Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KrystynaS'][IMG]http://img248.imageshack.us/img248/53/dsc8077.jpg[/IMG]
A co on ma takie przerażone oczy??? Pewnie boi się robienia zdjęć.

Akrum teks do ogłoszeń taki w sam raz, ludzi zniechęcają do czytania za długie teksty. Mnie się podoba.[/QUOTE]

Nie :) On jest wiercipięta i się do mnie i Zdrapki wyrywał a ja mu zdjęcia nie mogłam zrobić, on się niczego nie boi - a ze wszystkiego cieszy, wierci, skacze, chciał mnie i moja Zdrapkę powitać chłopaka, a ja miałam odmienny cel niż nieustanne witanie, a mianowicie wykonanie choć jednego zdjęcia.
Ewa

Posted

Acha, rozumiem. Tak się wyrywa, że aż mu oczy chcą wyjść z orbit. A to ci Henio wiercipiętek. No coraz bardziej nie przypomina tego zastraszonego psa ze schronu. To dobrze, bardzo dobrze

Posted

[quote name='Freya73']Zdjecie typowo portretowe byloby najlepsze, w tle zielona trawka badz na tle natury.[/QUOTE]

Lub na lace pelnej kwiatow :) ale to chyba jeszcze nie teraz :):)

Posted

[quote name='Szarotka']No tak ale wyglada jak by byl caly spanikowany :):) moze sie go uda uchwycic z lepsza mina :):)[/QUOTE]
No mówię, w dyby go. A potem dookoła pyszczka w gimpie się te trawkie i kwiatki przecudnej urody nawlepia i będzie kiczor aż miło :)

Posted

[quote name='E-S']Nie :) On jest wiercipięta i się do mnie i Zdrapki wyrywał a ja mu zdjęcia nie mogłam zrobić, on się niczego nie boi - a ze wszystkiego cieszy, wierci, skacze, chciał mnie i moja Zdrapkę powitać chłopaka, a ja miałam odmienny cel niż nieustanne witanie, a mianowicie wykonanie choć jednego zdjęcia.
Ewa[/QUOTE]

Henio to pies wiercipięta...
Chociaż śmieją się oczęta,
To jest niezła gimnastyka:
Zrobić mu jednego pstryka!:roll:

Posted

[quote name='Akrum']A więc drogie cioteczki - przedstawiam tekst, znaczy moje wypociny:

[CENTER][CENTER][B][FONT=Times New Roman]Szukasz wiernego przyjaciela – zaadoptuj psa imieniem Henio!!![/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman]Znam taką historię, która dzięki Twojemu wielkiemu sercu na pewno będzie miała szczęśliwe zakończenie.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jest to historia nietypowego psa imieniem Henio. Psa, który podbił serca wielu osób i w ten sposób dostał szansę na lepsze życie.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Henio miał kiedyś dom, miał też swojego „pana”, któremu był wierny i którego kochał psią miłością – miłością, na którą ten „pan” nie zasłużył. Dlaczego spytasz? Dlatego że wyrzucił Henia, zamknął przed nim swoje serce i swój dom. Henio nie wiedział za co ów „pan” go tak potraktował, przecież kochał „pana” nad życie i co za to dostał? Schroniskowy zimny boks, w którym siedział z innymi psami.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Niestety Henio nie potrafił się odnaleźć w schronisku, stał zawsze z boku, jeśli jakiś pies przechodził obok niego, on się wycofywał, bał się otaczającej go rzeczywistości.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]I nagle los Henia się odmienił – został zauważony przez osoby, którym nie jest obojętny psi los, zostały zebrane deklaracje i Henio trafił do psiego raju, czyli płatnego hoteliku dla psów, gdzie ma zawsze pełną miskę, ma osobę do głaskania, wychodzi na spacerki i przede wszystkim gdzie został przygotowany do adopcji.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Henio, to niepozorny psiak, o czarnej sierści i filigranowej budowie. Jego główną cechą jest spokojny charakter. Nie ma w sobie agresji. W stosunku do innych psów jest bardzo uległy i może mieszkać z innym psem/suką.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Do ludzi na początku jest nieśmiały, ale im dłużej z kimś przebywa tym bardziej się otwiera na człowieka. Henio ładnie chodzi na smyczy, spuszczony pilnuje się i reaguje na wołanie. Mimo iż jego poprzedni właściciel tak go potraktował, Henio nadal szuka kontaktu z człowiekiem. Bardzo lubi głaskanie i przytulanie. Lubi się bawić i biegać.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Henio ma wielkie serce i szuka domu, w którym będzie naprawdę kochany.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Jeśli chcesz sprawić, by historia Henia miała szczęśliwe zakończenie - zaadoptuj go.[/FONT]
[B][U][FONT=Times New Roman]Warunkiem adopcji jest wizyta przed i podopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT][/U][/B]
[B][FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT][/B][/CENTER][/CENTER]

nie wiem, do kogo dać namiary ws. adopcji.
nie wiem też znaczy nie znalazłam nigdzie i zresztą nie miałam czasu szukać ile latek ma Heniuś.

no to mozecie się wypowiadac co o takim tekście myslicie... :diabloti:[/QUOTE]
to kto jest chętny wykupić pakiecik ogłoszeń dla Heniutka?? bo pamiętam, że któraś z ciotek to proponowała?
czy zaczynamy same robić ogłoszenia?

Posted

[quote name='Akrum']super, ciekawe, czy ktoś się w nim tak po prostu ZAKOCHA jak my :)[/QUOTE]

Na pewno, bo w Heniutku nie można się nie zakochać :D
Zuza napisała na wątku, że w święta postara się ogarnąć wszystkie ogłoszenia... Rozumiem, że poczekamy? :)

Posted

[quote name='Andzike']Na pewno, bo w Heniutku nie można się nie zakochać :D
Zuza napisała na wątku, że w święta postara się ogarnąć wszystkie ogłoszenia... Rozumiem, że poczekamy? :)[/QUOTE]

O, ale ona ma bazarek do 31 to potem nie bedzie robic chyba ?? jest jeszcze drugi bazarek ktory robi i tam nie ma tlumu.

Posted

[quote name='Szarotka']O, ale ona ma bazarek do 31 to potem nie bedzie robic chyba ?? jest jeszcze drugi bazarek ktory robi i tam nie ma tlumu.[/QUOTE]

Nie, no zrobi ogłoszenia dla wszystkich psiaków, dla których zostały zamówione na tym bazarku:)
Masz linka do tego drugiego bazarku?

Posted

[quote name='Andzike']Nie, no zrobi ogłoszenia dla wszystkich psiaków, dla których zostały zamówione na tym bazarku:)
Masz linka do tego drugiego bazarku?[/QUOTE]
Musze poszukac i jutro wstawie, to wystawi MyszkaMiki na psy z Wrzesni.

Posted

Cioteczki zajrzyjcie do tej biednej suni ona bardzo potrzebuje naszej pomocy
[B][URL="http://www.dogomania.pl/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia"]PRZEŻYJE CZY NIE ? to zależy też od nas Drastyczne zdjecia :-([/URL][/B]