natalar Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Wyszedł do nas sam a byliśmy pewni, ze do samochodu bedzie niesiony na rękach :) Quote
natalar Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Fajne było to, ze moglysmy byc z nim kiedy dostal "oglupiacza". Nie musial sie denerwować, ze go zostaeiamy samego z obca panią. Takze na dzialanie zastrzyku czekał na kolanach:) 2 Quote
elficzkowa Posted October 24, 2017 Posted October 24, 2017 Heniutku, wytrzymaj w tym kołnierzu. Jak dobrze, że już po. 1 Quote
andegawenka Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 10 dni czy 2 tygodni zdjęcie szwów? A wynik histo na kiedy? 1 Quote
andegawenka Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 14 godzin temu, natalar napisał: Fajne było to, ze moglysmy byc z nim kiedy dostal "oglupiacza". Nie musial sie denerwować, ze go zostaeiamy samego z obca panią. Takze na dzialanie zastrzyku czekał na kolanach:) Teraz to norma i szybkie wybudzanie też. Maja takie środki że w każdym wieku można wykonywać zabiegi. Moja Karę na początku wynosiło się na rękach a pod koniec życia wychodziła z kliniki na piechotę. Quote
natalar Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 On dostał tez mniejsza dawke na uspienie dla bezpieczeństwa. Na hispat czekamy, nie wiemy ile bedzie trzeba :) Szwy nie są rozpuszczalne i za 10 dni mamy kontrole. 1 Quote
natalar Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Bycie lampą co raz lepiej Henkowi wychodzi :) 4 Quote
andegawenka Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Mogę sobie popłakać nad Heniusiowym losem? 1 Quote
natalar Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Heniuś w ramach grzeczności ma momenty bez abażuru :) Pod obserwacja, ale jednak moze troche odpocząć i sie podrapac sam za uszkiem:) 1 Quote
Ingrid44 Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Bardzo sie ciesze ze Heniutek juz po wszystkim. Nawet calkiem dobrze wyglada z abazurem :) 1 Quote
elficzkowa Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 Całuski dla Henia przesyłam, żeby się szybko zagoiło 1 Quote
natalar Posted October 30, 2017 Posted October 30, 2017 Henio jest już trzęsidupką, bo u nas 3 stopnie. Był na spacerze bez kołnierza i za grzecznosć dostał smakołyki. 2 Quote
elficzkowa Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 1 godzinę temu, natalar napisał: Henio w galopie :) 1 Quote
Szarotka Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 Terus znalazl dom w Krakowie i jutro go odwoze :) 2 Quote
Szarotka Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 Dnia 2017-10-21 o 19:27, andegawenka napisał: Trzeba Heniutka uteperowac . Pewnie się poczuł łobuziak jeden. A Terri to czyj piesek? Terriego zobaczylam na f.b, byl gdzies u rodziny na Slasku, ale tam bylo 2 i pol letnie dziecko i to nie bardzo szlo. Byl oryginalnie znaleziony biegajacy gdzies luzem z lancuchem na szyi. Kobieta, ktora sie nim zajmuje jest z Wroclawia i trzyma pieski w hotelu pod Krakowe, jak sie okazalo, ze Terri wraca to nie mial gdzie isc. Hotel byl pelny. Zglosil sie ktos na f.b, ze go dowiezie do Krakowa a ja go wzielam do siebie. Akcja byla szybka. Ja akurat bylam na proszonym obiedzie wiec Terri musial chwile poczekac w samochodzie, bo Pani ktora go wiozla zajmuje sie szkoleniem psow i miala zajecia. I tak Terii wyladowal u mnie we wrzesniu - chyba 17, w niedziele wieczorem. Terus jest slodziakiem i kozica gorska, bo chcial skakac po orzechu w pogoni za wiewiorka :) 2 Quote
natalar Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Mamy wyniki histopatologii :) To był przewlekły stan zapalny tego gruczołu. Jutro kontrola u pani dokror i może już zdjecie szwów :) 1 Quote
andegawenka Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 5 minut temu, natalar napisał: Mamy wyniki histopatologii :) To był przewlekły stan zapalny tego gruczołu. Jutro kontrola u pani dokror i może już zdjecie szwów :) Super. Dzięki za wiadomość 1 Quote
Recommended Posts