ANETTTA Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ataman Ataman ..sio do domku swojego !!! Quote
Abrakadabra Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 gagata napisał(a):Hi, Abra.....machniom?????? Qrcze... chyba machniom... Wielkie mnie ostatnio polubiły, a małe... no cóż...:placz: O naiwności moja... Tułam się od czasu do czasu po świecie z różnymi futrami. Jeżdżę sobie tu i ówdzie - wciągam na siłę na tylną kanapę moskiewskie stróżujące :cool3:, pseudobernardyny, haszczaki... ON-ki i DOn-ki też "zaliczyłam". Ostatnio "wysliznął " mi się prawie prawdziwy kaukaz. Przeżyłam te wszystkie olbrzymy bez uszczerbku na ciele... A dzisiaj? A dzisiaj "załatwił" mnie 4kg jamniczek :roll: Ręka jak ręka - może obejdzie się bez amputacji.. Gorzej z moim policzkiem... Gagata - reasumując: *Suzi Erazmowa (o,5kg) prawie odgryzła mi nos, *cztery kilo psa jamnisiowatego odgryzło mi dzisiaj łapkę i *ten sam egzemplarz uczynił śliczną "dziarę" na policzku... Oczywiście, że MACHNIOM! Ps. Z tygodnia na tydzień zaczynam wyglądać jak Frankenstein :roll: Quote
gagata Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Abrakadabra napisał(a): Ps. Z tygodnia na tydzień zaczynam wyglądać jak Frankenstein :roll: No, to Ci akurat nie grozi....;-) Nie na darmo weci najbardziej boja sie..... yorków... Quote
ANETTTA Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Abrakadabra .....zrób czary machnium machnium i zdrowiej kochana Quote
Abrakadabra Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 ANETTTA napisał(a):Abrakadabra .....zrób czary machnium machnium i zdrowiej kochana Anettta - podobno będę żyła ! Oczywiście nie wiadomo jak długo, ale moja vetka daje mi spore szanse.... A Evie2604 dziękuję za ... ona juz wie za co :) Quote
Abrakadabra Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 ANETTTA napisał(a):Abrakadabra .....zrób czary machnium machnium i zdrowiej kochana ............................................. Quote
Abrakadabra Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Ciociu Gagatko :) , któraś dzisiaj Fredka odjajczyła - co z Atamanem? Quote
gagata Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Ataman ma dom !!!!!! Zamieszkał w rejonie Zamościa pod czujnym okiem naszych tamtejszych wolontariuszy... Abra - udało sie !!! I Tobie i jemu, hihi. Quote
Abrakadabra Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 EMIR - dzięki za pomoc. Gagata - Ukłony w Twoją stronę. Paros - za ogłoszenia. Wszystkie ciotki - za zainteresowanie i podbijanie wątku. Tak czy inaczej - bez pomocy EMIR Ataman trafiłby do schroniska Na Paluchu. A teraz jest w nowym DOMU! Quote
Abrakadabra Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 EMIR - dzięki za pomoc. Gagata - Ukłony w Twoją stronę. Paros - za ogłoszenia. Wszystkie ciotki - za zainteresowanie i podbijanie wątku. Tak czy inaczej - bez pomocy EMIR Ataman trafiłby do schroniska Na Paluchu. A teraz jest w nowym DOMU! Quote
gagata Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Za to dzieki Abrze ma cos najwazniejszego, bo zycie... A domek zgłosił sie z ogłoszeń, dzięiki Paros... Quote
paros Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ataman ma dom :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ataman na pewno dziękuje każdemu, kto miał cokolwiek wspólnego poprawą jego losu :lol: A okres trudny, bo a to nie można znaleźć wątku, :shake: to znowu nie można się zalogować, :shake: oczywiście wyszukiwanie nie działa :shake: ......... poprzednie Dogo wróć!!! :modla: Quote
Recommended Posts