Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeśli Henio będzie sam w boksie to będzie za 10zł doba .Jeśli z Fabianem to po 8zł .Obawiam się o skóre ,ze moze dostać zalecenie izolacji od innych psów .
No chyba ,ze sie myle .Jego futro jest w tragicznym stanie ......

Posted

[quote name='funia']Ewa nasza miłość jest szczera jak ta psia, prawda:razz:[/QUOTE]
No masz ... of korsa. Czyżbyś miała jakieś wątpliwości i potrzebowała w zw. z tym szczególnego potwierdzenia ? :roll:
Jadę teraz do Opola, jutro dzwonię do Ciebie z Zamościa po pracy i albo we 2 jedziemy po Henia i Froda, albo jak będziesz zajęta jadę sama tylko po Henia.
No to narka jak mówi młodzież. A nie, teraz mówi "do zo".
Ewa

Posted

Pomoże nam, a właściwie Heniusiowi, jeszcze Efka - napisała do mnie pw, że coś mu podrzuci na wyposażonko :)
Poprosiłam by dołączyła do wątku, i obiecałam, że Szarotka prześle jej numer konta. Chociaż mogę i ja później, bo już widzę, że go dostałam na pw :)

Posted

Cioteczki, właśnie poszedł ode mnie przelew na 80 zł.

Tak jak pisałam wcześniej - [B]deklaracja stała to 40 zł/mc[/B]

A to kolejne 40 zł przesłałam już na poczet ewentualnych wydatków u lek.wet. :)

Posted

Kurczę, ludzie, jesteście niesamowici.. Wspaniali po prostu! Biedna psina, gdyby mogła to pewnie by po Was skakała z radości.. Ale już niedługo będzie mógł :)
Szarotka jak wróci to się nie połapie w rozrachunkach hi hi :)
Za sekundeczkę prześlę nr konta, które dostałam od Szarotki do malibo, martini77 i efki :)

Posted

[quote name='andegawenka']no co z tym kontem, bo i na wyprawkę chcę przesłać na Heniusia:mad:[/QUOTE]

Pw. poszlo bo sie przestraszylam :), reszta troche pozniej, bo jestem w pracy :):)

Posted

[quote name='Akrum']Cioteczki, właśnie poszedł ode mnie przelew na 80 zł.

Tak jak pisałam wcześniej - [B]deklaracja stała to 40 zł/mc[/B]

A to kolejne 40 zł przesłałam już na poczet ewentualnych wydatków u lek.wet. :)[/QUOTE]

Henio sie klania w pas za pomoc :):):loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='andegawenka']przeprasza, ale zobaczyłam że część dostała no to się zaczęłam pchać w kolejkę[/QUOTE]

Zmotywowane cioteczki bardzo mile widziane na watku. Ja teraz mam godziny pracy i staram sie cos w ciagu nich zarobic, zeby bylo skad brac na pomoc dla pieskow:evil_lol::evil_lol::evil_lol:;););)

Posted

[quote name='sybisia']U mnie ostatnio bardzo cieniutko:-(, ale 5 PLN co miesiąc wyskrobię i dorzucę Heniutkowi; oby miał choć trochę lepsze życie. Proszę o nr konta .[/QUOTE]

Sybisiu kazda zlotowka sie liczy :):)

Tu jest watek do tanich sterylek, kto potrzebuje niech korzysta;
[url]http://arka.strefa.pl/Akcja-2010/akcja_sterylizacji_2010.html[/url]