funia Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Gajowo opróżnij skrzynkę .Chciałam prosić o Twoje konto . Quote
andegawenka Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Moze mu zalac chrupki chociaz rosolem z torebki:( Quote
Ingrid44 Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='andegawenka']Moze mu zalac chrupki chociaz rosolem z torebki:([/QUOTE] Mozna poprostu dolac cieplej wody I troche poczekac. Chrupki zmiekna I zaczynaja ladnie pachniec. Quote
Ingrid44 Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 [quote name='andegawenka']Moze mu zalac chrupki chociaz rosolem z torebki:([/QUOTE] Dobry pomysl.Mozna tez dolac cieplej wody I troche poczekac. Chrupki zmiekna I zaczynaja ladnie pachniec. Quote
M.P Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 To ja poproszę o ten adres, bo cały czas nie wiem, na jaki mam robić zamówienie tych kilku puszeczek. Oj Heniutku biedaku, tak mi Ciebie szkoda :-( A w ogóle w jakim Henio jest wieku, wiadomo? Quote
M.P Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='handzia']Zaraz Ci wszystko wyślę :)[/QUOTE] Dziękuję, odebrałam. W związku z tym, paczuszka już zamówiona i zapłacona. 12x400g mokrej Animondy różne smaki, do tego maleńki gratisik- 1,5kg całkiem sensownej suchej (Lupo Natural) i niewielki smakołyczek ze skóry wołowej w formie kostki. Wiem, że to tylko kropelka w morzu potrzeb, ale cóż, na więcej na razie nie mogę sobie pozwolić... Tylko bardzo proszę o informację, jak paczka dojdzie, bo boję się, czy czegoś nie pokręciłam zmieniając dane do wysyłki. Quote
handzia Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 (edited) M.P wielkie dzięki :) To bardzo duża pomoc. Wpłynęło 30 zł od Lidy i 30 zł martini77 :loveu: Lista osób, które deklarują stałą pomoc dla Henia: Dotychczasowy stan konta - [B]173 zł[/B] (przed zbieraniem na hotel) [B]Deklaracje od VI 2014:[/B] [B]andegawenka - 30 zł -[COLOR=#0000cd] V [/COLOR][/B][COLOR=#0000cd](bonus)[/COLOR][B][COLOR=#0000cd],VI,[/COLOR] Szarotka - 40 zł Ingrid44 - 40 zł NusiaiJa - 20 zł Lida - 30 zł - [COLOR=#0000cd]VI[/COLOR] funia - 10 zł martini77 - 10 zł - [/B][B][COLOR=#0000cd]VI, VII, VIII, [/COLOR] Akrum - 20 zł handzia - 10 zł - [COLOR=#0000cd]VI[/COLOR] Pani Beata - 40 zł Lucyna - 30 zł M.p - 15 zł (przez pół roku-do XI 2014 r) - Razem deklaracji - 295,- zł [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_multi.gif[/IMG][/B] [SIZE=4][COLOR=#0000cd][B]Do tej pory wpłacone: 303,- zł [/B][/COLOR][/SIZE] [COLOR=#ff0000][B]Wydatki:[/B][/COLOR] [B]05.06.2014 - obroża foresto - 83,- zł [/B] [SIZE=4][COLOR=#0000cd][B]Stan konta na chwilę obecną: 220 zł[/B][/COLOR][/SIZE] Edited June 9, 2014 by handzia Quote
Szarotka Posted June 6, 2014 Author Posted June 6, 2014 Napisalam do Gajowej pw. o namiary i jak narazie nie dostalam. A wogole to prosze o chwilowe wybaczenie, ale jestem sama z Synowa i Wnuczka. Synowa chodzi do szkoly a ja sie wnuczka opiekuje ... i stad narazie wyglada jak wyglada. Moja deklaracje wysle w tygodniu, bo dzisiaj jade na weekend do znajomych sie wyspac ;) Quote
Ingrid44 Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='Szarotka']Napisalam do Gajowej pw. o namiary i jak narazie nie dostalam. A wogole to prosze o chwilowe wybaczenie, ale jestem sama z Synowa i Wnuczka. Synowa chodzi do szkoly a ja sie wnuczka opiekuje ... i stad narazie wyglada jak wyglada. Moja deklaracje wysle w tygodniu, bo dzisiaj jade na weekend do znajomych sie wyspac ;)[/QUOTE] Lepiej idz do znajomego sie wyspac . Bedzie weselej :evil_lol: Quote
*Gajowa* Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Dziś już mogę napisać, że Henio zaczął się uśmiechać ! Zapoznał sie z obydwiema parami suń i może teraz spacerować ze wszystkimi tzn. praktycznie cały dzien ma otwarty kojec i może sobie dozować spacery wg własnej woli. Zaczyna chodzić za mną jak cień i trochę płacze jak znikam . Z jedzeniem na razie radzimy sobie batonami, które Henio bardzo lubi i nawet udaje mi sie przemycić troche suchej karmy. U nas ostatnio bardzo wiele sie dzieje / sterylka, wizyty zainteresowanych adopcjami / tak, że nie starcza czasu na pisanie. Fotki będą, postaram się zrobić coś w czasie weekendu. Funiu najlpiej podaj mi swój mail smsem , kontakt będzie łatwiejszy sprawdzam poczte kilka razy dziennie. Quote
funia Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='M.P']Dziękuję, odebrałam. W związku z tym, paczuszka już zamówiona i zapłacona. 12x400g mokrej Animondy różne smaki, do tego maleńki gratisik- 1,5kg całkiem sensownej suchej (Lupo Natural) i niewielki smakołyczek ze skóry wołowej w formie kostki. Wiem, że to tylko kropelka w morzu potrzeb, ale cóż, na więcej na razie nie mogę sobie pozwolić... Tylko bardzo proszę o informację, jak paczka dojdzie, bo boję się, czy czegoś nie pokręciłam zmieniając dane do wysyłki.[/QUOTE] To nie kropla ...To wielki odruch serca .Dziękuje Ci serdecznie :loveu: czy możesz napisać ile za to zapłaciłaś ? i podać link do sklepu .Ja też kupuje te puszki jak mam więcej kasy więc jesli mają dobrą cenę i gratisy to chetnie zajrze do nich na strone . Quote
funia Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='*Gajowa*']Dziś już mogę napisać, że Henio zaczął się uśmiechać ! Zapoznał sie z obydwiema parami suń i może teraz spacerować ze wszystkimi tzn. praktycznie cały dzien ma otwarty kojec i może sobie dozować spacery wg własnej woli. Zaczyna chodzić za mną jak cień i trochę płacze jak znikam . Z jedzeniem na razie radzimy sobie batonami, które Henio bardzo lubi i nawet udaje mi sie przemycić troche suchej karmy. U nas ostatnio bardzo wiele sie dzieje / sterylka, wizyty zainteresowanych adopcjami / tak, że nie starcza czasu na pisanie. Fotki będą, postaram się zrobić coś w czasie weekendu. Funiu najlpiej podaj mi swój mail smsem , kontakt będzie łatwiejszy sprawdzam poczte kilka razy dziennie.[/QUOTE] Cieszę się ogromnie .Myślę o nim nieustannie .Przykro mi,ze Beata nie zadzwoniła sie zapytać jak on się ma ...no chyba ,ze podczytuje . Quote
*Gajowa* Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='funia']Cieszę się ogromnie .Myślę o nim nieustannie .Przykro mi,ze Beata nie zadzwoniła sie zapytać jak on się ma ...no chyba ,ze podczytuje .[/QUOTE] Pani Beata dzwoniła juz rano następnego dnia po przywiezieniu go i pytała jak sie czuje, odniosłam wrazenie, że bardzo lubiła Henia. Quote
funia Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='*Gajowa*']Pani Beata dzwoniła juz rano następnego dnia po przywiezieniu go i pytała jak sie czuje, odniosłam wrazenie, że bardzo lubiła Henia.[/QUOTE] ooooooooooo,TO ZWRACAM honor .Zgadza się ona go lubiła i dbała ...jako jedna w tym domu . Quote
M.P Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 [quote name='funia']To nie kropla ...To wielki odruch serca .Dziękuje Ci serdecznie :loveu: czy możesz napisać ile za to zapłaciłaś ? i podać link do sklepu .Ja też kupuje te puszki jak mam więcej kasy więc jesli mają dobrą cenę i gratisy to chetnie zajrze do nich na strone .[/QUOTE] Za te 12 puszek zapłaciłam 49,60 zl. W zooplusie- [url]http://www.zooplus.pl/shop/psy/karma_dla_psa_mokra/animonda/pakiety_probne/360732[/url] Szczerze mówiąc, nie wiem, czy to dobra oferta, ale zooplus ogólnie ma dość atrakcyjne ceny i ja, jak już muszę, to tylko tam kupuję. A gratisiki nie były dodawane, tylko są po prostu ode mnie, z moich skrupulatnie zbieranych punktów w tamtym sklepie :oops: Tak się cieszę, że z Heniutek ma juz lepszy humor :-) Quote
andegawenka Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 [quote name='*Gajowa*']Pani Beata dzwoniła juz rano następnego dnia po przywiezieniu go i pytała jak sie czuje, odniosłam wrazenie, że bardzo lubiła Henia.[/QUOTE] Heńka nie można nie lubić, nie bez powodu wijemy się na tym wątku od trzech lat:loveu: Quote
andegawenka Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Heniutku? wracamy do wirtualnych spacerków:painting: Quote
Ingrid44 Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='andegawenka']Heńka nie można nie lubić, nie bez powodu wijemy się na tym wątku od trzech lat:loveu:[/QUOTE] Heniutek byl zawsze moim ulubiencem. Quote
andegawenka Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 [quote name='Ingrid44']Heniutek byl zawsze moim ulubiencem.[/QUOTE] kanadyjski chłopak:loveu: Quote
funia Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Jutro zadzwonie do gajowej zapytam jak się ma chłopak .Trza zlicz\yć od kiedy jest i szykowac po woli na 1 lipca czynsz za naszego nieboraka . Quote
handzia Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Prosty rachunek, jeśli chodzi o hotel - 300 zł za miesiąc. Henio pojechał 4-go, więc do zapłacenia będzie 270 zł. Trzymam rękę na pulsie i na pewno nie będzie opóźnień. Trochę karmy poszło od M.P, ale to pewnie będzie za mało na miesiąc. Czekam na info od Gajowej, jak mamy tą sprawę rozwiązać. Czy zamówić jakąś karmę dla niego na jakiś czas, czy może jakoś inaczej? Quote
*Gajowa* Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Dzisiaj dotarła obróżka, puszeczek na razie nie ma ale dzień jeszcze trwa... Wczoraj zrobiłam Heniowi trochę fotek również razem z koleżankami. Nie są to fotki do ogłoszeń bo i tło nie fajne i robione w upał prawie w południe, raczej poglądowe. Wysłałam je do funi jako, że na razie mam kłopoty z opracowywaniem i wstawianiem. Kupiłam Heniowi Dehinel Plus za 14 zł i odrobaczyłam go dwa dni temu. Quote
handzia Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 [quote name='*Gajowa*']Dzisiaj dotarła obróżka, puszeczek na razie nie ma ale dzień jeszcze trwa... Wczoraj zrobiłam Heniowi trochę fotek również razem z koleżankami. Nie są to fotki do ogłoszeń bo i tło nie fajne i robione w upał prawie w południe, raczej poglądowe. Wysłałam je do funi jako, że na razie mam kłopoty z opracowywaniem i wstawianiem. Kupiłam Heniowi Dehinel Plus za 14 zł i odrobaczyłam go dwa dni temu.[/QUOTE] Podaj mi nr konta, prześlę pieniądze za odrobaczenie. :) Quote
Recommended Posts