funia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ewa nasza miłość jest szczera jak ta psia, prawda:razz: Quote
funia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Jeśli Henio będzie sam w boksie to będzie za 10zł doba .Jeśli z Fabianem to po 8zł .Obawiam się o skóre ,ze moze dostać zalecenie izolacji od innych psów . No chyba ,ze sie myle .Jego futro jest w tragicznym stanie ...... Quote
E-S Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='funia']Ewa nasza miłość jest szczera jak ta psia, prawda:razz:[/QUOTE] No masz ... of korsa. Czyżbyś miała jakieś wątpliwości i potrzebowała w zw. z tym szczególnego potwierdzenia ? :roll: Jadę teraz do Opola, jutro dzwonię do Ciebie z Zamościa po pracy i albo we 2 jedziemy po Henia i Froda, albo jak będziesz zajęta jadę sama tylko po Henia. No to narka jak mówi młodzież. A nie, teraz mówi "do zo". Ewa Quote
funia Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Oczywiście ze nie potrzebuję, ale nawiązałam do twojego wcześniejszego wpisu zeby nie wyszło ze nie widzę :diabloti: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Pomoże nam, a właściwie Heniusiowi, jeszcze Efka - napisała do mnie pw, że coś mu podrzuci na wyposażonko :) Poprosiłam by dołączyła do wątku, i obiecałam, że Szarotka prześle jej numer konta. Chociaż mogę i ja później, bo już widzę, że go dostałam na pw :) Quote
Akrum Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Cioteczki, właśnie poszedł ode mnie przelew na 80 zł. Tak jak pisałam wcześniej - [B]deklaracja stała to 40 zł/mc[/B] A to kolejne 40 zł przesłałam już na poczet ewentualnych wydatków u lek.wet. :) Quote
malibo57 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Nie mogę przenieść deklaracji Hero na Henia. Mogę go wspomóc kwotą 100 doraźnie. Poproszę o nr konta i dane na PW. Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Kurczę, ludzie, jesteście niesamowici.. Wspaniali po prostu! Biedna psina, gdyby mogła to pewnie by po Was skakała z radości.. Ale już niedługo będzie mógł :) Szarotka jak wróci to się nie połapie w rozrachunkach hi hi :) Za sekundeczkę prześlę nr konta, które dostałam od Szarotki do malibo, martini77 i efki :) Quote
agada Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 To i ja poproszę bo jeszcze nie dostałam... Quote
Szarotka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Za gdzine wysle nastepne pw. Wydawalo mi sie, ze do malibo wyslalam .......no ale wysle jeszcze raz. Quote
andegawenka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 no co z tym kontem, bo i na wyprawkę chcę przesłać na Heniusia:mad: Quote
Szarotka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='andegawenka']no co z tym kontem, bo i na wyprawkę chcę przesłać na Heniusia:mad:[/QUOTE] Pw. poszlo bo sie przestraszylam :), reszta troche pozniej, bo jestem w pracy :):) Quote
Szarotka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 Bardzo dziekujemy Andegawence za: 10 stałe plus 40 na wyprawkę jednorazowo[IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] Quote
Szarotka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 A mialam pracowac ............zarobkowo Quote
Szarotka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='Akrum']Cioteczki, właśnie poszedł ode mnie przelew na 80 zł. Tak jak pisałam wcześniej - [B]deklaracja stała to 40 zł/mc[/B] A to kolejne 40 zł przesłałam już na poczet ewentualnych wydatków u lek.wet. :)[/QUOTE] Henio sie klania w pas za pomoc :):):loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
andegawenka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [quote name='Szarotka']Pw. poszlo bo sie przestraszylam :), reszta troche pozniej, bo jestem w pracy :):)[/QUOTE] przeprasza, ale zobaczyłam że część dostała no to się zaczęłam pchać w kolejkę Quote
Szarotka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='andegawenka']przeprasza, ale zobaczyłam że część dostała no to się zaczęłam pchać w kolejkę[/QUOTE] Zmotywowane cioteczki bardzo mile widziane na watku. Ja teraz mam godziny pracy i staram sie cos w ciagu nich zarobic, zeby bylo skad brac na pomoc dla pieskow:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;););) Quote
Rodzice Maciusia :) Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 He he, widzę, że Heniuś nie darmo ma męskie imię - kobietki mu na wyprawkę nie szczędzą! :) A poważnie to dziękujemy bardzo że Heniuś podbił Wasze serca! Trzymajmy kciuki aby jego skóra i futro nie były objawami jakiegoś syfu tfu tfu Quote
sybil Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 U mnie ostatnio bardzo cieniutko:-(, ale 5 PLN co miesiąc wyskrobię i dorzucę Heniutkowi; oby miał choć trochę lepsze życie. Proszę o nr konta . Quote
Szarotka Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='sybisia']U mnie ostatnio bardzo cieniutko:-(, ale 5 PLN co miesiąc wyskrobię i dorzucę Heniutkowi; oby miał choć trochę lepsze życie. Proszę o nr konta .[/QUOTE] Sybisiu kazda zlotowka sie liczy :):) Tu jest watek do tanich sterylek, kto potrzebuje niech korzysta; [url]http://arka.strefa.pl/Akcja-2010/akcja_sterylizacji_2010.html[/url] Quote
Recommended Posts