Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

namowie tz ze ja wzial na dt...w tym przypadku sterylka konieczna bedzie przed wydaniem psa..ja nie mam z czego w tym momencie zalozyc...nie zaplacilam rachunku za tel i moge jutro sie nawet do nich niedodzwonic:) eh...i po co ja na to allegro wchodzilam...

Posted

[QUOTE]Witam. Mam do zaoferowania suczkie rasy ratlerek. Suczka ma 1rok, zdrowa, nie szczepiona, wychwała się przy małym dziecku. Sprzedaje ja ze względu na hałas jaki ona stwarza podczas przyjazdu gości:) Pieska sprzedam tylko w dobre ręce najlepiej dziecku. Suczkie mogę równiez zamienić na akwarium z akcesoriami lub żółwia lądowego lub lądowo-wodnego z akwarium.[/QUOTE]

to 10 latka pisala?

pieska sprzeda najchetniej dziecku?
zamieni na akwarium?

ja bym jej mrowki pod opieke nie dala.....pewnie by jej za glosno TUPALA po mieszkaniu......

Posted

to pisal dorosly facet...kurde pies sie z dzieckiem wychowywal i teraz temu dziecku chca zamiast pieska akwarium kupic...jaki to dla dziecka stres...pewnie sie przywiazalo...
deklaracje -
moj TZ - 100 zł
ja - 30 zł
emilak -50 zł

mam 180 zł...brakuje170 zł...

Posted

Nie taki pół mózg i nie taki prosty. Widzieliście inna jego aukcję?

[URL]http://www.allegro.pl/item919224023_kon_konie_spotrowe_folbluty.html[/URL]

Konie tez dostali w prezencie? I to w komplecie?

Posted

widac ze jak chodzi o cos duzo wartego to nawet slownika uzyl...albo ktos mu ta aukcje napisal...
szkoda ze koni na akwarium nie chce zamienic...tylko ze nie z rybkami a np z krokodylem...

Posted

Przykro mi ,je jestem na tą chwilę kompletnie bez kasy...
Ten facet jest chyba nienormalny,po 1 piszę ,że sunia jest zdrowa,a zaraz po tym ,że nie szczepiona !
Następnie zawiadamia ,że suczkę chciał by sprzedać w odpowiedzialne ręce ,a potem pisze ,że najchętniej dziecku !!!