Ingrid44 Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 [quote name='majku33krakow']ha ha ha no tak,dziewczyny podziwiam was że pomagacie p.beacie,[/QUOTE] Zaden problem :) Quote
Ingrid44 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Ciekawe co slychac u Henia I Puszka ? Quote
Szarotka Posted November 13, 2013 Author Posted November 13, 2013 Czy cos wiadomo o Heniu ??????? Quote
handzia Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Trzeba koniecznie tam zadzwonić. W piątek spotykamy się z funią, zadzwonimy do pani Beaty i mam nadzieję w końcu umówimy na kastrację Heńka. Quote
andegawenka Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='handzia']Trzeba koniecznie tam zadzwonić. W piątek spotykamy się z funią, zadzwonimy do pani Beaty i mam nadzieję w końcu umówimy na kastrację Heńka.[/QUOTE] Puszka.....nie strasz Handziu.;) Quote
handzia Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 [quote name='andegawenka']Puszka.....nie strasz Handziu.;)[/QUOTE] O kurde...no cóż, faktycznie pomyłka...:oops: Oczywiście Puszka ;) Quote
Ingrid44 Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Miejmy nadzieje ze Puszek nie zostal juz tatusiem.:roll: Quote
Szarotka Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='handzia']Trzeba koniecznie tam zadzwonić. W piątek spotykamy się z funią, zadzwonimy do pani Beaty i mam nadzieję w końcu umówimy na kastrację Heńka.[/QUOTE] No i przy okazji zobaczycie Henia :) Quote
Akrum Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Postanowiłam wpaść na chwilę na dogo i miałam nadzieję, na jakieś nowe wieści od Henia. A przy okazji, że tu jestem - POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU, RADOŚCI I SIŁ DO CODZIENNEJ WALKI O POLEPSZENIE ŻYCIA TYCH BEZBRONNYCH ZWIERZACZKÓW. Quote
andegawenka Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 [quote name='Akrum']Postanowiłam wpaść na chwilę na dogo i miałam nadzieję, na jakieś nowe wieści od Henia. A przy okazji, że tu jestem - POMYŚLNOŚCI W NOWYM ROKU, RADOŚCI I SIŁ DO CODZIENNEJ WALKI O POLEPSZENIE ŻYCIA TYCH BEZBRONNYCH ZWIERZACZKÓW.[/QUOTE] :multi: i nawzajem Aga. Zaglądaj częściej :calus:. Też jestem ciekawa co u chłopaków słychać. Quote
handzia Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Powiem szczerze, że ja na jakiś czas zapomniałam o Heniu :oops:, ciągle coś nowego znajdujemy. Powiem funi, żeby zadzwoniła... Quote
Szarotka Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 [quote name='handzia']Powiem szczerze, że ja na jakiś czas zapomniałam o Heniu :oops:, ciągle coś nowego znajdujemy. Powiem funi, żeby zadzwoniła...[/QUOTE] Zadzwoncie koniecznie. Quote
Lida Posted January 13, 2014 Posted January 13, 2014 Ja też proszę, zadzwońcie, odwiedźcie...Zaglądam do Henia od dawna, bo jakoś zapadł mi chłopak w sercu... Quote
Szarotka Posted January 13, 2014 Author Posted January 13, 2014 No i co?? bo bede pisac priwy ;) Quote
handzia Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Zaraz zadzwonię do funi, ona ma nr tel do pani Beaty. Lida, gdybyśmy miały odwiedzić Henia, to musimy jechać 70 km w jedną stronę, brakuje nam czasu i pieniędzy na paliwo, żeby objeździć nowe zgłaszane interwencje...możemy tylko zadzwonić... Quote
andegawenka Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 [quote name='handzia']Zaraz zadzwonię do funi, ona ma nr tel do pani Beaty. Lida, gdybyśmy miały odwiedzić Henia, to musimy jechać 70 km w jedną stronę, brakuje nam czasu i pieniędzy na paliwo, żeby objeździć nowe zgłaszane interwencje...możemy tylko zadzwonić...[/QUOTE] To wiemy że daleko , ale jest jeszcze internet i aparaty w telefonach. Jakąś fotkę można chyba dostać chłopaków. Nawet nie wiemy co z oczami Puszka. Quote
handzia Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Dodzwoniłam się dopiero teraz do funi. Jutro zadzwoni, bo teraz już jest za późno. Quote
handzia Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Funia zadzwoniła. U Henia i Puszka wszystko dobrze :) pani Beatka tylko trochę skarżyła się na duży temperament Puszka. Podobno czasem udaje mu się zwiać jak poczuje zew natury... Około 27 styczna pani Beata będzie w Zamościu, bo ma jakieś załatwienia, przy okazji przywiezie Puszka na zabieg. Na koncie mam ok 170 zł. Zabieg będzie kosztował ok 70, zostanie 100 zł, pomyślałyśmy z funią, żeby może kupić za nie obroże kiltixy w marcu? Quote
Szarotka Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Kupcie a ja wplace 50 zl. zeby cos tam zawsze bylo. Mam nadzieje, ze mam nr. konta. Quote
Ingrid44 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Obroze sie bardzo przydadza. Swietny pomysl. Quote
Szarotka Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Ciotka Ingrid tu Cie mam ;) a jak tam maly ??;) Quote
Recommended Posts