_bubu_ Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 W lecznicy Znajdek zostaje na długą noc sam więc myślę , że nie wymaga opieki non - stop. Wymaga pomocy przy wypróżnianiu , podawania zastrzyków. ale widać już poprawę :) Znajdek zaczął się wypróżniać sam podtrzymywany :) Wcześniej był tylko cewnik i lewatywy. Próbuje też się podnosić i podpierać na łapkach. Tylko tak dalej! Z innymi psami nie ma problemu jeśli za bardzo go nie zaczepiają. Zdarzało mu się powarkiwać ale myślę , ze to było z bezsilności, był rozdrażniony , że tamten pies może a on nie :( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Trzymamy kciuki za Ciebie Znajdku! Quote
togaa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Az strach tu zaglądać.....Z bezsilności... Ale przeciez trzeba jakoś temu psiakowi pomóc!!!. Nie można go tak zostawić....!!??? Nie mozna tez tylko na bubu zepchnąc ten problem...... POMOCY ...!!!! Quote
Beata J. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 chociaż podniosę, bo dawno tu nikogo nie było Quote
_bubu_ Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Znajdek zaczął sam się załatwiać :) chodzi już też na 3 łapach. Miał dużo szczęścia. Dzięki ogłoszeniom znalazła się jego właścicielka i dzisiaj wrócił do swojego domku :) Historia dobrze się więc skończyła . Quote
agusiazet Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Oj, to świetnie, choć ja właśnie wpłaciłam dla Znajdka 50 zł - mam nadzieję, że się przydadzą:) Niekoniecznie już Znajdkowi, ale innej biedzie pod opieką Stowarzyszenia! Quote
mercy Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 ale super ze go zabierze :) zapłaci za leczenie? Quote
Beata J. Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 oooo czyli banerek z podpisu mozna usunąć Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Uf, jak dobrze, że ta historia dobrze się skończyła! :) _bubu_, Znajdek mieszkał gdzieś w okolicy czy zawędrował gdzieś z daleka? Quote
Recommended Posts