Patikujek Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 za każdym razem nagradzam na macie, nie sprzątam też mat po każdym kapnięciu na nie także zapach ma,problem w ty, że on na tych brudnych matach chętnie spi i cały już jak siuśki śmierdzi... Łapserdak mały... A ostatnio im częściej go łapię i na matę zanoszę tym bardziej mam wrażenie, że on nie chce się załatwiać przy nas. W sensie jak rano wstaję to ja go pierwsze co namaty i zatrzymuję wtym koncie póki nie zrobi. i on tak potrafi godzinę, czasem aż piszczy bo chce żebym go wypuściła. A jak w końcu odpuszczę to 3 sekundy później robi zaraz obok. Zastanawiam się już nad wywaleniem mat a spróbowanie z gazetami. Bo na te maty to on kompletnie nie chce się załatwiać... Quote
Marmag Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Cholerka... a moze drybed? tak jakby gruby dywan w kawalku? Quote
Patikujek Posted January 28, 2017 Author Posted January 28, 2017 Jeszcze tydzień próbujemy z podkładami, jak dalej będzie to samo spróbuję z gazetami. A może uda się na dworze zacząć robić. Ostatnio się ocieplilo to będzie szło bardziej psa męczyć Quote
Marmag Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Dacie rade :) A tak w nawiasie toi widzialam psy w... pampersach.... Katastrofa! Nie ze starszy i popuszcza, tylko samiec w kwiecie wieku znaczyl teren przy suczkach.. Quote
Marmag Posted January 28, 2017 Posted January 28, 2017 Dacie rade :) A tak w nawiasie toi widzialam psy w... pampersach.... Katastrofa! Nie ze starszy i popuszcza, tylko samiec w kwiecie wieku znaczyl teren przy suczkach.. Quote
Patikujek Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 21 godzin temu, Marmag napisał: Dacie rade :) A tak w nawiasie toi widzialam psy w... pampersach.... Katastrofa! Nie ze starszy i popuszcza, tylko samiec w kwiecie wieku znaczyl teren przy suczkach.. Nie no to już porażka :O Czy ktoś może mnie poratować i powie mi jak na tej cholernej nowej dogomanii można podlinkować baner w podpisie, bo mnie za chwilę szlag jasny trafi! Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 22 godziny temu, Marmag napisał: Dacie rade :) A tak w nawiasie toi widzialam psy w... pampersach.... Katastrofa! Nie ze starszy i popuszcza, tylko samiec w kwiecie wieku znaczyl teren przy suczkach.. pampers czy pampas? :) 41 minut temu, Patikujek napisał: Nie no to już porażka :O Czy ktoś może mnie poratować i powie mi jak na tej cholernej nowej dogomanii można podlinkować baner w podpisie, bo mnie za chwilę szlag jasny trafi! nie robi się tego jak kiedyś? Quote
Patikujek Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 własnie nie wchodzi mi.... Jak tylko wstawiam linka to zamienia go na zdjęcie, jak chcę podlinkować wstawione zdjęcie to nie idzie, a jak wyłączę automatyczne zamienianie linka na foto to w ogóle zostaje link.... Nie mam już sił Wypróbowałam już chyba dzisiaj wszystkie znane mi kody html i BB i chyba się poddaję. Tekst bez problemu da się podlinkować a foto nie umiem Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 8 minut temu, Marmag napisał: angineuuka - co to pampas? ;d Majtasy na samego siurka :) Quote
Patikujek Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Może ja zainwestuje w coś takiego haha Quote
Marmag Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 Aaa... nie wiedzialam ze cos takiego typowo dla psow istnieje, myslalam ze to co widzialam to zwykly pampers tylko inaczej zalozony niz na dzieciaczku, tym bardziej ze on byl bialy, no jak pampers hehe :d ale dobrze wiedziec cos nowego :d Pati, smiesznie by Blu wygladal w pampasie hehe Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 znajoma swojemu psu też zakładała pampersa tak jak pampasa. On już był starszy, miał chore nerki i popuszczał. :) Quote
Patikujek Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Chciałabym wszystkim tutaj pokazać biednego, zestresowanego, udręczonego, zmuszanego do siedzenia w ciasnej klatce pieska. Zdjęcie pokazuje już padłe zwierzę Quote
angineuuka Posted January 29, 2017 Posted January 29, 2017 boże umarł biedny pieseczek.. :( i na co mu te obroże? :C Quote
Patikujek Posted January 29, 2017 Author Posted January 29, 2017 Będą dla następnego szczyla, może więcej wytrzyma :P Quote
Patikujek Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 Klatka miała psu służyć za schronienie, kiedy ciocie odwiedzają małe potwory, albo ratunkiem dla potworów jeśli pies dostanie szajby. My wykorzystaliśmy ja trochę inaczej. Tzw. hów klatkowy 1 Quote
Ania :) Posted January 31, 2017 Posted January 31, 2017 Hahaha :D jak kuzynka Kamila nas odwiedza, to lubi bardzo bawić się w klatce młodego haha :p Pokaż nam małego! :) Quote
Patikujek Posted January 31, 2017 Author Posted January 31, 2017 Jutro pewnie coś pstryknę. Ostatnio miał kilka cięższych dni więc nie męczyłam go. Ale już mu lepiej więc wrócimy focenia. W ogóle muszę się pochwalić, że mój inteligencik ( nie dot. siusiania ) coraz ładniej wykonuje komendę miejsce, a dopiero wczoraj zaczęliśmy. Siad już mu prawie zawsze wychodzi , z leżeć to zależy od humoru. Z tym, że wszystko raczej na gesty jeszcze, ale i tak się cieszę :) Quote
*Magda* Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Widać, że całkiem im wygodnie w tej klatce :D Quote
Marmag Posted February 1, 2017 Posted February 1, 2017 Boszz jakie on ma madre oczy ale jednoczesnie to ten charakterystyczny, terrierkowy, cwaniacki wzrok!!! :d A co do dywaniku to ja widze, ze Blu ma super mieciusi, kremowy dywanik a Ty Pati musisz po dywanie z podkladow chodzic! ale Cie sobie ustawil mlody! Quote
Recommended Posts