NiJaSe Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 no bo my tu tylko watek założylismy i troche kasy zebraliśmy , takie tam nic , Kumpel pojechal do hoteliku ale to jak sie okazalo nie byla pomoc tylko robienie psu krzywdy ..... a sory bardzo a czego Ty oczekiwałaś ? konkretnie jakiej pomocy ?? a pewnie ze szafuje tylko Ty nie kumasz dlaczego ..... ktoś zadał pytanie na ktore nie odpowiedzialas ...dlaczego nie adoptujesz Kumpla albo nie dasz mu tymczasu skoro masz przeciez tylko jednego psa ???? Quote
reniax1 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 gdybym mogła wziąsc Kupmla zrobiłabym to juz dawno i nie czuje potrzeby tłumaczenia dlaczego wobec ciagłych impertynencji z Twojej strony i braku mozliwości spokojnego podejścia do tematu w celu osiągnięcia kompromisu jedynym rozsądnym wyjściem będzie zakończenie wątku masz rację nie kumam Twojego chamstwa nie pozdrawiam Quote
NiJaSe Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 jedni są chamscy inni rozkapryszeni a róznica tak naprawdę jest niewielka .... the end Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 NIJA jak TY mozesz byc taka chamska ?? :D Aj low ju :) Quote
NiJaSe Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):NIJA jak TY mozesz byc taka chamska ?? :D Aj low ju :) no wiesz sama nie wiem ? może za dużo w dzieciństwie na praskiej ulicy przebywałam :evil_lol: Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 NiJaSe napisał(a):no wiesz sama nie wiem ? może za dużo w dzieciństwie na praskiej ulicy przebywałam :evil_lol: Może i tak :D :D Quote
Tymonka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 NiJaSe nie ładnie , bądź grzeczną dziewczynką:mad: i zapraszaj ciotki na wątek psiaków ze stacji , bo ja już dostałam pkt karny za spam , a pojęcia niebieskiego nie mam ile tych pkt. mogę mieć . Quote
NiJaSe Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Anja2201 napisał(a):NiJaSe nie ładnie , bądź grzeczną dziewczynką:mad: i zapraszaj ciotki na wątek psiaków ze stacji , bo ja już dostałam pkt karny za spam , a pojęcia niebieskiego nie mam ile tych pkt. mogę mieć . ta masz pkt.karny ? heh to ja tez niebawem dostane bo trzy wątki propagowałam ostatnio :eviltong: min.Twój :) Quote
Tymonka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 A orientujesz się może ile tych pkt. karnych trza mieć na banana ?? Bo się boję :) Quote
NiJaSe Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 zapytaj ciotki Isadory ona ma wiedze w tej kwesti :) Quote
Atomowka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 A ja krótko Renia jakiej pomocy oczekujesz? Proszę konkrety może coś da się sensownego wymyślić? Quote
obraczus87 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 NiJaSe napisał(a):ta masz pkt.karny ? heh to ja tez niebawem dostane bo trzy wątki propagowałam ostatnio :eviltong: min.Twój :) zdrajczyni F-O-C-H :D Quote
NiJaSe Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):zdrajczyni F-O-C-H :D co sie goopia fochujesz ? szczeniorem też szastałam na prawo i lewo :diabloti: Quote
Tymonka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 obraczus87 napisał(a):zdrajczyni F-O-C-H :D A ty ciotka też leć do nas , ty szczęście przynosisz :) Quote
NiJaSe Posted May 28, 2010 Author Posted May 28, 2010 Deklarowicze mamy do podzialu 85 zł ,ktore tu zostaly zebrane PROSZE O PROPOZYCJE KOMU TE PIENIĄDZE PRZEKAZAĆ mysle ze dobrze byloby podzielic te pieniądze miedzy 2-3 bardzo potrzebujące psiaki TYM SAMYM JESTESCIE ZWOLNIENI z DEKLARACJI na tym wątku Quote
Odi Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Reniax1, dlaczego Ty nie adoptujesz Kumpla ? Dla mnie Twoja postawa jest absolutnie niezrozumiała - troszczysz się o niego, martwisz się, co się z nim stanie, poświęcasz mu mnóstwo czasu i energii, ale nie bierzesz go do siebie do domu. Proszę Cię Reniax1 o odpowiedź na moje powyższe pytanie. Dziewczyny, a co się dzieje z tym mniejszym Pieskiem ? Quote
NiJaSe Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/134196-%C5%9Al%C4%85sk-Psia-tragedia-po-roku-powr%C3%B3t-z-adopcji!-%28-DOM-NA-JU%C5%BB!!! chcialabym prosić o rozpatrzenie czy 25 zl z zebranej kwoty mozna przelac na tego psiaka Quote
NiJaSe Posted May 30, 2010 Author Posted May 30, 2010 i 30 zł na leczenie Omen prosze o pomoc dla Omena http://www.dogomania.pl/threads/186507-Znaleziony-m%C5%82ody-haszczak-w-okolicy-Wyszkowa-!!POTRZEBNE-WSPARCIE-NA-LECZENIE-!!!?p=14765660#post14765660 Quote
Piromanka Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Kładka też prosi o grosik: http://www.dogomania.pl/threads/133585-Kładka-nie-ma-pieniędzy-na-opłacenie-hoteliku!-Każdy-grosz-potrzebny!-HELP! Quote
Panca Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ja widzialam Kumpla pod stadionem w zeszlym tygodniu - nie wiem po co te klotnie, niebawem pies zostanie wygoniony stamtad i co dalej? a moze wiadomo jaka decyzja bo ztego co czytam watek sklania sie ku zamknieciu... Quote
NiJaSe Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Panca niestety nic na siłe nie zrobimy , rozumiem że Reniax ma plan awaryjny na ta okoliczność .... Quote
Panca Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 tzn jaki plan? pies bedzie mieszkal w parku skaryszewskim? Quote
NiJaSe Posted June 8, 2010 Author Posted June 8, 2010 Panca chcialabym to wiedzieć ....sama widzisz jak wyglada współpraca ...hotelik to zło , ulica za to nie ...mi ręce opadły do samej ziemi Quote
Panca Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 to sliczny psiak wiec nie ma co sie spierac bo osoba ktora robi zamet nie jest prawnym jego opiekunem a co za tym idzie nie moze decydowac o jego losie... ja bym jednak zbierala na tymczas dla niego bo z tego co widze ludzie z watku pouciekali i pieniadze rozdysponowali gdzie indziej... Quote
NiJaSe Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 tylko skąd ten tymczas ? Kumpel był w hoteliku ....ale Reniax zabrala go stamtąd i pod stadion znowu wypuscila , a tam miał szanse uczyć sie być z człowiekiem i tych wszystkich rzeczy ktore pies majacy zamieszkać w domu powinien umieć Quote
Recommended Posts