Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Lady juz całkiem wesolutka.Znowu zaczęła wywracać sie w trawie.Wczoraj ochoczo biegała za moja córeczką,obydwie bawiły się świetnie.

Posted

[quote name='agada']Śliczne allegro, oby przyniosło Lady szczęście tym razem... Ile kaski mam wysłać i dane poproszę?[/QUOTE]

A wyróżnić? :) i za ile? ;)

Posted

[quote name='__Lara'][B]Allegro: [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1041165058[/URL][/B][/QUOTE]

Dziękuję; cudne:loveu:

Posted

[quote name='E-S']Lady sunia piękna jak ze snu .... dużo ma wejść na allegro, i co? Jakiś odzew sensowny jest ?[/QUOTE]
Wejsc bardzo duzo - odew znikomy:roll:

Posted

[quote name='__Lara']Lady ma 158 wyświetleń i 1 obserwatora.[/QUOTE]
Trochę wejść to nasze pewnie też w tym :razz:, Lara może jednak wyróżnić, daj znać na PW co i za ile :cool3:

Posted

[quote name='agada']Trochę wejść to nasze pewnie też w tym :razz:, Lara może jednak wyróżnić, daj znać na PW co i za ile :cool3:[/QUOTE]

Oki, dam znać :)

Jeden obserwator to może ta osoba, która do mnie napisała...

...z pytaniem w jakim schronisku jest pies i w jakieś miejscowości... pachnie mi to jakimś pseudo...

Posted

[quote name='__Lara']Oki, dam znać :)

Jeden obserwator to może ta osoba, która do mnie napisała...

...z pytaniem w jakim schronisku jest pies i w jakieś miejscowości... pachnie mi to jakimś pseudo...[/QUOTE]
O pseudo jesteśmy spokojni :evil_lol: