Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Heniek, zabieram Cie na spacerek.

[COLOR=silver]Szarotko, zawsze chodze do Starbucks na vanilla latte. Uwielbiam ich kawy i ciasto marchewkowe.[/COLOR]

Posted

Cicho u Henia bo Dogo- teraz to jakiś koszmar, żadna strona nie chce się otworzyć. I tak jest od kilku dni, przynajmniej u mnie.

Tak się cieszę, że z łapką lepiej :multi:, a może już zupełnie dobrze. Ciekawe co mu było w tą nogę.

No i nie chce mi się wysłać post, już 4 raz próbuję :angryy:, co oni porobili z tym forum.

Posted

No nareszcie się do ciebie dobiłam Heniu :)
Cały weekend bez dogo, a dziś nie jest lepiej, 15 min czekałam aż się ta strona otworzy... paranoja...

Posted

Nareszcie dogo ruszyło .

Wpłyneły kolejne wpłaty

-15-03-2010r wpłynęło od -- ANDZIKE - 20 zł
-16-03-2010r wpłynęło od -- Ingrid44 - 60 zł

Posted

po prostu koszmar ,co dsię dzieje z ta dogomania !!!!!
Witajcie cioteczki Heniutkowe .
Henio awansował w hierarchii ,zaczął odgryzac się Mańkowi co bardzo mi się podoba bo jamnik nie dawał mu spokojnie przejsc ,zeby nie pokazac kto tu rzadzi .Więc wczoraj Henio pokazał mu w dzentelmeński sposób ze jego cierpliwosć juz sie skończyła ....I teraz Henio wodzi rej na wybiegu na zmianie koleżeńskiej .Po za tym jest słodki ,kochany i bardzo się niestety przyzwyczaja do mnie .........

Posted

[quote name='zuzka']Nareszcie dogo ruszyło .

Wpłyneły kolejne wpłaty

-15-03-2010r wpłynęło od -- ANDZIKE - 20 zł
-16-03-2010r wpłynęło od -- Ingrid44 - 60 zł[/QUOTE]
Bardzo dziekujemy :):)
Pierwsza strone uzupelnie (dzisiaj :):))