KrystynaS Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Jak się czuje Henio??? Jak z łapą, czy opuchlizna trochę zeszła???? Quote
funia Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Dzisiaj juz nawet nie ma porównania do poprzednich dwóch dni ,opuchlizna tak jakby sie schodziła stopniowo .Zostało tego jeszcze troszkę ,ale to juz pikuś . Dzisiaj Heniek został wyszczotkowany i wygląda chłopak jak wiejski zalotnik:evil_lol:Mam suczkę z cieczką więc się musi pokazac z dobrej strony ,choc tylko sobie moga trawkę po sobie powąchać bo mijają się niestety wahadłowo .Ale Heńiek był testerem w tym przypadku bo nie byłam pewna czy ją ma ,Heniek za to miał ta pewność w widoczny sposób:-o Leki przyjmuje pięknie ,nawet specjalnie nie musze ich kamuflować .W ogóle pies ideał . Kto chce Heńka ? Quote
KrystynaS Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 No funia to świetnie :multi:. Wygląda, że to stan zapalny, jakiś ropień, może stary. Ale ważne że jest lepiej :multi:. Może chodzić na tej łapie czy trzyma ją uniesioną???? Czy idziecie do lekarza na kontrolę???? Quote
funia Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Teraz biega bez uniesienia jej ,ale to trudno jednoznacznie powiedzieć bo raz tak robi raz tak . leki jeszcze sa na kilka dni ,wetka mówiła ,ze jak to sie uspokoi to znaczy ze to nic poaznego i wtedy mam juz ni przyjezdzac .Jakby dalej była opuchnieta to tak Quote
Szarotka Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 No Henius zdrowiej jak najszybciej :):) Quote
funia Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Mój podopieczny na wieczór dał mi całuska ,was też całuje .Moze jutro jakieś foty wstawię Quote
anawa Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Heniu, wiosna idzie, będziesz potrzebował wszystkich łapek do biegania po okolicznych łąkach :) Quote
Szarotka Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Henio badz zdrowy i do hasania po lakach gotowy :):) Quote
agada Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Szarotka ty sypiasz, czy tworzysz 24h/24h:eviltong:? Quote
Szarotka Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 [quote name='agada']Szarotka ty sypiasz, czy tworzysz 24h/24h:eviltong:?[/QUOTE] Ja zyje w innym przedziale czasowym:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
funia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Z nózka coraz lepiej ,w końcu zaczęła przypominać udo a nie balona .....Ogólnie Heniek w dobrej formie ,pieszczoch kochany i tyle . Tylko jego sierść nie jest jeszcze piękna ,ale niech sie ciepło zrobi to go wykąpię . Quote
Ingrid44 Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 No to swietnie- to sa dobre wiadomosci:multi: Na ladna siersc dobry jest olej z ryby i pieski bardzo lubia.:lol: Quote
Szarotka Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 To dopiero chwila jak Henio wyszedl z wiezienia :):) powoli sie napewno poprawi. Moze mu cos dac na skore ?? Quote
funia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dostaje cały czas witaminy ,ale z tego co ma na sobie nie zrobimy od razu wystawowego pieska .Doczekamy sie ,jeszcze chwila;) Quote
KrystynaS Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Wspaniale, że z łapką coraz lepiej :multi:. Futerko powoli zacznie się poprawiać, to wymaga czasu. A na razie mamy kochanego rozczochrańca :lol: Quote
zuzka Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dzisiejsze wpłaty szarotka -20 zł AGADA - 20 zł RODZICE MACIUSIA - 20 zł W skarbonce Henia jest [B][COLOR=Red]739 zł [/COLOR][/B] Quote
E-S Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 [quote name='funia']Dostaje cały czas witaminy ,ale z tego co ma na sobie nie zrobimy od razu wystawowego pieska .Doczekamy sie ,jeszcze chwila;)[/QUOTE] Wszyscy w Ciebie wierzymy Funiu :) A niektórzy nawet kochają, o czym jeszcze na tym wątku nie było Ewa Quote
funia Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 To prawda ewa nie bylo więc musze to znowu napisac Love ( tak lepiej po angielsku trudniej rozszyfrować będzie:evil_lol:) Wpłyneło 31 zł ,Dziękuje Quote
Recommended Posts