Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='handzia']Trzeba koniecznie tam zadzwonić. W piątek spotykamy się z funią, zadzwonimy do pani Beaty i mam nadzieję w końcu umówimy na kastrację Heńka.[/QUOTE]

Puszka.....nie strasz Handziu.;)

Posted

[quote name='handzia']Trzeba koniecznie tam zadzwonić. W piątek spotykamy się z funią, zadzwonimy do pani Beaty i mam nadzieję w końcu umówimy na kastrację Heńka.[/QUOTE]

No i przy okazji zobaczycie Henia :)

• 1 month later...
Posted

Postanowiłam wpaść na chwilę na dogo i miałam nadzieję, na jakieś nowe wieści od Henia.

A przy okazji, że tu jestem - POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU, RADOŚCI I SIŁ DO CODZIENNEJ WALKI O POLEPSZENIE ŻYCIA TYCH BEZBRONNYCH ZWIERZACZKÓW.

Posted

[quote name='Akrum']Postanowiłam wpaść na chwilę na dogo i miałam nadzieję, na jakieś nowe wieści od Henia.

A przy okazji, że tu jestem - POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU, RADOŚCI I SIŁ DO CODZIENNEJ WALKI O POLEPSZENIE ŻYCIA TYCH BEZBRONNYCH ZWIERZACZKÓW.[/QUOTE]

:multi: i nawzajem Aga. Zaglądaj częściej :calus:. Też jestem ciekawa co u chłopaków słychać.

Posted

[quote name='handzia']Powiem szczerze, że ja na jakiś czas zapomniałam o Heniu :oops:, ciągle coś nowego znajdujemy. Powiem funi, żeby zadzwoniła...[/QUOTE]
Zadzwoncie koniecznie.

Posted

Zaraz zadzwonię do funi, ona ma nr tel do pani Beaty.
Lida, gdybyśmy miały odwiedzić Henia, to musimy jechać 70 km w jedną stronę, brakuje nam czasu i pieniędzy na paliwo, żeby objeździć nowe zgłaszane interwencje...możemy tylko zadzwonić...

Posted

[quote name='handzia']Zaraz zadzwonię do funi, ona ma nr tel do pani Beaty.
Lida, gdybyśmy miały odwiedzić Henia, to musimy jechać 70 km w jedną stronę, brakuje nam czasu i pieniędzy na paliwo, żeby objeździć nowe zgłaszane interwencje...możemy tylko zadzwonić...[/QUOTE]

To wiemy że daleko , ale jest jeszcze internet i aparaty w telefonach. Jakąś fotkę można chyba dostać chłopaków. Nawet nie wiemy co z oczami Puszka.

Posted

Funia zadzwoniła. U Henia i Puszka wszystko dobrze :) pani Beatka tylko trochę skarżyła się na duży temperament Puszka. Podobno czasem udaje mu się zwiać jak poczuje zew natury...
Około 27 styczna pani Beata będzie w Zamościu, bo ma jakieś załatwienia, przy okazji przywiezie Puszka na zabieg.
Na koncie mam ok 170 zł. Zabieg będzie kosztował ok 70, zostanie 100 zł, pomyślałyśmy z funią, żeby może kupić za nie obroże kiltixy w marcu?