Patikujek Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Koniec zdjęć ze szkolenia jutro jeszcze Baksikowe i ze schroniska Quote
Anka_ZG Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ile tu pieknych piesków, od wyboru do koloru, beagle, spanielki, owczarki i inne...jest z zcego wybierać;) tylko Baksia brak:) a czego oni tam uczą?? i ile kosztuje takie szkolenie?? Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 uczą psiaka podstawowych komend, a głównym celem jest nauczenie psiaka współpracy z właścicielem:) a ile to kosztuje to nie wiem:shake: A Baksika wstawię jutro po południu, po szychcie Quote
Asia & Ginger Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 http://images33.fotosik.pl/203/7c020dbcccaba839med.jpg Ooo, i nawet spanielek się uczy. :cool3: :loveu: :multi: To ten, o którym mowiłaś, że może pojedzie na zlot? :cool3: http://images33.fotosik.pl/204/e4fef601716d796bmed.jpg Cudna żabka. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
tigrunia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Patikujek napisał(a):Bo Baksik się szkoli w domu, umie to samo czego ucza na szkoleniu a nawet więcej i nie straciłam ani grosza na to:D Bo ty cwana jesteś :cool1: Chodzisz sobie sama, niby pooglądać a potem to do domu przenosisz- na Baksika :diabloti: Quote
Patikujek Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Nie nie to ja uczę Baksika a potem pokazuję im jak mają to robić:cool3::evil_lol: Asiu to nie ten, ten na zdjęciach ma 4 lata i nie znam jego właścicielki, ten który ma jechać ma w tej chwili 3-4 miesiace, jest złoty, a jego pani jest trenerka w szkole Pastela to ona:http://images29.fotosik.pl/188/7a026486803de74c.jpg Quote
Patikujek Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Dobra to czas na kolejne fotki Najpierw te ze schroniska: Klaps Frędzel a za nim Metro Marta i jej psiaki Tuptuś Dżeki vel Parówa Quote
Patikujek Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Ja z Metrusiem Metruś Frędzel a za nim Dżeki Quote
Patikujek Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Psiak który jest przypuszczalnie ojcem maluszków m.in. Bezy od Eriu No i Baksik Narazie koniec Quote
Asia & Ginger Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Patikujek']Asiu to nie ten, ten na zdjęciach ma 4 lata i nie znam jego właścicielki, ten który ma jechać ma w tej chwili 3-4 miesiace, jest złoty, a jego pani jest trenerka w szkole Pastela to ona:http://images29.fotosik.pl/188/7a026486803de74c.jpg No to miód malina. :loveu: Tylko czy ona by chciała do domku czy pod namiot? :roll: http://images25.fotosik.pl/188/257c2b3767246e64med.jpg Pati z Mertusiem otoczona psiakami. :cool3: :loveu: :p Quote
Patikujek Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Jeżeli już to do domku, ale nie musiałaby z nami być, i da odpowiedz myślę najpóźniej w przyszłym tygodniu:) Quote
Anka_ZG Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 A u was jak zwykle duuuzo piesków:) widze ze tym razem nawet Baksik załapał się na zdjęcia;) i Metruś:) Quote
Pianka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Co tak mało Baksa?:eviltong: Zaniedbujesz go:mad: Coś za chudy jest:evil_lol: Bierz przykład z Asi haha:evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Ta dwójka obowiązkowo musi na fotkach być:cool3: Wiesz co Pianka, ja bym strasznie chciała żeby mi Baks o kilogram przytył ale za chiny on nie chce:shake: Quote
Asia & Ginger Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Pianka napisał(a):Co tak mało Baksa?:eviltong: Zaniedbujesz go:mad: Coś za chudy jest:evil_lol: Bierz przykład z Asi haha:evil_lol: No ja Cię chyba kiedyś zamorduję. :-x:motz: Patikujek napisał(a):Ta dwójka obowiązkowo musi na fotkach być:cool3: Wiesz co Pianka, ja bym strasznie chciała żeby mi Baks o kilogram przytył ale za chiny on nie chce:shake: Dawaj mu wiecej tłuszczu do jedzenia. ;) Quote
tigrunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Pati a czemu Baksika na zlot nie bierzesz ?? :roll: Quote
Pianka Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Asia & Ginger napisał(a):No ja Cię chyba kiedyś zamorduję. :-x:motz: Za daleko masz:eviltong::diabloti: A poza tym nie stawiaj się tak, bo cie poszczuje moim niewidzialnym mężczyzną:diabloti::evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Niewidzialny mężczyzna is the best:loveu: Tigruniu Baksik był na 2 zlotach, i na obu przekonałam się iż nie jest to dla niego najlepsza zabawa, to w ogóle jest dla niego trauma, dlatego stwierdziłam że nie ma sensu go brać bo i ja się męczę(wiecznie z daleka od innych i on się męczy wiecznie wystraszony:shake: Quote
Kasia_zg Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Witaj Pati:) Ale tu u Ciebie dużo foteczek i wszystkie fantastyczne :loveu:Te psiaki ze schorniska takie radosne na tych spacerkach z Wami to wspaniałe co dla nich robicie :) Wytulaj Baksia:loveu: Quote
Patikujek Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Cześć wam:) Dzisiaj chcę wam pokazać nowego kolegę:loveu: będzie mieszkał w okolicy na działce(ogródku przydomowym) oczywiście jak troszkę podrośnie, ma na imię Tabs Quote
Recommended Posts