Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak ,jesli możesz załatw to .Ja moge zadzwonić do Pani i poprosić o wymiary .Wątpię aby jednak udało sie telefonicznie podac miejsca w których trzeba wymierzyć .Znowu moze byc błąd ...
Podobno wszsysko jest ok .
śpi w tym ganku otwartym na kanapie i kozuchu ....W budzie nie chce .

Posted

Ja bym zrobiła inaczej bo tak to do lutego bedziemy to załatwiac .Kubrak Ten co za mały wystawiłabym na bazarku i sprzedała ,
A tu na miejscu w Zamosciu poszłabym kupic w skllepie i po ptakach .

Posted

[quote name='funia']Ja bym zrobiła inaczej bo tak to do lutego bedziemy to załatwiac .Kubrak Ten co za mały wystawiłabym na bazarku i sprzedała ,
A tu na miejscu w Zamosciu poszłabym kupic w skllepie i po ptakach .[/QUOTE]

To chyba najlepsze i najszybsze wyjscie z tej sytuacji.

Posted

[quote name='funia']Ja bym zrobiła inaczej bo tak to do lutego bedziemy to załatwiac .Kubrak Ten co za mały wystawiłabym na bazarku i sprzedała ,
A tu na miejscu w Zamosciu poszłabym kupic w skllepie i po ptakach .[/QUOTE]
No tak, tylko zeby byly wiary, bo znowu mozesz kupic nie taki..........

Posted

Renatko ja boje się tych wymiarów kurde bo znowu cos żle wymierze i kasa w błoto .....
Ja wole zobaczyc u nas w zoologiku i kupic u nas .Wtedy wymienic mogę bez problemu .

Posted

[quote name='AresekSE']zobacz Kasiu, moze ten kubrak pasuje na Taye?
renata[/QUOTE]

Kasiu wydaje mi się, że Renatce chodzi raczej o kubraczek, który kupiłyście dla Henia na bazarku Taks:)

No tak, gapa ze mnie...przecież kubraczek nie jest u Ciebie :(

Posted

[quote name='funia']Pani Beatka odesłała mi ubranko .Czy wystawiamy na bazarku ?[/QUOTE]

[quote name='Akrum']podaj mi kochana wymiary tego ubranka :)
zobacze, czy bedzie pasowało na mojego Borka :)[/QUOTE]

Moze bedzie na Borka pasowac :):)

Posted

Zagladam do Henia :):) i prosze o przyjescie na watek do suni, ktora z maluchami mieszka na golej ziemi:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/216806-Dzika-podhalanka-Aza-kilka-mies.-koczowa%C5%82a-na-polach.Teraz-z-dzie%C4%87mi-na-go%C5%82ej-ziemi[/url]!!

Posted

[quote name='Szarotka']No i co z tym kubrakiem dla Henia, bo jest coraz zimniej ???[/QUOTE]
Przepraszam kłopoty rodzinne .Szpital i tak zeszło .
W sobote jestem u Handzi i zostawię obecny kubrak .A ten który ma być dokupiony obejrzymy w sklepie pewnie w poniedziałek ,.
Handzia dobrodziejka zrobi fote i pomierzy bo ja lepiej abym w pomiary się już nie mieszała .....
I moze sprzedamy go na bazarku .OK ?

Posted

to ja nadal sobie poczekam na wymiary i jak będzie pasować, to chętnie odkupię :)
[B]
[url=http://www.dogomania.pl/threads/218297-Ksia%C5%BCkowisko-tu-znajdziesz-prezenty-pod-choink%C4%99-do-04.12.2011-r.-g.-23-00.?p=18067237#post18067237]Chcesz kupić fajną książkę na prezent świąteczny?? Zapraszam do nas![/url][/B]