Aleksa. Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 Jestem,jestem.:)Ale ja nie mogę nic powiedzieć bo nie wiem ja założyłam watek:)poczekamy na Zoję na pewno wejdzie i coś napisze!:):):) Quote
Lilek Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Dzieki, Słoneczko. No to ja teraz wrzeszczę:Zoja, gdzie jesteś?Bo tu takie ciekawskie babsko Aleksandreę zamęcza!Ratuj dziewczynę i napisz, co z panieneczkami:lol::evil_lol: Quote
zoja. Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 lecę, już lecę :) Lisa -jak wyżej. Awansowała społecznie do roli psa kanapowego ;) A Wilczka.. no cóż.. od dawna było wiadomo, że jest Księżniczką i tak zostało. Ma młodych, spokojnych opiekunów, którzy zakochali się w niej na umór :) Quote
Lilek Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 To ja powiem tylko tyle :HURA!WOW!I WSZYSTKO, bo mnie z radości zatkało .Kochani ludzie. Więcej takich poproszę. A jaki pieski teraz macie do podrzucania?To pomogę chętnie. Patrzcie, jak się rozbestwiłam. Chyba trzeba będzie mnie odstrzelić.:evil_lol: Quote
zoja. Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Lilek.. masz czas, to ja chętnie Ci psiaki do ogłoszeń na maila podrzucę.. W dowolnych ilościach ;) Tylko maila podaj; mówisz i masz ;) Quote
Lilek Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Zoja, czasu u mienia niet, bo na swoich 38 bucefałków zarobić trzeba, ale jakbyś mnie nauczyła ogłoszonka robić, to pomogę chętnie. W końcu są jeszcze nocki. Ino instruktaż potrzebny, bo ja starsza kobita jestem i się nie znam, ale główka jeszcze niezła, to się nauczę.:razz: Quote
Lilek Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 A, mail to [email protected]. Instruktaż tamże poproszę. Quote
Aleksa. Posted April 16, 2010 Author Posted April 16, 2010 Ja też postaram się coś porobić ale poproszę na tego e-maila [email protected] Quote
zoja. Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 dziś popołudniu postaram się Wam przesłać treści i zdjęcia :) Quote
Recommended Posts