Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

UZI

[FONT=Arial]Kudłacz Uzi jest w schronisku juz 4 rok.Ma około 5-6 lat i większość swojego zycia spędził w schronisku.Łagodny ale zdystansowany do ludzi,ufa dopiero wtedy jak pozna człowieka.Trudno się dziwić Uzi tak naprawdę zna tylko schronisko.Uzi jest także łagodny wobec innych psów .Umie zachować psią dyplomację wobec różnych charakterologicznie psiaków.Jest więc psem zrównoważonym.Jak każdy kudłacz w schronisku wydaje sie zaniedbany ale wyobrażmy sobie Uziego wykąpanego i pieknie ostrzyżonego.To piękny mądry psiak DAJMY MU SZANSĘ.Kudłacz Uzi jest po kastracji.[/FONT]

UZI MA OGŁOSZENIA

Edited by Figafiga
  • Replies 493
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grażynka mówi na nasza (naszego?)Uzi Kudłacz i jest to psiak,który siedzi juz bardzo długo w schronisku.Jest nieufny i nie wszystkim pozwala dotykac się ,teraz juz nie jest tak bardzo na dystans jak jeszcze niedawno.Mamanabank na wiosnę czyli juz niedługo robimy małej(małemu)fryzurę!

Posted

Ty od trzymania ha ha ha, a pamiętasz jak to było z MICHEM....ha ha ha jak CIę ciągał ha ha ha do tej pory mam ten obraz przed oczami...a Sabcię to ja wyczesywałam...ale mam dziś dobry humor....

Posted

Figafiga napisał(a):
Ty od trzymania ha ha ha, a pamiętasz jak to było z MICHEM....ha ha ha jak CIę ciągał ha ha ha do tej pory mam ten obraz przed oczami...a Sabcię to ja wyczesywałam...ale mam dziś dobry humor....

Ja juz teraz wiem dlaczego Figula!Dbaj o siebie!KUDłACZ MA DZIS DODATKOWA SESJE ZDJECIOWA U KAI!

Posted

Prawie Camisiowa!Pisze prawie bo chciałysmy z Kaja wziąc tylko jego na sesje zdjeciową a cały boks ruszył do wyjścia i zrezygnowałysmy!Ale Uzi dałby wziąc sie na spacerek jestem pewna!On juz wie ,ze spacerki są ok!