Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyszła do mnie kolezanka, Henio sie jej bal, ale pilnowal. Jest dzielnym niańkiem :)

A wczoraj kiedy na dworze zaczelo cos trzaskać i strzelać, wskoczył na lozko i chciał oslaniac malego wlasnym ciałem. Mama miała refleks, bo 15 kg to by Michał.chyba jeszcze nie udzwignal:p

• Upvote 1
Posted

Domek mega solidny i ciężki :P alw zataszczyliśmy go dzielnie. Ocieplany styropianem i wykładzina. Do srodka ciepły koc i gotowe. Mam nadzieje, ze kotka się zadomowi jak u siebie:)

• Upvote 1
Posted
   Gwiazdy
 Co Spelnia Marzenia
 O Domku Milosci
 Szacunku Zycia
 Dobrosci
O Wszelkim Szczesciu Dla Was
Niechaj Sie Stanie
Dla Was Heniutkowie PrzecudniPodobny obraz
  • Upvote 1
Posted

Zachwycam się po raz kolejny Waszymi wspólnymi zdjęciami. Jak to jest, że u Was mały Michałek i Henio razem na kanapie ? I nikt Henia z kanapy nie wyrzuca ani nie zamyka w piwnicy bo Michaś pojawił się na świecie ? Ale ja przecież znam odpowiedź ! Wy naprawdę kochacie Henia ! Pozdrawiam cudowny dom Henia i Michałka.

• Upvote 2
Posted

Ja od maleńkości chowałam się z psami, krowami i swinkami i żyje :) Henio ma swoją kanape a my z Michałem tylko sie tam goscilismy na czas wietrzenia w salonie :)

Michał oparl glowe o glowe Henia i ten dzielnie ja trzymal mimo niewygody tylko nie widac tego ma zdjeciu za bardzo. 

Nawet jesli Heniek by nie zaakceptowal dziecka ( a liczylismy sie z tym, bo ma juz swoje lata i nie mial z dziecmi do czynienia plus od juz takich biegajacuch raczej stroni) to w zyciu Henio by kanapy nie stracil. Wszystko jest do wypracowania tylko trzeba chciec i szanowac tez uczucia psa i jeho dotychczasowe przyzwyczajenia. Henio jest na kanape zapraszany zeby nie lezal na ziemi :P takze u nas skrzywienie w druga strone :)

A Michalek ma sie chowac z psami zeby je kochal, szanowal i sie nie bal zwierzat jak juz zacznie rozumniej patrzec na swiat.

• Upvote 3
Posted
17 godzin temu, elficzkowa napisał:

Zachwycam się po raz kolejny Waszymi wspólnymi zdjęciami. Jak to jest, że u Was mały Michałek i Henio razem na kanapie ? I nikt Henia z kanapy nie wyrzuca ani nie zamyka w piwnicy bo Michaś pojawił się na świecie ? Ale ja przecież znam odpowiedź ! Wy naprawdę kochacie Henia ! Pozdrawiam cudowny dom Henia i Michałka.

Elficzkowa, myśli moje przekazujesz już nie pierwszy raz bravojs0.gifth_0girl_cleanglasses1.gif

• Upvote 2