Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja już mówię dziś Heniusiowi do widzenia, bo zaraz zmykam z pracy, a potem nie będę miała czasu wejść już na dogo...
na kiedy jest to cięcie jajek umówione???

Posted

Prosze o przelanie pieniażków na kastracje dla Henia .dzwonie i umawiam nie ma problemu .
w niedzielę ma byc u mnie psi profesjonalny fotograf ,podobno po jego zdjeciach psy idą jak swieże bułeczki ,Zapraszam na watek mojego hoteliku tam marinkaa zamieściła wiecej info na ten temat .Moze to szansa dla Henia .

Posted

jejku, to m.in. Heniek będzie miał profesjonalną sesje zdjęciową zrobioną?? jak superaśnie :)

zuzka jak zjedzie znów pewnie w weekend z działki, to przeleje pieniążki na cięcie jajcoli, możesz się umawiać na jakiś dzień :)

Posted

Cięcie pewnie bedzie z dnia na dzień .Nie wiem jaka kasa za te zdjęcia bo nie miałam czasu dokladnie poczytac .Koniecznie zajrzyjcie i dajcie znać czy decydujemy sie czy nie . W razie co do Marinkaa pytajcie .Bo niedziela ,tuz ,tuz ...

Posted

[quote name='Andzike']A moje 20zł na obcięcie Heniutkoweych jajecek doszło?[/QUOTE]

Ja się powtórzę, bo nikt mi nie odpowiedział i nie widzę na pierwszej stronie... :( wysyłałam na to samo konto co poprzednie, czy coś się zmieniło?
Pojutrze znikam z dogo na dwa tygodnie i nie chcialabym, żeby potem było, że się zadeklarowałam i nie zapłaciłam ;) ;) ;)

Posted

witaj Heniek z rana :lol:
Ty sobie pewnie jeszcze śpisz, a ja już od dawna na nogach i już od 0,5 godziny w pracy siedze... ah... ja chce urlop...:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Akrum']witaj Heniek z rana :lol:
Ty sobie pewnie jeszcze śpisz, a ja już od dawna na nogach i już od 0,5 godziny w pracy siedze... ah... ja chce urlop...:mad::mad::mad:[/QUOTE]

Na 5 godzinę do pracy to chyba incydentalnie anie stałe:crazyeye:

Posted

Przepraszam za opóźnione wpisy co do wpłat na Henia ale jestem na działce i mam ograniczony dostęp do internety.

Wpłyneły wpłaty od;

ANDZIKE - 20 zł na kastracje
grzenka - 20 zł VIII
RODZICE MACIUSIA - 30zł VIII,IX,X,
ALDRUMKA - 10 zł VII

Bardzo dziękuję w imieniu Henia.

ILE MAM PRZELAĆ FUNI NA CIACHNIĘCIE HENIOWI JAJCEWOLEK ??????

Posted

[quote name='zuzka']Przepraszam za opóźnione wpisy co do wpłat na Henia ale jestem na działce i mam ograniczony dostęp do internety.

Wpłyneły wpłaty od;

ANDZIKE - 20 zł na kastracje
grzenka - 20 zł VIII
RODZICE MACIUSIA - 30zł VIII,IX,X,
ALDRUMKA - 10 zł VII

Bardzo dziękuję w imieniu Henia.

[/QUOTE]

Pierwszy post uzupelnie wieczorem.

Posted

kastracja 140 zł +10 zł transport .Ale jako ,ze ja tez sie dokładam 10 zł .To prosze o przelanieee 140 zł .;)
Heniek od wczoraj gwałci Fabiana .....:oops::oops:

Posted

[quote name='funia']kastracja 140 zł +10 zł transport .Ale jako ,ze ja tez sie dokładam 10 zł .To prosze o przelanieee 140 zł .;)
Heniek od wczoraj gwałci Fabiana .....:oops::oops:[/QUOTE]

Wstydu Heniek nie masz:shake::shake::shake::oops:

Posted

[quote name='Ingrid44']Wstydu Heniek nie masz:shake::shake::shake::oops:[/QUOTE]

najgorsze jest to ,ze Fabianowi sie to podoba:crazyeye::crazyeye:( Fabian bezjajeczny )

Posted

to z braku laku :) Nasze psiaki też od czasu do czasu do uskuteczniają - dwa wstrętne gejusy. A jak jeden jest sfrustrowany, bo drugi nie chce uczestniczyć w akcji to dopada naszej kołdry albo koca, zwija pod siebie i ... jedzie!!! Zdarzało się, że w ciągu dnia zmieniałam 3 razy pościel...

Posted

Szarotko a najgorsze to w tym wszystkim jest to że ma jajca! Po samą ziemię! No i ma rok. Jamniczek. Zapyla wszystko i wszystkich. Stół też. A mnie nerw ponosi...