Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ingrid44']Wspaniala, to moja sasiadka (dodaje z duma ) :)[/QUOTE]
Inrid, to Ty też nie mieszkasz w Polsce???
I co to za nowy podpis u Ciebie? Albo ja taka spostrzegawcza jestem...

Posted

[quote name='handzia']Inrid, to Ty też nie mieszkasz w Polsce???
I co to za nowy podpis u Ciebie? Albo ja taka spostrzegawcza jestem...[/QUOTE]

Ja rowniez mieszkam w Kanadzie , niedaleko ciotki Szarotki (zbieg okolicznosci).
Moj jedyny i ukochany piesio odszedl za Tm 26.02 br . Mial 6 latek I 3 dni. :( :( :(

Posted

[quote name='Ingrid44']Ja rowniez mieszkam w Kanadzie , niedaleko ciotki Szarotki (zbieg okolicznosci).
Moj jedyny i ukochany piesio odszedl za Tm 26.02 br . Mial 6 latek I 3 dni. :( :( :([/QUOTE]

Piescofajnyjest tez z Kanady ale nie z wątku Henia:-)

Posted

[quote name='Ingrid44']Ja rowniez mieszkam w Kanadzie , niedaleko ciotki Szarotki (zbieg okolicznosci).
Moj jedyny i ukochany piesio odszedl za Tm 26.02 br . Mial 6 latek I 3 dni. :( :( :([/QUOTE]
Bardzo Ci współczuję z powodu Twojego pieska....Młody jeszcze był...:(

Posted

[quote name='andegawenka']Zrobiłam przelew na 20 zł i podałam numer konta dla Akrum.

...a Szarotka nadal baner Henia nosi:loveu:[/QUOTE]
Pieniążki doszły :) Psiaki mają 130 zł :) Dzięki dziewczyny :)

Posted

[quote name='andegawenka']Piescofajnyjest tez z Kanady ale nie z wątku Henia:-)

Tak widzialam u niej w podpisie ale nie wiem skad a Kanada to ogromny kraj.

Handziu, dziekuje za slowa wspolczucia. Bardzo tesknie za moim "Okruszkiem" I ciagle placze.

Posted

Ingrid, wiem że słowa niewiele znaczą , ale z całego serca współczuję z powodu śmierci Twojego pieska.
Ingrid, on nie odszedł daleko....
Wybacz Heniu że na Twoim wątku.

Posted

[quote name='andegawenka']Piescofajnyjest tez z Kanady ale nie z wątku Henia:-)[/QUOTE]
Strasznie współczuje .....wiem jak to boli ....On cioteczko jest i zaczeka na Ciebie ...One wszystkie na nas tam czekaja ....Kiedys sie spotkamy ...

Posted

[quote name='funia']Strasznie współczuje .....wiem jak to boli ....On cioteczko jest i zaczeka na Ciebie ...One wszystkie na nas tam czekaja ....Kiedys sie spotkamy ...[/QUOTE]

Mam taka nadzieje I tylko tym sie pocieszam .

Posted

Wpłynęło 30 zł od Akrum :) Dziękuję bardzo.
Dziewczyny, pomyślałam, że dla chłopaków warto by było zamówić obroże Kiltix, co Wy na to? widziałam na allegro w cenie ok 40 zł.

Na koncie jest 160 zł :)

Posted

[quote name='handzia']Wpłynęło 30 zł od Akrum :) Dziękuję bardzo.
Dziewczyny, pomyślałam, że dla chłopaków warto by było zamówić obroże Kiltix, co Wy na to? widziałam na allegro w cenie ok 40 zł.

a mojej nie ma?

Posted

[quote name='handzia']Wpłynęło 30 zł od Akrum :) Dziękuję bardzo.

Swietny pomysl .

Posted

Dziewczyny, przypomniałyśmy sobie z funią, że Puszek jest alergikiem i nie może nosić Kiltixa...ostatnio miał problemy z oczkami, dlatego zamówiłam delikatniejsze obroże Foresto. Jedna kosztuje 63,50 zł. To jest bardzo dobra cena, bo w tamtym roku kosztowały te obroże ok 90-ciu zł. Henio też musi taką nosić, bo przecież oni razem śpią w budzie...mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie...bo sama się porządziłam. Kleszcze już zaczynają atakować, więc nie ma na co czekać..Oczywiście wstawię rachunek.
Na koncie chłopaków zostaje 33 zł.

Posted

andegawenka napisał(a):
A moja wpłata?:placz:

Jest :) w poście 6506 potwierdziłam...:) może trochę nieczytelnie, bo w odpowiedzi na Twój post :) ale jest policzone razem