Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzka'][URL="http://www.dogomania.pl/../../members/56521-Basia1968"][B]Wpłyneła wpłata [/B][/URL]

[URL="http://www.dogomania.pl/../../members/56521-Basia1968"][B] za III -10 zł i IV - 10 zł [/B][/URL][/QUOTE]

Basia1968 ja 29 -03 ( post 803 ) wpisałam na wątku Twoją wpłatę ,widocznie Szarotka nie zapisała w poście rozliczeniowym.

Posted

[quote name='Basia1968']na Henia wpłaciłam za dwa miesiące III i IV razem z wpłatą na Groszka - bo ta sama osoba zbiera, a na pierwszej stronie mnie nie ma odnotowanej.[/QUOTE]

Na wątku w ( post 803 ) jest zapisana twoja wpłata

Posted

jest git - jak to mawia młodzież, ja przepraszam, bo wątek czytuję tak z doskoku ze względu na ograniczony czas, ale jakbym przeoczyła deklarację bardzo proszę o przypomnienie.

Posted

[quote name='funia']Co do piłki to musi byc twarda i ciężka bo kazdy nastepny korzystający próbuje swoich sił aby ja rozgryżć .
Piscząca nie bo on sie boi takiej .Jest jamnika taka właśnie .
Dzisiaj spedził duzo czasu na wariowaniu z Zyta która ma poczwórne ADHD i jest przypadkiem beznadziejnym ,bo albo jest robotem albo co .......Biega od rana do wieczora bawiąc się z wszystkimi psami i nigdy nie ma dość .Gdybym biegała tyle co ona moze w końcu mialabym lepsza figurę .
Tylko jak ona mi przez to Heńka odchudzi to powiecie ,ze go słabo karmię[/QUOTE]

Aaa, widzisz. Przywiozę kilka, ocenisz, które się nadadzą, o ile jeszcze będą żyć. 3 już straciły życie w święta.
A gdybyś była chudsza - to paragonów w schronisku nie dostaniesz, a. Na wątku zamojskim wyjaśnienie - straszną aferę wykryłyśmy paragonowo-cyckową oczywiście (Heniek, nie słuchaj, za młody jesteś).
Dobrej nocy dziewczyny :) Heniu, słodkich snów z koleżkami.
Ewa

Posted

[quote name='E-S']Aaa, widzisz. Przywiozę kilka, ocenisz, które się nadadzą, o ile jeszcze będą żyć. 3 już straciły życie w święta.
A gdybyś była chudsza - to paragonów w schronisku nie dostaniesz, a. Na wątku zamojskim wyjaśnienie - straszną aferę wykryłyśmy paragonowo-cyckową oczywiście (Heniek, nie słuchaj, za młody jesteś).
Dobrej nocy dziewczyny :) Heniu, słodkich snów z koleżkami.
Ewa[/QUOTE]

A mozna o rozwiniecie tematu prosic . Ciekawie wyglada !

Posted

[B]Prześlijcie mi na pw nr konta do wpłaty dla Henia...[/B]Freya73 przesłała mi pieniążki dla tego cudnego czarnuszka...chciałabym jak najszybciej je przekazać!

Heniuś śliczniasty i czarniasty...tak jak lubię!Cudny...szybciutko dochodź do siebie i znajdź szczęśliwy domek chłopaczku!!!

Posted

Wieczorem podam wam link odnośnie afery ...Chodzi o to ze pewna grupa osób pomagających psom z Zamoscia ma zakaz ich zabierania ze schronu .Powód -----Za duzo ich zabieraja:crazyeye:

Wraacając do Heńka
Przyszła wpałata na kwiecień 300zł Dziękuję .
Dzisiaj byłam z nim u weta bo podejrzana jest jego skóra w kilku miejscach ,wetce też się nie podobało .Pobrano wymaz w kierunku grzybicy bo coś długo to futro się klaruje .Sa tez placki czerwone w pachwinie i na klacie .CZekamy czy coś wyrosnie .....zmartwiłam się bo jeśli to grzyb to nie wesoło ,ale mam nadzieje ze nie .Pobrano mu też zaskrobine bo wetka sugerowała nużeńca ,ale zaraz po zbadaniu pod mikroskopem wykluczyła .
Dostał do odebrania wyników płyn, którym mam go smarowac .Pózniej podam nazwe i koszt całej wizyty.

Posted

W Heńku zakochują się osoby z którymi ma kontakt ,u wetek rozwalił sięe na kozetce i lezał dumny .Pózniej siedział i cierpliwie znosił wszystkie zabiegi wkoło siebie .
Cudo chłopak ,tylko to jego futro takie nieciekawe....

Posted

Tak, masz rację Szarotko! Bardzo dobrze, że jest napisane, czyli już wiem, ż e jeszcze miesiąc laby :)

A jak ogłoszenia Heniutka? Czy zostały wykupione w końcu, a jeśli nie to czy ktoś mu jeszcze robił? Bo zachwyty zachwytami, ale w schronach biedulców jesczze mnóstwo, trzeba pokazywać Heniutka jak najszerzej. Ode mnie kilka ogłoszeń ma. Szarotko - bardzo proszę, wrzuć do I postu jakie ogłoszenia psiaczek ma.

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']A ja się pogubiłam za jakie miesiące wpłaciłam.. Zuzka, czy dużą trudność sprawiłoby Ci odtworzenie w jaki dzień wpłaciłam tamte 20 zł? Jeśli tak, to przetrząsnę wątek i poszukam :) bo nie wiem czy już nie pora następnego przelewu.[/QUOTE]

Już pisze
Twoja wpłata wpłyneła 08-03-2010r