Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, ze Zuzka miala corke. Odezwalam sie do jednej z dogomaniaczek, ktora wspolpracowala z Zuzka, ale podala mi nr. telefonu do Rodziny. Nie bardzo sobie wyobrazam, ze zadzwonie do kogos z kim nigdy nie rozmawialam w zyciu i bede mowila o pieniadzach. Wydaje mi sie raczej, ze powinien to zrobic ktos kto ma jakis kontakt z Rodzina, a nie obca osoba tak jak ja.
Napisze do Ocelot lub Reno, moze one maja jakis pomysl............

Posted

Dziewczyny, jeśli trzeba mogę być skarbnikiem. Mam konto specjalnie założone na potrzeby dogo. Funia może za mnie poświadczyć. Nie narzucam się, ale w razie potrzeby służę pomocą. Będę miała czas i chęci.

Posted

[quote name='Szarotka']Wiem, ze Zuzka miala corke. Odezwalam sie do jednej z dogomaniaczek, ktora wspolpracowala z Zuzka, ale podala mi nr. telefonu do Rodziny. Nie bardzo sobie wyobrazam, ze zadzwonie do kogos z kim nigdy nie rozmawialam w zyciu i bede mowila o pieniadzach. Wydaje mi sie raczej, ze powinien to zrobic ktos kto ma jakis kontakt z Rodzina, a nie obca osoba tak jak ja.
Napisze do Ocelot lub Reno, moze one maja jakis pomysl............[/QUOTE]

tak, sprawa jest bardzo delikatna... z jednej strony przecież trzeba odzyskać pieniądze, z drugiej bardzo delikatnie żeby nikogo nie urazić. Oj ciężka sprawa :(

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']tak, sprawa jest bardzo delikatna... z jednej strony przecież trzeba odzyskać pieniądze, z drugiej bardzo delikatnie żeby nikogo nie urazić. Oj ciężka sprawa :([/QUOTE]

I nie ma się do kogo zwrócić o pomoc bo tylko dwie się zgłosiły na pogrzeb...Szkoda mi ich bardzo. Pewnie wieniec zamówiły cięzki....ech

Posted

[quote name='handzia']Dziewczyny, jeśli trzeba mogę być skarbnikiem. Mam konto specjalnie założone na potrzeby dogo. Funia może za mnie poświadczyć. Nie narzucam się, ale w razie potrzeby służę pomocą. Będę miała czas i chęci.[/QUOTE]

drogie cioteczki rozważcie tą kandydaturę...
wiem, że teraz cieżko każdej z nas o tym mówić i decydować, ale niestety trzeba się wziąć w garść i coś postanowić i zawiadomić wszystkich sponsorów Henia, by już nikt z deklarowiczów Heniowych nie wpłacał pieniążków na konto Zuzki...

Posted

[quote name='Akrum']drogie cioteczki rozważcie tą kandydaturę...
wiem, że teraz cieżko każdej z nas o tym mówić i decydować, ale niestety trzeba się wziąć w garść i coś postanowić i zawiadomić wszystkich sponsorów Henia, by już nikt z deklarowiczów Heniowych nie wpłacał pieniążków na konto Zuzki...[/QUOTE]

Popieram bo nie wszyscy czesto wchodza na watki i moga nic nie wiedziec jak rowniez wiele osob ma wplaty ustawione automatycznie.

Posted

jakby nie było, Handzia czy kto inny, trzeba jak najszybciej porozsyłać pw żeby nikt więcej nie przesyłał!! Ja mogę do kilku osób wysłać, tych, które tu rzadko zaglądają. Potem napiszę do kogo wysłałam. Trzeba przede wszystkim o tym pomyśleć, a potem kto będzie skarbnikiem, bo ludzie powpłacają pieniądze na tamto konto i będą rozpaczać, albo co gorsza nie wystarczy na opłaty psiaków!

Posted

[quote name='zuzka']Wpłyneły wpłaty od ;

ALDRUMKA - 20 zł IX
INGRID44 - 20 zł IX
andegawenka - 50 zł IX

Bardzo dziękuję [URL="http://www.google.pl/imgres?q=gify+kwiaty&hl=pl&client=firefox-a&hs=zwI&sa=X&rls=org.mozilla:pl:official&biw=1019&bih=595&tbm=isch&prmd=ivns&tbnid=623BOr8Osz8nZM:&imgrefurl=http://elementarz2.blox.pl/2010/01/GIFY-KWIATY.html&docid=tcJ5RDqpWBivNM&w=304&h=330&ei=8tppTpXQMIPQ4QSyvI2UBQ&zoom=1&iact=hc&vpx=763&vpy=174&dur=2043&hovh=234&hovw=215&tx=140&ty=162&page=4&tbnh=124&tbnw=114&start=50&ndsp=19&ved=1t:429,r:11,s:50"][IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRy-3sJF-V865Z1SW_Qp0u4atI8DI7j7DJj_9CjgBxJlHpxGP9h5Q[/IMG][/URL][/QUOTE]
:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

nie mnie na 1 stronie za IX a Zuzia zameldowała...

Posted

[quote name='Rodzice Maciusia :)']GRZENKA[/SIZE] MA ZAPCHANĄ SKRZYNKĘ!!!

czy jeszcze kogoś pominęłam? Co zrobić z Grzenką?[/QUOTE]
Już odblokowana, ale pw już nie trzeba wysyłać.Będę na wątku więc będę śledzić sytuację na bieżąco.

Posted

Sybisia nie wiedziała, dobrze że wysłałam jej pw. Czeka na nowe konto.

A te 240 zł to za wrzesień? Ja na szczęście mam tylko do września opłacone, więc za październik już pójdzie na nowe konto. Współczuję sytuacji tym którzy wpłacili na więcej... A chyba tak się stało, bo widzę na początku wątku, że na wrzesień tylko dwie osoby wpłaciły.

Posted

ja za wrzesień też na Henia wpłacałam już na końcu sierpnia i tutaj było na wątku odnotowane.
dobrze, że jakoś tylko na wrzesień, bo zawsze wpłacam na 2 miesiące, a tym razem były zawirowania z DS dla Henia i postanowiłam nie wpłacać na paźdzerniki jeszcze...

Posted

[quote name='zuzka']Jak mam przelać Funi pieniądze za Heniowy hotelik czy jak zawsze za cały miesiąc czy może na-razie do 15 -09 ?[/QUOTE]
Tu pyta 3 września
a tu piszee 5 września, to Funia musi wyjaśnić
[quote name='zuzka']Zrobiłam przelew dla Funi [COLOR=red]240[/COLOR] zł[/QUOTE]

Szarotka nie uzupełniła ale to zrozumiałe na wyjeździe .....

Posted

[quote name='Akrum']ja za wrzesień też na Henia wpłacałam już na końcu sierpnia i tutaj było na wątku odnotowane.
dobrze, że jakoś tylko na wrzesień, bo zawsze wpłacam na 2 miesiące, a tym razem były zawirowania z DS dla Henia i postanowiłam nie wpłacać na paźdzerniki jeszcze...[/QUOTE]

To chyba tylko Szarotki te 300 zł utknęło na koncie Zuzi i może jakieś po 5 IX drobne przelewy. Jednak Szarotka musi uzupełnić i dopiero wtedy się zorientujemy ile tam zostało...

Posted

jaki duzy jest Henio/waga/
czy jest po kastracji
czy lubi inne psy/samce,czy jest ulegly tzn.nie walczy o miske z karma,a grzecznie czeka na swoja kolejke do jedzenia
czy lubi koty,czy toleruje dzieci;
czy jest zdrowy
bardzo prosze o ww info

Posted

Jak duży jest? ......................
Jest po kastracji.
Jest uległy.
Toleruje dzieci. Koty? .......................
Zdrowy :)
Wiek? .................
Przebywa pod Zamościem, woj. lubelskie, ok. 80 km od Lublina, ok. 250 km od Warszawy

Wykropkowane miejsca to brak mojej wiedzy, może ktoś uzupełni.
Czyżby szansa dla H?

Posted

jest podobny/z pyszczka/ do psiaka mojej ciotki,który za TM
wiem,że ona szuka podobnego,jak zdobęde komplet info to jej przekaże i kto wie...ona ma jeszcze jednego psa i kota,który rządzi.
Mieszka w domku z ogródkiem.

Posted

[quote name='Kvik']jaki duzy jest Henio/waga/-[B]sięga lekko ponad kolano i waży do 15 kg[/B]
czy jest po kastracji [B] -Tak [/B]
czy lubi inne psy/samce,czy jest ulegly tzn.nie walczy o miske z karma,a grzecznie czeka na swoja kolejke do jedzenia- [B]jest uległy i nigdy nie walczy o miskę ,lepiej czuje się w towarzystwie suń .Psy dominujące go blokują i Henio siedzi wystraszony wtedy
czy lubi koty,czy toleruje dzieci;-on kocha wszystkich ,dzieci uwielbia .Kota powącha albo poliże .[/B]
czy jest zdrowy[B]-jest zdrowy [/B]
wiek-[B]około 4 lat [/B].
i gdzie przebywa-[B]Jest w Zamosciu woj.lubelskie [/B]
bardzo prosze o ww info[/QUOTE]
[B]Henio to wspaniały pies i takiego domu potrzebuje .
[/B]