Figafiga Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 (edited) UZI [FONT=Arial]Kudłacz Uzi jest w schronisku juz 4 rok.Ma około 5-6 lat i większość swojego zycia spędził w schronisku.Łagodny ale zdystansowany do ludzi,ufa dopiero wtedy jak pozna człowieka.Trudno się dziwić Uzi tak naprawdę zna tylko schronisko.Uzi jest także łagodny wobec innych psów .Umie zachować psią dyplomację wobec różnych charakterologicznie psiaków.Jest więc psem zrównoważonym.Jak każdy kudłacz w schronisku wydaje sie zaniedbany ale wyobrażmy sobie Uziego wykąpanego i pieknie ostrzyżonego.To piękny mądry psiak DAJMY MU SZANSĘ.Kudłacz Uzi jest po kastracji.[/FONT] UZI MA OGŁOSZENIA Edited February 26, 2012 by Figafiga Quote
mamanabank Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Uzi był przeze mnie nazywany Motkiem, ale nie wiem czy nie jest też suczką, zdaje się, ze na lowicz.eu występuje jako suczka Quote
mamanabank Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 o ile to ten sam piesek, to suczka. Romka pewnie się dowie niedługo. Quote
Romka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Grażynka mówi na nasza (naszego?)Uzi Kudłacz i jest to psiak,który siedzi juz bardzo długo w schronisku.Jest nieufny i nie wszystkim pozwala dotykac się ,teraz juz nie jest tak bardzo na dystans jak jeszcze niedawno.Mamanabank na wiosnę czyli juz niedługo robimy małej(małemu)fryzurę! Quote
Figafiga Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 a ja też się dołączę do metamorfozy!!!no co Ty Romka o mnie zapomniałaś oj oj oj ha ha ha Quote
Romka Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 :razz:Ty kochana to od zdjęc jestes,Mamanabank od fryzury a ja zbieram kołtuny!Juz zapomniałas! Quote
argusiowa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 :) fajnie:) ja mogę być od hopsasania ;) zmykaj Uzi do góry:) Quote
Figafiga Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Ty od trzymania ha ha ha, a pamiętasz jak to było z MICHEM....ha ha ha jak CIę ciągał ha ha ha do tej pory mam ten obraz przed oczami...a Sabcię to ja wyczesywałam...ale mam dziś dobry humor.... Quote
Romka Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Figafiga napisał(a):Ty od trzymania ha ha ha, a pamiętasz jak to było z MICHEM....ha ha ha jak CIę ciągał ha ha ha do tej pory mam ten obraz przed oczami...a Sabcię to ja wyczesywałam...ale mam dziś dobry humor.... Ja juz teraz wiem dlaczego Figula!Dbaj o siebie!KUDłACZ MA DZIS DODATKOWA SESJE ZDJECIOWA U KAI! Quote
klaudia14 Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 :loveu::loveu::loveu:Taki Słodziak w schronie to przecież taki mały pluszaczek ;**** Quote
kajkoowa Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 No sesję niekoniecznie, nie starczyło czasu na Uziego, Leon nie mógł wyjść bo ma duży boks, a Kitka pojechała do lecznicy! Quote
Romka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Moze uda sie w sobote Grazynka bedzie to wyciagniemy go na spacer! Quote
Romka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Koniecznie wyciągniemy tak pięknego kudłacza i znajdziemy domek! Quote
Paula03 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Uzi to śliczny psiak, ale trzeba go wyczesać :) Quote
Romka Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Robota fryzjerska dla Mamanabank .Uzi ma już ustalona wizyte u fryzjera jak tylko bedzie ciepło!Szampony i odzywki tez mamy w zestawach dla psiaków! Quote
mamanabank Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Zobacz jaki posłuszny/posłuszna (możecie to jutro sprawdzić?) ładnie patrzy do góry jak każesz :-) Quote
Romka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Prawie Camisiowa!Pisze prawie bo chciałysmy z Kaja wziąc tylko jego na sesje zdjeciową a cały boks ruszył do wyjścia i zrezygnowałysmy!Ale Uzi dałby wziąc sie na spacerek jestem pewna!On juz wie ,ze spacerki są ok! Quote
Paula03 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 No to w sobotę może całym boksem trzeba zabrać ich na spacerek :) Quote
Romka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dziewczyny to zadanie nalezy do Was i Camisiowej my z Grazynką wieziemy Rikę do domku!Pewnie dołączy do Was Mamanabank! Quote
Paula03 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 To Rika już w sobotę jedzie do domku? Super! A z Uzim i resztą oczywiście wyjdziemy jeżeli pomogą nam Camisiowa i Mamanabank :) Quote
Recommended Posts