Jump to content
Dogomania

Alarm! Wawa! Sunia za tm co czeka pozostale psy ??!! Psiaki spod stadionu :(

Recommended Posts

Posted

no bo my tu tylko watek założylismy i troche kasy zebraliśmy , takie tam nic , Kumpel pojechal do hoteliku ale to jak sie okazalo nie byla pomoc tylko robienie psu krzywdy ..... a sory bardzo a czego Ty oczekiwałaś ? konkretnie jakiej pomocy ??
a pewnie ze szafuje tylko Ty nie kumasz dlaczego .....
ktoś zadał pytanie na ktore nie odpowiedzialas ...dlaczego nie adoptujesz Kumpla albo nie dasz mu tymczasu skoro masz przeciez tylko jednego psa ????

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gdybym mogła wziąsc Kupmla zrobiłabym to juz dawno i nie czuje potrzeby tłumaczenia dlaczego

wobec ciagłych impertynencji z Twojej strony i braku mozliwości spokojnego podejścia do tematu w celu osiągnięcia kompromisu jedynym rozsądnym wyjściem będzie zakończenie wątku

masz rację nie kumam Twojego chamstwa

nie pozdrawiam

Posted

obraczus87 napisał(a):
NIJA jak TY mozesz byc taka chamska ?? :D

Aj low ju :)

no wiesz sama nie wiem ? może za dużo w dzieciństwie na praskiej ulicy przebywałam :evil_lol:

Posted

NiJaSe nie ładnie , bądź grzeczną dziewczynką:mad: i zapraszaj ciotki na wątek psiaków ze stacji , bo ja już dostałam pkt karny za spam , a pojęcia niebieskiego nie mam ile tych pkt. mogę mieć .

Posted

Anja2201 napisał(a):
NiJaSe nie ładnie , bądź grzeczną dziewczynką:mad: i zapraszaj ciotki na wątek psiaków ze stacji , bo ja już dostałam pkt karny za spam , a pojęcia niebieskiego nie mam ile tych pkt. mogę mieć .

ta masz pkt.karny ? heh to ja tez niebawem dostane bo trzy wątki propagowałam ostatnio :eviltong: min.Twój :)

Posted

Deklarowicze
mamy do podzialu 85 zł ,ktore tu zostaly zebrane
PROSZE O PROPOZYCJE KOMU TE PIENIĄDZE PRZEKAZAĆ
mysle ze dobrze byloby podzielic te pieniądze miedzy 2-3 bardzo potrzebujące psiaki

TYM SAMYM JESTESCIE ZWOLNIENI z DEKLARACJI na tym wątku

Posted

Reniax1, dlaczego Ty nie adoptujesz Kumpla ?
Dla mnie Twoja postawa jest absolutnie niezrozumiała - troszczysz się o niego, martwisz się, co się z nim stanie, poświęcasz mu mnóstwo czasu i energii, ale nie bierzesz go do siebie do domu.
Proszę Cię Reniax1 o odpowiedź na moje powyższe pytanie.

Dziewczyny, a co się dzieje z tym mniejszym Pieskiem ?

• 2 weeks later...
Posted

ja widzialam Kumpla pod stadionem w zeszlym tygodniu - nie wiem po co te klotnie, niebawem pies zostanie wygoniony stamtad i co dalej? a moze wiadomo jaka decyzja bo ztego co czytam watek sklania sie ku zamknieciu...

Posted

Panca chcialabym to wiedzieć ....sama widzisz jak wyglada współpraca ...hotelik to zło , ulica za to nie ...mi ręce opadły do samej ziemi

Posted

to sliczny psiak wiec nie ma co sie spierac bo osoba ktora robi zamet nie jest prawnym jego opiekunem a co za tym idzie nie moze decydowac o jego losie...
ja bym jednak zbierala na tymczas dla niego bo z tego co widze ludzie z watku pouciekali i pieniadze rozdysponowali gdzie indziej...

Posted

tylko skąd ten tymczas ?
Kumpel był w hoteliku ....ale Reniax zabrala go stamtąd i pod stadion znowu wypuscila , a tam miał szanse uczyć sie być z człowiekiem i tych wszystkich rzeczy ktore pies majacy zamieszkać w domu powinien umieć