Akrum Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 To zbieramy informacje o Heniu z całego wątku. Quote
Andzike Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Heniutku, nie smutno Ci? A Wam cioteczki nie wstyd?? Tyle czasu i nikt Henia za uchem nie miział... To ja Cię teraz Heniuś za uszkiem miziam na dobranoc !!!! :D Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='Ingrid44']Ja wlasnie skorzystalam bo sama robic nie umiem a i cena super za 74 portali tylko 10zl. Mozna wziac z pieniazkow Henia.[/QUOTE] To prawda mozna by Heniowi fundnac, tylko nie wiem czy trzeba dac tekst czy sami tworza; zapytam. Quote
Ingrid44 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Trzeba wyslac gotowy tekst i max 6 zdjec. Zajrzyj na pierwsza strone bazarku -tam zuza911 wszystko opisala.:) Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Szarotka']To co Akrum skoro znalazlas dom :):) to moze masz jakies literackie pomysly wzgledem Henia ??[/QUOTE] hihi, fakt dom znalazłam ;) ale za to literackie pomysły uciekły, wypaliły się :) Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Szarotka']Oh Ingrid zjedli Ci polowe banerkow :):)[/QUOTE] A mi zjedli wszystkie... tyle czasu miałam i miałam takie same, a od razu że złe... ah Quote
andegawenka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Słoneczna pogoda poszła precz, ale to normalka bo weekend za chwilę. Heniutku jak Ci tam? Domek by się przydał co? dla takiego cuda cudnego:lol: Quote
andegawenka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Akrum']A mi zjedli wszystkie... tyle czasu miałam i miałam takie same, a od razu że złe... ah[/QUOTE] Pewnie uznali że za długo;), jeśli tak to i mnie to czeka...:-( Quote
E-S Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Napiszę Wam tylko, że największe zmiany po zabraniu ze schronu zauważyłam u Henia. To już nie przerażony, dziki, wyłysiały wypłoch - to śliczny, wesolutki, odważny, przyjazny piesek. Ewa Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='Akrum']A mi zjedli wszystkie... tyle czasu miałam i miałam takie same, a od razu że złe... ah[/QUOTE] Z tego co wiem, to moze byc 100 X 500 piksli [quote name='E-S']Napiszę Wam tylko, że największe zmiany po zabraniu ze schronu zauważyłam u Henia. To już nie przerażony, dziki, wyłysiały wypłoch - to śliczny, wesolutki, odważny, przyjazny piesek. Ewa[/QUOTE] To dobrze, bedzie latwiej domek znalezc i to wszystko trzeba wstawic do ogloszen. Akrum napiszesz tekst ?? mam tez jeszcze jednego co potrzebuje ogloszenia to Stefan. Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 [quote name='Akrum']hihi, fakt dom znalazłam ;) ale za to literackie pomysły uciekły, wypaliły się :)[/QUOTE] O widze, ze masz kryzys :):) Na bazarku trzba dac tekst, jak tak dalej pojdzie to bede musial sama zaczac pisac a nie mam odwagi:p:p Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Szarotka']O widze, ze masz kryzys :):) [/QUOTE] o tak i to mega,po prostu tyle ogłoszeń robię, że już mi się teksty zaczynają w gołowie powtarzać i mieszać... ale myślę intensywnie nad Heniem :) [quote name='Szarotka']Na bazarku trzba dac tekst, jak tak dalej pojdzie to bede musial sama zaczac pisac a nie mam odwagi:p:p[/QUOTE] nie masz odwagi?? no co ty ciotka, a razem z Ubocze kto tu takie ładne poezje pisał, co?? Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Wierszyki nie ma sprawy,ale tekst nigdy nie wiem czy ma byc krotki czy dlugi itp. Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 też mam zawsze ten problem, bo tekst wyjdzie za długi, albo brak weny i wyjdzie za krótki... a swoją drogą - najgorsze są te portale, na których dopuszczalna ilość znaków to 300 - wtedy nigdy nie wiem co pisać, co najwazniejsze wyciagnąc. Bo jak w 300 znakach opisać wyczrpująco psiaka? no nie da się... ale na szczęście są jeszcze portale, na których można pisać i pisaaaać :) Quote
Szarotka Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Ja sie nadaje na tekst na te krotkie portale :):) Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A więc drogie cioteczki - przedstawiam tekst, znaczy moje wypociny: [CENTER][CENTER][B][FONT=Times New Roman]Szukasz wiernego przyjaciela – zaadoptuj psa imieniem Henio!!![/FONT][/B][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman]Znam taką historię, która dzięki Twojemu wielkiemu sercu na pewno będzie miała szczęśliwe zakończenie.[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman]Jest to historia nietypowego psa imieniem Henio. Psa, który podbił serca wielu osób i w ten sposób dostał szansę na lepsze życie.[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman]Henio miał kiedyś dom, miał też swojego „pana”, któremu był wierny i którego kochał psią miłością – miłością, na którą ten „pan” nie zasłużył. Dlaczego spytasz? Dlatego że wyrzucił Henia, zamknął przed nim swoje serce i swój dom. Henio nie wiedział za co ów „pan” go tak potraktował, przecież kochał „pana” nad życie i co za to dostał? Schroniskowy zimny boks, w którym siedział z innymi psami.[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman]Niestety Henio nie potrafił się odnaleźć w schronisku, stał zawsze z boku, jeśli jakiś pies przechodził obok niego, on się wycofywał, bał się otaczającej go rzeczywistości.[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman]I nagle los Henia się odmienił – został zauważony przez osoby, którym nie jest obojętny psi los, zostały zebrane deklaracje i Henio trafił do psiego raju, czyli płatnego hoteliku dla psów, gdzie ma zawsze pełną miskę, ma osobę do głaskania, wychodzi na spacerki i przede wszystkim gdzie został przygotowany do adopcji.[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman]Henio, to niepozorny psiak, o czarnej sierści i filigranowej budowie. Jego główną cechą jest spokojny charakter. Nie ma w sobie agresji. W stosunku do innych psów jest bardzo uległy i może mieszkać z innym psem/suką.[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman]Do ludzi na początku jest nieśmiały, ale im dłużej z kimś przebywa tym bardziej się otwiera na człowieka. Henio ładnie chodzi na smyczy, spuszczony pilnuje się i reaguje na wołanie. Mimo iż jego poprzedni właściciel tak go potraktował, Henio nadal szuka kontaktu z człowiekiem. Bardzo lubi głaskanie i przytulanie. Lubi się bawić i biegać.[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman]Henio ma wielkie serce i szuka domu, w którym będzie naprawdę kochany.[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Times New Roman]Jeśli chcesz sprawić, by historia Henia miała szczęśliwe zakończenie - zaadoptuj go.[/FONT][/CENTER] [CENTER][B][U][FONT=Times New Roman]Warunkiem adopcji jest wizyta przed i podopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT][/U][/B][/CENTER] [CENTER][B][FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT][/B][/CENTER][/CENTER] nie wiem, do kogo dać namiary ws. adopcji. nie wiem też znaczy nie znalazłam nigdzie i zresztą nie miałam czasu szukać ile latek ma Heniuś. no to mozecie się wypowiadac co o takim tekście myslicie... :diabloti: Quote
Ingrid44 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Piekny i wzruszajacy tekst . Mnie sie BARDZO podoba:) Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Ingrid44']Piekny i wzruszajacy tekst . Mnie sie BARDZO podoba:)[/QUOTE] dzięki Ingrid44 :) oto chodziło, żeby wzruszył i żeby czytającym serducho szybciej zabiło i dzięki temu żeby domeczek się znalazł :) Quote
E-S Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 A na sesję fotograficzną trzeba się wybrać do Henia w słoneczny dzień - lampa nie podbija jego fotogeniczności - oraz z dybami psimi jakimiś - żeby unieruchomić wiercipiętę ... [URL=http://img208.imageshack.us/i/dsc8079.jpg/][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/1778/dsc8079.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img708.imageshack.us/i/dsc8078.jpg/][IMG]http://img708.imageshack.us/img708/1280/dsc8078.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img248.imageshack.us/i/dsc8077.jpg/][IMG]http://img248.imageshack.us/img248/53/dsc8077.jpg[/IMG][/URL] Ewa Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='E-S'][URL=http://img708.imageshack.us/i/dsc8078.jpg/][IMG]http://img708.imageshack.us/img708/1280/dsc8078.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] no...która ciotka da mi buzi?? Quote
Akrum Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Akrum']A więc drogie cioteczki - przedstawiam tekst, znaczy moje wypociny: [CENTER][CENTER][B][FONT=Times New Roman]Szukasz wiernego przyjaciela – zaadoptuj psa imieniem Henio!!![/FONT][/B] [FONT=Times New Roman]Znam taką historię, która dzięki Twojemu wielkiemu sercu na pewno będzie miała szczęśliwe zakończenie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jest to historia nietypowego psa imieniem Henio. Psa, który podbił serca wielu osób i w ten sposób dostał szansę na lepsze życie.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Henio miał kiedyś dom, miał też swojego „pana”, któremu był wierny i którego kochał psią miłością – miłością, na którą ten „pan” nie zasłużył. Dlaczego spytasz? Dlatego że wyrzucił Henia, zamknął przed nim swoje serce i swój dom. Henio nie wiedział za co ów „pan” go tak potraktował, przecież kochał „pana” nad życie i co za to dostał? Schroniskowy zimny boks, w którym siedział z innymi psami.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Niestety Henio nie potrafił się odnaleźć w schronisku, stał zawsze z boku, jeśli jakiś pies przechodził obok niego, on się wycofywał, bał się otaczającej go rzeczywistości.[/FONT] [FONT=Times New Roman]I nagle los Henia się odmienił – został zauważony przez osoby, którym nie jest obojętny psi los, zostały zebrane deklaracje i Henio trafił do psiego raju, czyli płatnego hoteliku dla psów, gdzie ma zawsze pełną miskę, ma osobę do głaskania, wychodzi na spacerki i przede wszystkim gdzie został przygotowany do adopcji.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Henio, to niepozorny psiak, o czarnej sierści i filigranowej budowie. Jego główną cechą jest spokojny charakter. Nie ma w sobie agresji. W stosunku do innych psów jest bardzo uległy i może mieszkać z innym psem/suką.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Do ludzi na początku jest nieśmiały, ale im dłużej z kimś przebywa tym bardziej się otwiera na człowieka. Henio ładnie chodzi na smyczy, spuszczony pilnuje się i reaguje na wołanie. Mimo iż jego poprzedni właściciel tak go potraktował, Henio nadal szuka kontaktu z człowiekiem. Bardzo lubi głaskanie i przytulanie. Lubi się bawić i biegać.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Henio ma wielkie serce i szuka domu, w którym będzie naprawdę kochany.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jeśli chcesz sprawić, by historia Henia miała szczęśliwe zakończenie - zaadoptuj go.[/FONT] [B][U][FONT=Times New Roman]Warunkiem adopcji jest wizyta przed i podopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.[/FONT][/U][/B] [B][FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji:[/FONT][/B][/CENTER][/CENTER] nie wiem, do kogo dać namiary ws. adopcji. nie wiem też znaczy nie znalazłam nigdzie i zresztą nie miałam czasu szukać ile latek ma Heniuś. no to mozecie się wypowiadac co o takim tekście myslicie... :diabloti:[/QUOTE] ponawaim pytanie - ile latek i do kogo kontakt? Quote
andegawenka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='Akrum']dzięki Ingrid44 :) oto chodziło, żeby wzruszył i żeby czytającym serducho szybciej zabiło i dzięki temu żeby domeczek się znalazł :)[/QUOTE] :cool2:,kontakt chyba na Funię jeśli się zgodzi... Quote
KrystynaS Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/53/dsc8077.jpg[/IMG] A co on ma takie przerażone oczy??? Pewnie boi się robienia zdjęć. Akrum teks do ogłoszeń taki w sam raz, ludzi zniechęcają do czytania za długie teksty. Mnie się podoba. Quote
Recommended Posts