E-S Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Evl, wyślę Ci na PW moje telefony, wyślij mi SMS albo spróbuj się dodzwonić, ale ja jutro jestem cały dzień na szkoleniu, a o 19 mam jeszcze spotkanie, to będzie ciężko mnie ustrzelić, więc lepiej SMS i ja zadzwonię jak zrobią może przerwę albo coś, umówimy się na sobotę na rande vue z Zuzanką :) Ewa Quote
E-S Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Zuzanka dzisiaj pójdzie w gości :) Ciężko jej nawet zdjęcie zrobić samej ... przez zazdrośnika Bugiego Quote
magenka1 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Drobniutka jest Zuzia, powinna znaleźć szybciutko dom, pozdrawiam, Quote
evel Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Wiecie... jakby to powiedzieć... :oops: mam Zuzankę :loveu: Quote
E-S Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 evl napisał(a):Wiecie... jakby to powiedzieć... :oops: mam Zuzankę :loveu: Czyżby miłość od pierwszego, ekhm, łupieżu ? ;) Gratuluję i bardzo się cieszę :) Wysłałam maila do Ciebie, ale do Lady Swallow, bo Twojego nie mam a dogo padło i nie mogłam wysłać PW, to się upomnij u niej o forward. Ewa Quote
evel Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Wiem, wiem, już dostałam, dziękuję :) Myślę, że docelowo będziemy z małą BARFować, ale najpierw spróbuję się zorientować jak z dostępnością takich rarytasów w naszym miasteczku ;) Quote
magenka1 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Evl gratuluję!! :) ale Zuzia na dt czy ds? Czy moja wpłata doszłam? Quote
evel Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Na DS :oops: Nie mogę uwierzyć, że ojciec się zgodził... W sumie, to wszystko przez Zuzię... Przyszedł ojciec, lekko hm... podirytowany po pracy z pytaniem "Co to ma być?!"... a Zuzia do niego podpełzła... i zaczęła odstawiać te swoje akcje z mruganiem, mruczeniem, lizaniem i w ogóle :lol: Quote
LadyS Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Zuzia na DS ;) A teraz pytanie do deklarujących - czy deklaracje, które wpłynęły na Zu mam odesłać na konta, czy przekazać na Mania i Mańkę, które są też z Nowodworu i w hoteliku u funi? Quote
magenka1 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 evl jeszcze raz gratuluję gratuluję i wszystkiego dobrego niech Wasza miłość trwa do końca świata :loveu: Oj Ci Nasi ojcowie ja też to przechodziłam, Dudusia nie chciał a jak ten mu wskoczyła na kanapę i usiadł koło nie go to go rozwaliło. I prosimy o zdjęcia dużo zdjęć Żadnych odsyłania pieniędzy absolutnie żadnych!! proszę mi podać linka do następnego pieska i tam mnie przepisać! 10 zł na następnego psiaka Quote
E-S Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 O proszę, wlazłam coby napisać żeby tytuł wątku zmienić na szczęśliwszy - choć 13-tego szczęście Zuz znalazła - a tu już :) Zdjęć nie odpuszczę. Będę upierdliwa. 17 marca drugi advocate. Oczka przemywać. :lol: Ewa Quote
LadyS Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [quote name='magenka1']evl jeszcze raz gratuluję gratuluję i wszystkiego dobrego niech Wasza miłość trwa do końca świata :loveu: Oj Ci Nasi ojcowie ja też to przechodziłam, Dudusia nie chciał a jak ten mu wskoczyła na kanapę i usiadł koło nie go to go rozwaliło. I prosimy o zdjęcia dużo zdjęć Żadnych odsyłania pieniędzy absolutnie żadnych!! proszę mi podać linka do następnego pieska i tam mnie przepisać! 10 zł na następnego psiaka Cioteczko :loveu: Tutaj jest wątek dwóch pozostałych psów: http://www.dogomania.pl/threads/176770-Mania-i-Maniek-juA-w-hotelu-prosimy-o-deklaracje-i-szukanie-DS?p=14287465#post14287465 A wszystkich zapraszamy na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/181774-ZUZANKA-maA-e-czarne-i-urocze Już jutro nowe zdjęcia! Quote
matrioszka2 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 No cóż ... tylko trochę mnie nie było, a tu takie ekscesy ! Hmmm .... evl, ale zbyt wylewna w opisie pozyskiwania taty przez Zuzankę to nie byłaś. Maksymalna oszczędność w słowach.Kompletny lakonizm.Nieee, "no tak być to nie bedzie.":mad: W takim razie każdy nowy dzień, każde nowe dokonania proszę nam tu odmeldowywać. A tak konkretniej: czy Zuzanka ma jeszcze jakieś długi ? Jeśli nie , to ja bym ze swojego bazarku wszystkie pieniądze bardzo chętnie przekazała na leczenie Lilki. Czy ktoś jest przeciwny ?:roll: Quote
bico Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Fajnie, że Zuzanka ma już swój własny domek:):):) jeśli chodzi o moje 50 zł na Zuzankę, to pod warunkiem, że Zuzanka nie ma już żadnych długów na Stefczyka ani nigdzie indziej, to zgadzam się przekazać ten datek na Manię i Mańka lub innego psiaka w potrzebie z Nowodworu, ale proszę mnie poinformować na pw, gdzie ostatecznie te pieniążki trafiły. Quote
E-S Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 [quote name='bico']Fajnie, że Zuzanka ma już swój własny domek:):):) jeśli chodzi o moje 50 zł na Zuzankę, to pod warunkiem, że Zuzanka nie ma już żadnych długów na Stefczyka ani nigdzie indziej, to zgadzam się przekazać ten datek na Manię i Mańka lub innego psiaka w potrzebie z Nowodworu, ale proszę mnie poinformować na pw, gdzie ostatecznie te pieniążki trafiły. Bico, ten jest biedniusi i adopcyjny, bo piękny - ktoś mu porobi ładne foty w sobotę, szkielecik, dredy, w typie dużego grzywacza chińskiego, uroczy, spokojny, przylepek: [quote name='matrioszka2'] Tego bardzo pilnie trzeba by ... (post 2863) . Jak myślicie ? (lady , wstawiłaś go do kudłaczy ?) I film.http://v6.tinypic.com/player.swf?file=sfi7t0&s=6 Z uwagi na "nowodworski zestaw" (czytaj: kaszel kenelowy + wesch) - żeby go wyciągnąć trzeba od razu mieć kasę na jakieś minimum 10 dni do 2 tyg. izolatki w szpitalu ... Ewa Quote
AgusiaP Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Moje deklarowane 30zł też proszę przekazac na tego biedaczka. Poproszę nr. konta Quote
LadyS Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 [quote name='bico']Fajnie, że Zuzanka ma już swój własny domek:):):) jeśli chodzi o moje 50 zł na Zuzankę, to pod warunkiem, że Zuzanka nie ma już żadnych długów na Stefczyka ani nigdzie indziej, to zgadzam się przekazać ten datek na Manię i Mańka lub innego psiaka w potrzebie z Nowodworu, ale proszę mnie poinformować na pw, gdzie ostatecznie te pieniążki trafiły. Tutaj jest rozliczenie i Twoja wpłata na Mania i Mańkę: http://www.dogomania.pl/threads/174728-Nowodworska-skarpeta-wAE-tek-rozliczeniowo-sumujAE-cy?p=14291306#post14291306 Jeśli wpłacałaś bezpośrednio na konto hoteliku lub bezpośrednio na konto kliniki, to trzeba pytać u funii i u E-S. [quote name='AgusiaP']A czy moje pieniążki doszły? Owszem, również są tam w rozliczeniu, potem poprzeklejam wszystko tutaj. Quote
E-S Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 [quote name='E-S']Od: [email protected] Data: 10 Marca 2010, 2:11 pm, Śr Do: ewa@........................ Priorytet: Normalny Opcje: Pokaż cały nagłówek | Podgląd wesji do wydruku | Pobierz jako plik Witam! Dzisiaj sprawdziliśmy przelewy i na Pani konto zostały dokonane 3 przelewy na łączną kwotę 350zł. Oczywiście pieniądze, które są nadpłatą na Pani koncie zostaną Pani wypłacone gotówką gdy Pani przyjedzie. Pozdrawiam serdecznie, Kamila Kozłowska Lubelskie Centrum Małych Zwierząt. Ponawiam apel i bardzo proszę osoby, które wpłacały pieniądze na leczenie Zuzanki bezpośrednio na konto Centrum Małych Zwierząt na Stefczyka o wysłanie mi potwierdzeń przelewów na maila - nie na PW dogomańskie, mail jest ujawniony w profilu. Do tej pory otrzymałam tylko JEDNO potwierdzenie - od Lady Swallow. Nie mam więc możliwości zweryfikowania informacji podanych mi przez dyrekcję kliniki na Stefczyka. Bardzo Was proszę o odszukanie przelewów i wysłanie mi ich na maila. Ewa Quote
evel Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Gdyby ktoś chciał śledzić dalsze losy Zuzanki, to zapraszamy ;) http://www.dogomania.pl/threads/181774 Quote
Recommended Posts