Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajne było to, ze moglysmy byc z nim kiedy dostal "oglupiacza". Nie musial sie denerwować, ze go zostaeiamy samego z obca panią. Takze na dzialanie zastrzyku czekał na kolanach:) 

received_1665162156848312.jpeg

• Upvote 2
Posted
14 godzin temu, natalar napisał:

Fajne było to, ze moglysmy byc z nim kiedy dostal "oglupiacza". Nie musial sie denerwować, ze go zostaeiamy samego z obca panią. Takze na dzialanie zastrzyku czekał na kolanach:) 

received_1665162156848312.jpeg

Teraz to norma i szybkie wybudzanie też. Maja takie środki że w każdym wieku można wykonywać zabiegi.  Moja Karę na początku wynosiło się na rękach a pod koniec życia wychodziła z kliniki na piechotę. 

Posted

On dostał tez mniejsza dawke na uspienie dla bezpieczeństwa. Na hispat czekamy, nie wiemy ile  bedzie trzeba :)

Szwy nie są rozpuszczalne i za 10 dni mamy kontrole.

• Upvote 1
Posted
Dnia 2017-10-21 o 19:27, andegawenka napisał:

Trzeba Heniutka uteperowac . Pewnie się poczuł łobuziak  jeden. 

A Terri to czyj piesek?

Terriego zobaczylam na f.b, byl gdzies u rodziny na Slasku, ale tam bylo 2 i pol letnie dziecko i to nie bardzo szlo. Byl oryginalnie znaleziony biegajacy gdzies luzem z lancuchem na szyi. Kobieta, ktora sie nim zajmuje jest z Wroclawia i trzyma pieski w hotelu pod Krakowe, jak sie okazalo, ze Terri wraca to nie mial gdzie isc. Hotel byl pelny. Zglosil sie ktos na f.b, ze go dowiezie do Krakowa a ja go wzielam do siebie. Akcja byla szybka. Ja akurat bylam na proszonym obiedzie wiec Terri musial chwile poczekac w samochodzie, bo Pani ktora go wiozla zajmuje sie szkoleniem psow i miala zajecia. I tak Terii wyladowal u mnie we wrzesniu - chyba 17, w niedziele wieczorem.  Terus jest slodziakiem i kozica gorska, bo chcial skakac po orzechu w pogoni za wiewiorka :)

• Upvote 2