psy rosną :P Lilka jaka słodziasta <3 Ja tam się cieszę. .... sceniacki nie są dla mnie i dzięki Bogu dość szybko wyrastają z tego etapu Quote
łamAga Posted February 18, 2018 Posted February 18, 2018 Przed chwilą, Patikujek napisał: Ja tam się cieszę. .... sceniacki nie są dla mnie i dzięki Bogu dość szybko wyrastają z tego etapu Ale mogły by wyglądać jak szczeniaczki ale mądrzały by jak dorosłe psy :D Quote
Patikujek Posted February 18, 2018 Author Posted February 18, 2018 5 minut temu, łamAga napisał: Ale mogły by wyglądać jak szczeniaczki ale mądrzały by jak dorosłe psy :D Ta opcja też mi nie odpowiada. Ja lubię dorosły i poważny wygląd psi No spójrz na tą dostojnosć Quote
Recommended Posts