E-S Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='KrystynaS'][IMG]http://img248.imageshack.us/img248/53/dsc8077.jpg[/IMG] A co on ma takie przerażone oczy??? Pewnie boi się robienia zdjęć. Akrum teks do ogłoszeń taki w sam raz, ludzi zniechęcają do czytania za długie teksty. Mnie się podoba.[/QUOTE] Nie :) On jest wiercipięta i się do mnie i Zdrapki wyrywał a ja mu zdjęcia nie mogłam zrobić, on się niczego nie boi - a ze wszystkiego cieszy, wierci, skacze, chciał mnie i moja Zdrapkę powitać chłopaka, a ja miałam odmienny cel niż nieustanne witanie, a mianowicie wykonanie choć jednego zdjęcia. Ewa Quote
KrystynaS Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Acha, rozumiem. Tak się wyrywa, że aż mu oczy chcą wyjść z orbit. A to ci Henio wiercipiętek. No coraz bardziej nie przypomina tego zastraszonego psa ze schronu. To dobrze, bardzo dobrze Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 No tak ale wyglada jak by byl caly spanikowany :):) moze sie go uda uchwycic z lepsza mina :):) Quote
Freya73 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Zdjecie typowo portretowe byloby najlepsze, w tle zielona trawka badz na tle natury. Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='Freya73']Zdjecie typowo portretowe byloby najlepsze, w tle zielona trawka badz na tle natury.[/QUOTE] Lub na lace pelnej kwiatow :) ale to chyba jeszcze nie teraz :):) Quote
E-S Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Szarotka']No tak ale wyglada jak by byl caly spanikowany :):) moze sie go uda uchwycic z lepsza mina :):)[/QUOTE] No mówię, w dyby go. A potem dookoła pyszczka w gimpie się te trawkie i kwiatki przecudnej urody nawlepia i będzie kiczor aż miło :) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Kwiaty we wlosach :):) kokarda na ogonie i cztery slonie wesole slonie :):) a wsrod nich Henio kroczy i na slonie sie nie boczy tylko patrzy prosto w oczy :):) Quote
UBOCZE Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='E-S']Nie :) On jest wiercipięta i się do mnie i Zdrapki wyrywał a ja mu zdjęcia nie mogłam zrobić, on się niczego nie boi - a ze wszystkiego cieszy, wierci, skacze, chciał mnie i moja Zdrapkę powitać chłopaka, a ja miałam odmienny cel niż nieustanne witanie, a mianowicie wykonanie choć jednego zdjęcia. Ewa[/QUOTE] Henio to pies wiercipięta... Chociaż śmieją się oczęta, To jest niezła gimnastyka: Zrobić mu jednego pstryka!:roll: Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Ciesze sie Ubocze, ze wpadasz i do tego wierszem gadasz :):) Quote
Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bardzo mi się tekst podoba :D Heniutek do domu, chlopaku !!! :D Quote
E-S Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 :) poszalałyście nocną porą dziewczyny :) wiersze heniutowe śliczne. Kiedy Wy śpicie ???? Ewa Quote
Akrum Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Akrum']A więc drogie cioteczki - przedstawiam tekst, znaczy moje wypociny: [CENTER][CENTER][B][FONT=Times New Roman]Szukasz wiernego przyjaciela – zaadoptuj psa imieniem Henio!!![/FONT][/B] [FONT=Times New Roman]Znam taką historię, która dzięki Twojemu wielkiemu sercu na pewno będzie miała szczęśliwe zakończenie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jest to historia nietypowego psa imieniem Henio. Psa, który podbił serca wielu osób i w ten sposób dostał szansę na lepsze życie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Henio miał kiedyś dom, miał też swojego „pana”, któremu był wierny i którego kochał psią miłością – miłością, na którą ten „pan” nie zasłużył. Dlaczego spytasz? Dlatego że wyrzucił Henia, zamknął przed nim swoje serce i swój dom. Henio nie wiedział za co ów „pan” go tak potraktował, przecież kochał „pana” nad życie i co za to dostał? Schroniskowy zimny boks, w którym siedział z innymi psami.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Niestety Henio nie potrafił się odnaleźć w schronisku, stał zawsze z boku, jeśli jakiś pies przechodził obok niego, on się wycofywał, bał się otaczającej go rzeczywistości.[/FONT] [FONT=Times New Roman]I nagle los Henia się odmienił – został zauważony przez osoby, którym nie jest obojętny psi los, zostały zebrane deklaracje i Henio trafił do psiego raju, czyli płatnego hoteliku dla psów, gdzie ma zawsze pełną miskę, ma osobę do głaskania, wychodzi na spacerki i przede wszystkim gdzie został przygotowany do adopcji.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Henio, to niepozorny psiak, o czarnej sierści i filigranowej budowie. Jego główną cechą jest spokojny charakter. Nie ma w sobie agresji. W stosunku do innych psów jest bardzo uległy i może mieszkać z innym psem/suką.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Do ludzi na początku jest nieśmiały, ale im dłużej z kimś przebywa tym bardziej się otwiera na człowieka. Henio ładnie chodzi na smyczy, spuszczony pilnuje się i reaguje na wołanie. Mimo iż jego poprzedni właściciel tak go potraktował, Henio nadal szuka kontaktu z człowiekiem. Bardzo lubi głaskanie i przytulanie. Lubi się bawić i biegać.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Henio ma wielkie serce i szuka domu, w którym będzie naprawdę kochany.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jeśli chcesz sprawić, by historia Henia miała szczęśliwe zakończenie - zaadoptuj go.[/FONT] [B][U][FONT=Times New Roman]Warunkiem adopcji jest wizyta przed i podopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT][/U][/B] [B][FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT][/B][/CENTER][/CENTER] nie wiem, do kogo dać namiary ws. adopcji. nie wiem też znaczy nie znalazłam nigdzie i zresztą nie miałam czasu szukać ile latek ma Heniuś. no to mozecie się wypowiadac co o takim tekście myslicie... :diabloti:[/QUOTE] to kto jest chętny wykupić pakiecik ogłoszeń dla Heniutka?? bo pamiętam, że któraś z ciotek to proponowała? czy zaczynamy same robić ogłoszenia? Quote
Ingrid44 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Przyznac sie , kto sie zglaszal do sponsorowania ogloszen ? ! Prosze sie nie wstydzic :) :) :) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Ja mysle, ze jezeli sie nikt nie zglosi, to mozemy wziac z Heniowej skarpety, bo to chyba duzo nie wyjdzie. Quote
Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Ingrid44']Przyznac sie , kto sie zglaszal do sponsorowania ogloszen ? ! Prosze sie nie wstydzic :) :) :)[/QUOTE] Ja się zgłaszałam :) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='Andzike']Ja się zgłaszałam :)[/QUOTE] No to jak mozesz to wykup, tekst i zdjecia sa :):) i Henio sie bedzie cieszyl :):) Quote
Akrum Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 super, ciekawe, czy ktoś się w nim tak po prostu ZAKOCHA jak my :) Quote
Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Akrum']super, ciekawe, czy ktoś się w nim tak po prostu ZAKOCHA jak my :)[/QUOTE] Na pewno, bo w Heniutku nie można się nie zakochać :D Zuza napisała na wątku, że w święta postara się ogarnąć wszystkie ogłoszenia... Rozumiem, że poczekamy? :) Quote
Szarotka Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 [quote name='Andzike']Na pewno, bo w Heniutku nie można się nie zakochać :D Zuza napisała na wątku, że w święta postara się ogarnąć wszystkie ogłoszenia... Rozumiem, że poczekamy? :)[/QUOTE] O, ale ona ma bazarek do 31 to potem nie bedzie robic chyba ?? jest jeszcze drugi bazarek ktory robi i tam nie ma tlumu. Quote
Andzike Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [quote name='Szarotka']O, ale ona ma bazarek do 31 to potem nie bedzie robic chyba ?? jest jeszcze drugi bazarek ktory robi i tam nie ma tlumu.[/QUOTE] Nie, no zrobi ogłoszenia dla wszystkich psiaków, dla których zostały zamówione na tym bazarku:) Masz linka do tego drugiego bazarku? Quote
Szarotka Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 [quote name='Andzike']Nie, no zrobi ogłoszenia dla wszystkich psiaków, dla których zostały zamówione na tym bazarku:) Masz linka do tego drugiego bazarku?[/QUOTE] Musze poszukac i jutro wstawie, to wystawi MyszkaMiki na psy z Wrzesni. Quote
andegawenka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Heniutek buziamy wysyłam ....łap:kiss_2: Quote
zuzka Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 Cioteczki zajrzyjcie do tej biednej suni ona bardzo potrzebuje naszej pomocy [B][URL="http://www.dogomania.pl/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia"]PRZEŻYJE CZY NIE ? to zależy też od nas Drastyczne zdjecia :-([/URL][/B] Quote
Recommended Posts