Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak nam oddala Rudaske bo pies niszczyl, wiazala ja do stolu wiec odebralismy sunie, nastepnego rocznego psiaka przejechal jej samochod w grudniu. Usilnie szukala na dogo kolejnego psa, zawsze chce psa zaszczepionego, odrobaczonego, wykastrowanego, bo sama nie ma na nic i ledwo wiaze koniec z koncem. Z mieszkania tez byla eksmitowana a teraz mieszkaja w 4 osoby na jednopokojowym mieszkaniu bez wygod. Wiem tez o tym ze maja juz jednego psa.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Tak nam oddala Rudaske bo pies niszczyl, wiazala ja do stolu wiec odebralismy sunie, nastepnego rocznego psiaka przejechal jej samochod w grudniu. Usilnie szukala na dogo kolejnego psa, zawsze chce psa zaszczepionego, odrobaczonego, wykastrowanego, bo sama nie ma na nic i ledwo wiaze koniec z koncem. Z mieszkania tez byla eksmitowana a teraz mieszkaja w 4 osoby na jednopokojowym mieszkaniu bez wygod. Wiem tez o tym ze maja juz jednego psa.

O matko, nie dawać jej żadnego zwierzęcia! Ma wszelkie cechy patologicznego "opiekuna".

Posted

Tak, o to mi chodzilo. Bo jak pies trafi do papierowego wydania, to chetni sa z calej Polski. Pamietacie Filipka, teraz tak samo z Misia. Masa chetnych. Tylko ciekawe co decyduje o wyborze.

Posted

Ktoś zrobił bardzo ładne ogłoszenie Bejli z Piracikiem na Jasnecie. Fajny tekst i super zdjęcia. Marzy mi się, żeby ktoś wziął ich razem, dwa ślepaczki:loveu:

Posted

dominika_06 napisał(a):
hehe ;) ciesze się że ogłoszenie się spodobało ;) ;) takie samo mam jeszcze na nk i chce wrzucić ich na adopcje.org ale zdjęcie nie chce mi sie wgrac...

Donia no wiesz? ;)
Niesamowite ...dwa psy różnej płci podobne...

Posted

[quote name='agrabcia']Dziewczyny napiszcie mi coś o koleżance Pirata (wiek, sterylka, zachowanie, imie jak ma) to zrobie im wspólne allegro[/QUOTE]

Dziewczyny nazwały ją Bejli, jest starsza od Pirata, spokojniejsza, łagodna, sterylizacji nie ma, jeśli będzie taka potrzeba to nie ma problemu, zrobimy, zgadza się z innymi psami, taka kochana przylepka.