Jump to content
Dogomania

})i({ Baksymilianowo - Blu i Benji podbijają świat })i({

Recommended Posts

Posted

Ile tu pieknych piesków, od wyboru do koloru, beagle, spanielki, owczarki i inne...jest z zcego wybierać;) tylko Baksia brak:)
a czego oni tam uczą?? i ile kosztuje takie szkolenie??

Posted

uczą psiaka podstawowych komend, a głównym celem jest nauczenie psiaka współpracy z właścicielem:) a ile to kosztuje to nie wiem:shake:

A Baksika wstawię jutro po południu, po szychcie

Posted

Patikujek napisał(a):
Bo Baksik się szkoli w domu, umie to samo czego ucza na szkoleniu a nawet więcej i nie straciłam ani grosza na to:D

Bo ty cwana jesteś :cool1: Chodzisz sobie sama, niby pooglądać a potem to do domu przenosisz- na Baksika :diabloti:

Posted

[quote name='Patikujek']Asiu to nie ten, ten na zdjęciach ma 4 lata i nie znam jego właścicielki, ten który ma jechać ma w tej chwili 3-4 miesiace, jest złoty, a jego pani jest trenerka w szkole Pastela
to ona:http://images29.fotosik.pl/188/7a026486803de74c.jpg
No to miód malina. :loveu:
Tylko czy ona by chciała do domku czy pod namiot? :roll:

http://images25.fotosik.pl/188/257c2b3767246e64med.jpg
Pati z Mertusiem otoczona psiakami. :cool3: :loveu: :p

Posted

Ta dwójka obowiązkowo musi na fotkach być:cool3:

Wiesz co Pianka, ja bym strasznie chciała żeby mi Baks o kilogram przytył ale za chiny on nie chce:shake:

Posted

Pianka napisał(a):
Co tak mało Baksa?:eviltong: Zaniedbujesz go:mad:
Coś za chudy jest:evil_lol: Bierz przykład z Asi haha:evil_lol:

No ja Cię chyba kiedyś zamorduję. :-x:motz:

Patikujek napisał(a):
Ta dwójka obowiązkowo musi na fotkach być:cool3:

Wiesz co Pianka, ja bym strasznie chciała żeby mi Baks o kilogram przytył ale za chiny on nie chce:shake:

Dawaj mu wiecej tłuszczu do jedzenia. ;)

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
No ja Cię chyba kiedyś zamorduję. :-x:motz:

Za daleko masz:eviltong::diabloti:
A poza tym nie stawiaj się tak, bo cie poszczuje moim niewidzialnym mężczyzną:diabloti::evil_lol:

Posted

Niewidzialny mężczyzna is the best:loveu:

Tigruniu Baksik był na 2 zlotach, i na obu przekonałam się iż nie jest to dla niego najlepsza zabawa, to w ogóle jest dla niego trauma, dlatego stwierdziłam że nie ma sensu go brać bo i ja się męczę(wiecznie z daleka od innych i on się męczy wiecznie wystraszony:shake:

Posted

Witaj Pati:)
Ale tu u Ciebie dużo foteczek i wszystkie fantastyczne :loveu:Te psiaki ze schorniska takie radosne na tych spacerkach z Wami to wspaniałe co dla nich robicie :)
Wytulaj Baksia:loveu:

Posted

Cześć wam:)

Dzisiaj chcę wam pokazać nowego kolegę:loveu: będzie mieszkał w okolicy na działce(ogródku przydomowym) oczywiście jak troszkę podrośnie, ma na imię Tabs