Ingrid44 Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='handzia']Szarotka jest słodko zakręcona :loveu: dobra dziewczyna :)[/QUOTE] Wspaniala, to moja sasiadka (dodaje z duma ) :) Quote
handzia Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='Ingrid44']Wspaniala, to moja sasiadka (dodaje z duma ) :)[/QUOTE] Inrid, to Ty też nie mieszkasz w Polsce??? I co to za nowy podpis u Ciebie? Albo ja taka spostrzegawcza jestem... Quote
Ingrid44 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='handzia']Inrid, to Ty też nie mieszkasz w Polsce??? I co to za nowy podpis u Ciebie? Albo ja taka spostrzegawcza jestem...[/QUOTE] Ja rowniez mieszkam w Kanadzie , niedaleko ciotki Szarotki (zbieg okolicznosci). Moj jedyny i ukochany piesio odszedl za Tm 26.02 br . Mial 6 latek I 3 dni. :( :( :( Quote
andegawenka Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Ingrid44']Ja rowniez mieszkam w Kanadzie , niedaleko ciotki Szarotki (zbieg okolicznosci). Moj jedyny i ukochany piesio odszedl za Tm 26.02 br . Mial 6 latek I 3 dni. :( :( :([/QUOTE] Piescofajnyjest tez z Kanady ale nie z wątku Henia:-) Quote
handzia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='Ingrid44']Ja rowniez mieszkam w Kanadzie , niedaleko ciotki Szarotki (zbieg okolicznosci). Moj jedyny i ukochany piesio odszedl za Tm 26.02 br . Mial 6 latek I 3 dni. :( :( :([/QUOTE] Bardzo Ci współczuję z powodu Twojego pieska....Młody jeszcze był...:( Quote
handzia Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='andegawenka']Zrobiłam przelew na 20 zł i podałam numer konta dla Akrum. ...a Szarotka nadal baner Henia nosi:loveu:[/QUOTE] Pieniążki doszły :) Psiaki mają 130 zł :) Dzięki dziewczyny :) Quote
NusiaiJa Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Ja też postaram się niebawem coś dorzucić do skarbonki.. Quote
Ingrid44 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='andegawenka']Piescofajnyjest tez z Kanady ale nie z wątku Henia:-) Tak widzialam u niej w podpisie ale nie wiem skad a Kanada to ogromny kraj. Handziu, dziekuje za slowa wspolczucia. Bardzo tesknie za moim "Okruszkiem" I ciagle placze. Quote
NusiaiJa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Ingrid, wiem że słowa niewiele znaczą , ale z całego serca współczuję z powodu śmierci Twojego pieska. Ingrid, on nie odszedł daleko.... Wybacz Heniu że na Twoim wątku. Quote
funia Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='andegawenka']Piescofajnyjest tez z Kanady ale nie z wątku Henia:-)[/QUOTE] Strasznie współczuje .....wiem jak to boli ....On cioteczko jest i zaczeka na Ciebie ...One wszystkie na nas tam czekaja ....Kiedys sie spotkamy ... Quote
Ingrid44 Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='funia']Strasznie współczuje .....wiem jak to boli ....On cioteczko jest i zaczeka na Ciebie ...One wszystkie na nas tam czekaja ....Kiedys sie spotkamy ...[/QUOTE] Mam taka nadzieje I tylko tym sie pocieszam . Quote
Ingrid44 Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ja sie z nia slyszalam niedawno I mam nadzieje ze niedlugo sie spotkamy . Quote
andegawenka Posted March 10, 2013 Posted March 10, 2013 Ingrid44 napisał(a):Ja sie z nia slyszalam niedawno I mam nadzieje ze niedlugo sie spotkamy . Czyli nie w Krakowie jest:smile: Quote
handzia Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Wpłynęło 30 zł od Akrum :) Dziękuję bardzo. Dziewczyny, pomyślałam, że dla chłopaków warto by było zamówić obroże Kiltix, co Wy na to? widziałam na allegro w cenie ok 40 zł. Na koncie jest 160 zł :) Quote
andegawenka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='handzia']Wpłynęło 30 zł od Akrum :) Dziękuję bardzo. Dziewczyny, pomyślałam, że dla chłopaków warto by było zamówić obroże Kiltix, co Wy na to? widziałam na allegro w cenie ok 40 zł. Na koncie jest 160 zł :) a mojej nie ma? Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='handzia']Wpłynęło 30 zł od Akrum :) Dziękuję bardzo. Dziewczyny, pomyślałam, że dla chłopaków warto by było zamówić obroże Kiltix, co Wy na to? widziałam na allegro w cenie ok 40 zł. Na koncie jest 160 zł :) Swietny pomysl . Quote
handzia Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Dziewczyny, przypomniałyśmy sobie z funią, że Puszek jest alergikiem i nie może nosić Kiltixa...ostatnio miał problemy z oczkami, dlatego zamówiłam delikatniejsze obroże Foresto. Jedna kosztuje 63,50 zł. To jest bardzo dobra cena, bo w tamtym roku kosztowały te obroże ok 90-ciu zł. Henio też musi taką nosić, bo przecież oni razem śpią w budzie...mam nadzieję, że mnie nie zlinczujecie...bo sama się porządziłam. Kleszcze już zaczynają atakować, więc nie ma na co czekać..Oczywiście wstawię rachunek. Na koncie chłopaków zostaje 33 zł. Quote
Ingrid44 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Psiaki musza miec takie obroze wiec niech maja takie zeby im nie szkodzilo. Dobrze Handziu ze sie tym zajmujesz. Bardzo Dziekuje. Quote
handzia Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 To nic wielkiego :) To ja dziękuję w imieniu Henia :) i Puszka ;) Quote
handzia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Wpłynęło 20 zł od NusiaiJa:) dziękuję :) Na koncie chłopaków jest 53 zł. Quote
andegawenka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 handzia napisał(a):Wpłynęło 20 zł od NusiaiJa:) dziękuję :) Na koncie chłopaków jest 53 zł. A moja wpłata?:placz: Quote
handzia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 andegawenka napisał(a):A moja wpłata?:placz: Jest :) w poście 6506 potwierdziłam...:) może trochę nieczytelnie, bo w odpowiedzi na Twój post :) ale jest policzone razem Quote
andegawenka Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 handzia napisał(a):Pieniążki doszły :) Psiaki mają 130 zł :) Dzięki dziewczyny :) a no tak:wallbash::splat: Quote
handzia Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 andegawenka napisał(a):a no tak:wallbash::splat: No coś Ty? :) To było łatwe do przeoczenia. Jesteś kochanym aniołem dla Henia :loveu: Quote
Recommended Posts