Jump to content
Dogomania

Lisia i Wilczka małe psiaki poszukują DS razem lub oddzielnie!!!MAJĄ DOM!!!!!!!!!:):)

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki, Słoneczko. No to ja teraz wrzeszczę:Zoja, gdzie jesteś?Bo tu takie ciekawskie babsko Aleksandreę zamęcza!Ratuj dziewczynę i napisz, co z panieneczkami:lol::evil_lol:

Posted

lecę, już lecę :)

Lisa -jak wyżej. Awansowała społecznie do roli psa kanapowego ;)
A Wilczka.. no cóż.. od dawna było wiadomo, że jest Księżniczką i tak zostało. Ma młodych, spokojnych opiekunów, którzy zakochali się w niej na umór :)

Posted

To ja powiem tylko tyle :HURA!WOW!I WSZYSTKO, bo mnie z radości zatkało .Kochani ludzie. Więcej takich poproszę. A jaki pieski teraz macie do podrzucania?To pomogę chętnie. Patrzcie, jak się rozbestwiłam. Chyba trzeba będzie mnie odstrzelić.:evil_lol:

Posted

Lilek.. masz czas, to ja chętnie Ci psiaki do ogłoszeń na maila podrzucę.. W dowolnych ilościach ;) Tylko maila podaj; mówisz i masz ;)

Posted

Zoja, czasu u mienia niet, bo na swoich 38 bucefałków zarobić trzeba, ale jakbyś mnie nauczyła ogłoszonka robić, to pomogę chętnie. W końcu są jeszcze nocki. Ino instruktaż potrzebny, bo ja starsza kobita jestem i się nie znam, ale główka jeszcze niezła, to się nauczę.:razz: