Basenji Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Piękne psiakii bardzo ciekawe fotki. Zdrówko :lol: Quote
Asiaczek Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 No właśnie, mnie nadal też nie.:(( Może rzeczywiście niech Denisa spróbuje z innym serwerem, aby i inni mogli oglądnąć te fotki. A nie tylko wybrani... Pzdr. Quote
talsannat Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Juz zprobowalam zmienic ten serwer, takze te adresy do "img" i ja widze zdjecia :roll: . Nie wie dla czego to nie robi :cry: . To moze dac te zdjeca tu do jakos galeria, i potem zas zmienic ten adres ? Ach, nie wie. :( Quote
Basenji Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Wyślij te zdjęcia na mój adres [email][email protected][/email] a ja je zamieszczę za Ciebie. Zdrówko :lol: Quote
Asiaczek Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Dzięki [b]Basenji[/b] za chęć pomocy! Czekamy na efekty. Pzdr. Quote
talsannat Posted September 7, 2005 Posted September 7, 2005 Dziekuje wszystkim za interest pomoc mi :D jest to bardzo mile. Nie ma niestety dzis duzo czasu, tak zprobuje przeslac na ten e-mail te zdjecie jutro. Zycie pienkny dzien, i dzis dobra noc. pa pa :D Quote
Agama Posted September 23, 2005 Posted September 23, 2005 talsanat faraony zjawiskowe niedaleko mnie mieszkaja 2 damy faraonki z hodowli ypsylon pozdrawiam Quote
Basenji Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 [quote name='Agama']talsanat faraony zjawiskowe niedaleko mnie mieszkaja 2 damy faraonki z hodowli ypsylon pozdrawiam[/quote] To moze namówisz właścieieli na forum? Zdrówko :lol: Quote
Asiaczek Posted September 24, 2005 Posted September 24, 2005 Oczywiście. Namawiaj, namawiaj... Pzdr. Quote
Chantell Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 powiedzcie mi, czy jest jakieś forum o tych pierwotniakach? tak szukam i szukam i coś nie widzę... Quote
Paatrycja Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Odkopię temat dopisując, że pan Marcin Wilczek (Caletto Kennel) ma w posiadaniu suczkę Psa Faraona - Pareesa ANUKET SAT RUU. [IMG]http://i55.tinypic.com/n2cuwg.jpg[/IMG] Quote
Asiaczek Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 W Polsce były już próby oswojenia nas z tą rasą. Niestety, nieudane... Może zatem Marcinowie się powiedzie? pzdr. Quote
Ruda Wiedźma Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 W Polsce po latach pojawił się 2 miot w hodowli KOBO Quote
Paatrycja Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Hodowla ta ma jakąś stronę internetową, gdzie można dowiedzieć się więcej o miocie i jego rodzicach? Quote
Asiaczek Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Na ostatnim wstawionym zdjęciu, w dolnym prawym rogu jest podana strona Marcina. Pzdr. Quote
Paatrycja Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 [B]Asiaczku[/B], nie chodzi o stronę Caletto. Pytałam o miot, o którym pisała Ruda Wiedźma. ;) Quote
anka_szklanka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Witam:) Poszukuje modeli ciekawych ras do wzbogacenia swojego albumu, osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy, który jest na stronie www, pozdrawiam :) P.S. jestem z warszawy... Quote
Ypsylon Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [quote name='Ruda Wiedźma']W Polsce po latach pojawił się 2 miot w hodowli KOBO[/QUOTE] 2 w hodowli Kobo? nie słyszałam o pierwszym... Niestety obie dziewczynki z Warszawy - Ch. Queen Of Malta Ypsylon i Ch. Bagheera Al AdinA Minou Ypsylon dożyły 16 lat, młodsza Bagheera odeszła w lutym tego roku :( Mam nadzieję, że rasa się przyjmie - trzymam kciuki! Quote
Recommended Posts