Jump to content
Dogomania

Przepiękny mix wilczarza i mastifa ma dom w Szkocji ;) !!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[FONT=Tahoma][FONT=Garamond]Przepiękny, około dwuletni mix wilczarza i mastifa został znaleziony w dniu 08 lutego 2010 w Ząbkach, w okolicy ul. Powstańców. [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Garamond]Pomimo swojej wielkości psiak jest subtelny w zabawie. Uwielbia towarzystwo suczek. Bardzo ładnie chodzi na szaliku :evil_lol: (nie miałam przy sobie obroży ani smyczy). Utrzymuje czystość w domu. Nie jest hałaśliwy, nie niszczy. Reaguje na komendy. Wyraz oczu przepełniony miłością do człowieka, najchętniej nie odstępowałby go nawet na krok …. [/FONT][/FONT]
[FONT=Tahoma][FONT=Garamond]Pies ideał!!![/FONT][/FONT]

[FONT=Tahoma][FONT=Garamond]osoby posiadające jakąkolwiek wiedzę na temat miejsca zamieszkania psiaka, proszone są o kontakt pod numerem 508 099 773[/FONT][/FONT]

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolina_g_k napisał(a):
uuuu Aga wyprzedziłam Cie i wstawiłam tu przystojniaka, jesli chcesz to usunę post

ani mi się waż! właśnie szukałam kogoś online kto mógły wstawić te zdjęcia! :multi:

Posted

obraczus87 napisał(a):
Aga do łózka spac i sie wygrzewać. Chora przeciez jesteś!!!

Tak jest! Muszę być w miarę przytomna na akcję "buda" ;)

obraczus87 napisał(a):
Powiedz nam jeszcze gdzie przebywa psiak teraz, jakie są koszty utrzymania psa na te chwile....
Wierze, że pies się Zgubił....

Psiak obecnie przebywa w moim ulubionym DT, na razie ma opłacony pobyt na ok. 10 dni - znaleźli się współsponsorzy :evil_lol:, więc póki co bidy nie ma.
Mam tylko nadzieję, że znajdą się właściciele a jeśli nie oni to fantastyczny nowy dom dla tego cudnego olbrzyma.

Posted

tripti napisał(a):
Gdzieś mi ta spanielka umknęła... znalazła już domek?

właściciele (a właściwie pan domu - poszedł po rozum do serca) postanowili nie oddawać suni, obiecuję sprawdzać czy nie wymodzili czegoś nowego

Posted

obraczus87 napisał(a):
Aga - Ty to masz siłe przekonywania ;) zapytałam gdzie psiak jest, bo przeciez to pies, a nie sunia hihi :)

Cioteczko to są conajmniej 4 psy w koopie :evil_lol:
Głowa Ferdka jest przy moim pasie :lol:; grzbiet w połowie uda :razz:

Posted

Ferdek uwielbia towarzystwo suczek, pozwala się podgryzać, skakać po sobie i pełni funkcję terapeutyczną dla jednej z rezydentek; dzięki niemu sunia poraz pierwszy od dłuższego czasu wyszła na śnieg (tzn. Ferduś wyprowadził niunię na spacerek).
No i teraz olbrzym ma drugi ogonek :evil_lol:

Posted

Wciąż szukamy właściciela. Wczoraj porozwieszałam informacje ze zdjęciami psiaka, zostawiłam informacje w lecznicach (nie jest ich pacjentem) i w zaprzyjaźnionym sklepie zoologicznym. Jak dotąd ani jednego telefonu ....
Domku, nie szukasz swojego pupila?

Posted

Borówka16 napisał(a):
Cudny jest ,wierzę ,że odnajdzie się właściciel ;)
Czy mogę zrobić ogłoszenia na alegratka.pl ,karusek.com...i jeszcze pare innych stronek muszę znaleźć ;)

Będę wdzięczna za każdą formę pomocy :loveu:
Nie wiem tylko jak długo czekać jeszcze z ogłaszaniem maleństwa w sensie poszukiwania nowego domu :roll: