Akrum Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 a ja już mówię dziś Heniusiowi do widzenia, bo zaraz zmykam z pracy, a potem nie będę miała czasu wejść już na dogo... na kiedy jest to cięcie jajek umówione??? Quote
Szarotka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 W sprawie ciecia nic nie wiem............ Quote
funia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Prosze o przelanie pieniażków na kastracje dla Henia .dzwonie i umawiam nie ma problemu . w niedzielę ma byc u mnie psi profesjonalny fotograf ,podobno po jego zdjeciach psy idą jak swieże bułeczki ,Zapraszam na watek mojego hoteliku tam marinkaa zamieściła wiecej info na ten temat .Moze to szansa dla Henia . Quote
Akrum Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 jejku, to m.in. Heniek będzie miał profesjonalną sesje zdjęciową zrobioną?? jak superaśnie :) zuzka jak zjedzie znów pewnie w weekend z działki, to przeleje pieniążki na cięcie jajcoli, możesz się umawiać na jakiś dzień :) Quote
funia Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Cięcie pewnie bedzie z dnia na dzień .Nie wiem jaka kasa za te zdjęcia bo nie miałam czasu dokladnie poczytac .Koniecznie zajrzyjcie i dajcie znać czy decydujemy sie czy nie . W razie co do Marinkaa pytajcie .Bo niedziela ,tuz ,tuz ... Quote
Andzike Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Andzike']A moje 20zł na obcięcie Heniutkoweych jajecek doszło?[/QUOTE] Ja się powtórzę, bo nikt mi nie odpowiedział i nie widzę na pierwszej stronie... :( wysyłałam na to samo konto co poprzednie, czy coś się zmieniło? Pojutrze znikam z dogo na dwa tygodnie i nie chcialabym, żeby potem było, że się zadeklarowałam i nie zapłaciłam ;) ;) ;) Quote
Szarotka Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Zuzia musi zajrzec i powiedziec czy pieniadze doszly??, mam nadzieje, ze czegos nie przeoczylam............. Quote
Ingrid44 Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 A ile bedzie kosztowal ten profesjonalny fotograf ? Pytam bo wiem ze Henius nie bardzo bogaty i trzeba by chyba zzute zrobic . Heniowi bardzo przydaly bu sie dobre zdjecia ! Quote
Akrum Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 witaj Heniek z rana :lol: Ty sobie pewnie jeszcze śpisz, a ja już od dawna na nogach i już od 0,5 godziny w pracy siedze... ah... ja chce urlop...:mad::mad::mad: Quote
andegawenka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Akrum']witaj Heniek z rana :lol: Ty sobie pewnie jeszcze śpisz, a ja już od dawna na nogach i już od 0,5 godziny w pracy siedze... ah... ja chce urlop...:mad::mad::mad:[/QUOTE] Na 5 godzinę do pracy to chyba incydentalnie anie stałe:crazyeye: Quote
zuzka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Przepraszam za opóźnione wpisy co do wpłat na Henia ale jestem na działce i mam ograniczony dostęp do internety. Wpłyneły wpłaty od; ANDZIKE - 20 zł na kastracje grzenka - 20 zł VIII RODZICE MACIUSIA - 30zł VIII,IX,X, ALDRUMKA - 10 zł VII Bardzo dziękuję w imieniu Henia. ILE MAM PRZELAĆ FUNI NA CIACHNIĘCIE HENIOWI JAJCEWOLEK ?????? Quote
Szarotka Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='zuzka']Przepraszam za opóźnione wpisy co do wpłat na Henia ale jestem na działce i mam ograniczony dostęp do internety. Wpłyneły wpłaty od; ANDZIKE - 20 zł na kastracje grzenka - 20 zł VIII RODZICE MACIUSIA - 30zł VIII,IX,X, ALDRUMKA - 10 zł VII Bardzo dziękuję w imieniu Henia. [/QUOTE] Pierwszy post uzupelnie wieczorem. Quote
funia Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 kastracja 140 zł +10 zł transport .Ale jako ,ze ja tez sie dokładam 10 zł .To prosze o przelanieee 140 zł .;) Heniek od wczoraj gwałci Fabiana .....:oops::oops: Quote
Ingrid44 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='funia']kastracja 140 zł +10 zł transport .Ale jako ,ze ja tez sie dokładam 10 zł .To prosze o przelanieee 140 zł .;) Heniek od wczoraj gwałci Fabiana .....:oops::oops:[/QUOTE] Wstydu Heniek nie masz:shake::shake::shake::oops: Quote
funia Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Ingrid44']Wstydu Heniek nie masz:shake::shake::shake::oops:[/QUOTE] najgorsze jest to ,ze Fabianowi sie to podoba:crazyeye::crazyeye:( Fabian bezjajeczny ) Quote
andegawenka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='funia']najgorsze jest to ,ze Fabianowi sie to podoba:crazyeye::crazyeye:( Fabian bezjajeczny )[/QUOTE] coś takiego:crazyeye::evil_lol: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 to z braku laku :) Nasze psiaki też od czasu do czasu do uskuteczniają - dwa wstrętne gejusy. A jak jeden jest sfrustrowany, bo drugi nie chce uczestniczyć w akcji to dopada naszej kołdry albo koca, zwija pod siebie i ... jedzie!!! Zdarzało się, że w ciągu dnia zmieniałam 3 razy pościel... Quote
Szarotka Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='funia']najgorsze jest to ,ze Fabianowi sie to podoba:crazyeye::crazyeye:( Fabian bezjajeczny )[/QUOTE] Hm, to tzn., ze wszyscy sa zadowoleni ;);) Quote
andegawenka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Szarotka']Hm, to tzn., ze wszyscy sa zadowoleni ;);)[/QUOTE] gwałtu nie ma:evil_lol: Quote
Szarotka Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='andegawenka']gwałtu nie ma:evil_lol:[/QUOTE] No wlasnie, prosze mi tu Henia nie oskarzac, bo on tylko robi Fabianowi dobrze ;);) Quote
Nes2009 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Hahahaha. Znam u takiego co wszystkiemu co widzi robi dobrze... Quote
Szarotka Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 [quote name='Nes2009']Hahahaha. Znam u takiego co wszystkiemu co widzi robi dobrze...[/QUOTE] Musi miec super charakter tak jak Henio :):) Quote
Nes2009 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Szarotko a najgorsze to w tym wszystkim jest to że ma jajca! Po samą ziemię! No i ma rok. Jamniczek. Zapyla wszystko i wszystkich. Stół też. A mnie nerw ponosi... Quote
Jola i Czterołapy Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Bardzo przepraszam, ale może znacie kogoś, kto go pokocha? [url]http://www.dogomania.pl/threads/190856-Przyjaciele-potrzebują-pomocy...-NERO[/url] Quote
Recommended Posts