natalar Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Przyszła do mnie kolezanka, Henio sie jej bal, ale pilnowal. Jest dzielnym niańkiem :) A wczoraj kiedy na dworze zaczelo cos trzaskać i strzelać, wskoczył na lozko i chciał oslaniac malego wlasnym ciałem. Mama miała refleks, bo 15 kg to by Michał.chyba jeszcze nie udzwignal:p 1 Quote
natalar Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Spalam z małym u rodziców dzisiaj, Heniek w nocy 3 razy do nas zaglądal kiedy Michał przez sen wydawał z siebie dzwieki;) 1 Quote
Ingrid44 Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Niesamowite. Kto by pomyślał ze Henius jest takim obrońca. Przecież on takich maluszków nigdy nie widział a wie ze trzeba ochraniać. Aż mi sie oczy spocily ze wzruszenia. 1 Quote
natalar Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 To musi być jakiś instynkt :) A Henio jest bardzo empatycznym psiakiem. Quote
natalar Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Dzisiaj pomagał stawiać domek dla kota :) 4 Quote
Ingrid44 Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Jaki piękny i cieplutki domek. Kotek bedzie zachwycony. :) 2 Quote
natalar Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Domek mega solidny i ciężki :P alw zataszczyliśmy go dzielnie. Ocieplany styropianem i wykładzina. Do srodka ciepły koc i gotowe. Mam nadzieje, ze kotka się zadomowi jak u siebie:) 1 Quote
andegawenka Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Widać na zdjęciu , że porządna budowla :) 1 Quote
Nadziejka Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Gwiazdy Co Spelnia Marzenia O Domku Milosci Szacunku Zycia Dobrosci O Wszelkim Szczesciu Dla Was Niechaj Sie Stanie Dla Was Heniutkowie Przecudni 1 Quote
Ingrid44 Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Przecudnie :) Heniutek pilnuje caly czas. 1 Quote
natalar Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 Jak nie ma Michała to go szuka takze chyba uznał go za swoje stado totalnie :) 1 Quote
elficzkowa Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Zachwycam się po raz kolejny Waszymi wspólnymi zdjęciami. Jak to jest, że u Was mały Michałek i Henio razem na kanapie ? I nikt Henia z kanapy nie wyrzuca ani nie zamyka w piwnicy bo Michaś pojawił się na świecie ? Ale ja przecież znam odpowiedź ! Wy naprawdę kochacie Henia ! Pozdrawiam cudowny dom Henia i Michałka. 2 Quote
natalar Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Ja od maleńkości chowałam się z psami, krowami i swinkami i żyje :) Henio ma swoją kanape a my z Michałem tylko sie tam goscilismy na czas wietrzenia w salonie :) Michał oparl glowe o glowe Henia i ten dzielnie ja trzymal mimo niewygody tylko nie widac tego ma zdjeciu za bardzo. Nawet jesli Heniek by nie zaakceptowal dziecka ( a liczylismy sie z tym, bo ma juz swoje lata i nie mial z dziecmi do czynienia plus od juz takich biegajacuch raczej stroni) to w zyciu Henio by kanapy nie stracil. Wszystko jest do wypracowania tylko trzeba chciec i szanowac tez uczucia psa i jeho dotychczasowe przyzwyczajenia. Henio jest na kanape zapraszany zeby nie lezal na ziemi :P takze u nas skrzywienie w druga strone :) A Michalek ma sie chowac z psami zeby je kochal, szanowal i sie nie bal zwierzat jak juz zacznie rozumniej patrzec na swiat. 3 Quote
natalar Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 A to ja z moim równolatkiem i nierozlacznym przyjacielem przez 12 lat :) Łatek. 4 Quote
andegawenka Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 17 godzin temu, elficzkowa napisał: Zachwycam się po raz kolejny Waszymi wspólnymi zdjęciami. Jak to jest, że u Was mały Michałek i Henio razem na kanapie ? I nikt Henia z kanapy nie wyrzuca ani nie zamyka w piwnicy bo Michaś pojawił się na świecie ? Ale ja przecież znam odpowiedź ! Wy naprawdę kochacie Henia ! Pozdrawiam cudowny dom Henia i Michałka. Elficzkowa, myśli moje przekazujesz już nie pierwszy raz 2 Quote
Recommended Posts