agrabcia Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Śliczne zdjęcia. Faktycznie psiaki wyglądają identycznie dwa klony Quote
kameralna Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 W pierwszej chwili myślałam, że zdjęcia są zmontowane a la "lustrzane odbicie" a tu takie podobieństwo :lol: Urocze pieski! Quote
monika55 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Bedzie sprawdzany dom dla Piracika. Zobaczymy. Quote
Ada-jeje Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Moniko a wiesz moze z jakiego ogloszenia zglosila sie ta baba :diabloti: z Chrzanowa ktora jest umieszczona czarnych kwiatkach :angryy: Quote
monika55 Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Nie wiem. O Jezu, mowila ze ma juz jednego psa z adopcji. Po co jej drugi?. No to babsko. Szukamy dalej. Quote
Ada-jeje Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Tak nam oddala Rudaske bo pies niszczyl, wiazala ja do stolu wiec odebralismy sunie, nastepnego rocznego psiaka przejechal jej samochod w grudniu. Usilnie szukala na dogo kolejnego psa, zawsze chce psa zaszczepionego, odrobaczonego, wykastrowanego, bo sama nie ma na nic i ledwo wiaze koniec z koncem. Z mieszkania tez byla eksmitowana a teraz mieszkaja w 4 osoby na jednopokojowym mieszkaniu bez wygod. Wiem tez o tym ze maja juz jednego psa. Quote
kameralna Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Ada-jeje napisał(a):Tak nam oddala Rudaske bo pies niszczyl, wiazala ja do stolu wiec odebralismy sunie, nastepnego rocznego psiaka przejechal jej samochod w grudniu. Usilnie szukala na dogo kolejnego psa, zawsze chce psa zaszczepionego, odrobaczonego, wykastrowanego, bo sama nie ma na nic i ledwo wiaze koniec z koncem. Z mieszkania tez byla eksmitowana a teraz mieszkaja w 4 osoby na jednopokojowym mieszkaniu bez wygod. Wiem tez o tym ze maja juz jednego psa. O matko, nie dawać jej żadnego zwierzęcia! Ma wszelkie cechy patologicznego "opiekuna". Quote
monika55 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Czy moze ktos do Metra moze go dac. Ja nie moge sie tam zalogowac. Quote
Ada-jeje Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 A co sunia ma z oczkiem? czy to jest operacyjne czy juz musi zyc z slepota na jedno oczko? Quote
Dominika 0_0 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 ona ma tak samo jak Pirat. W ogóle nie ma tego oczka, więc nie ma szansy na to żeby na nie widziała... ; ( Quote
agrabcia Posted June 15, 2010 Author Posted June 15, 2010 Moniko do metra, czyli na cafeanimal tak? Jeśli tak to juz tam Piracik jest. Wszystkie ogłoszenia jakie mu zrobiłam są na pierwszej stronce Quote
dominika_06 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 też zrobiłam Piratkowi ogłoszenie na cafe i wrzuciłam go też na adopcje.org i na Szerlok.pl Pirat jest jeszcze na doadopcji.pl Quote
monika55 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Tak, o to mi chodzilo. Bo jak pies trafi do papierowego wydania, to chetni sa z calej Polski. Pamietacie Filipka, teraz tak samo z Misia. Masa chetnych. Tylko ciekawe co decyduje o wyborze. Quote
shanti Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ktoś zrobił bardzo ładne ogłoszenie Bejli z Piracikiem na Jasnecie. Fajny tekst i super zdjęcia. Marzy mi się, żeby ktoś wziął ich razem, dwa ślepaczki:loveu: Quote
dominika_06 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 hehe ;) ciesze się że ogłoszenie się spodobało ;) ;) takie samo mam jeszcze na nk i chce wrzucić ich na adopcje.org ale zdjęcie nie chce mi sie wgrac... Quote
wilczek007 Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 dominika_06 napisał(a):hehe ;) ciesze się że ogłoszenie się spodobało ;) ;) takie samo mam jeszcze na nk i chce wrzucić ich na adopcje.org ale zdjęcie nie chce mi sie wgrac... Donia no wiesz? ;) Niesamowite ...dwa psy różnej płci podobne... Quote
agrabcia Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 Dziewczyny napiszcie mi coś o koleżance Pirata (wiek, sterylka, zachowanie, imie jak ma) to zrobie im wspólne allegro Quote
kameralna Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Oj, byłoby wspaniale, gdyby ta para znalazła wspólne mieszkanko :) Quote
shanti Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 [quote name='agrabcia']Dziewczyny napiszcie mi coś o koleżance Pirata (wiek, sterylka, zachowanie, imie jak ma) to zrobie im wspólne allegro[/QUOTE] Dziewczyny nazwały ją Bejli, jest starsza od Pirata, spokojniejsza, łagodna, sterylizacji nie ma, jeśli będzie taka potrzeba to nie ma problemu, zrobimy, zgadza się z innymi psami, taka kochana przylepka. Quote
Recommended Posts