Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem sobie małym zwykłym szarym pieskiem. Mam duże uszy, dlatego nazwali mnie Zajączek. Jestem suczką. Mam zaledwie 3 lata a tyle już przeszłam! Jako młody piesek trafiłam do schroniska. To takie smutne miejsce dla psa! Niby jest ich tam tak dużo, ale każdy jest samotny! To nie jest miejsce na znalezienie przyjaciół. Tam każdy jest wrogiem, bo może się bardziej spodobać Im, Dwunożnym. Mnie się kiedyś udało, to znaczy myślałam, że mi się udało. Przyszła Pani i mnie wzięła! Powiedziała, że na zawsze, że mam dom, swoje miejsce na ziemi! A po roku… oddała mnie do tego okropnego miejsca! Odprowadziła bez skrupułów. I to nie moja wina… To Ona się przeliczyła. Mówi, ze nie ma sił i zdrowia na psa, nawet tak spokojnego i cichutkiego jak ja! Ale to ja cierpię, jestem już starsza, choć nadal młoda, ale wiem, ze z każdym dniem moje szanse maleją! Czy znajdzie się Ktoś, kto weźmie mnie na prawdziwe „na zawsze”? Nie odda? Nie wyrzuci? Komu się nie znudzę? Proszę, powiedz, ze jest Ktoś, kto czeka właśnie na mnie! Bez tej nadziei to ja nie chce żyć!

Jeżeli możesz ofiarować mi dom na resztę życia, proszę zadzwoń lub napisz:
Mieleckie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
tel. +17 583 15 32 - Pan Kierownik Andrzej Skowron
mail : [email protected] lub [email protected]

Posted

Cholerka, gdybym wiedziała, że ta sunia to Zajączka porobiłabym jej zdjęcia dzisiaj w świetlicy. Ona jest strasznie fajna, właziła na kolanka, dopraszała się o głaski, ogólnie jest bardzo towarzyska! Taka malutka sunieczka, szybko powinna znaleźć domek - jest na prawdę urocza. Podobnie jak to małe białe szczeniątko na świetlicy i czarne kdłate z wystającymi zębami. Te dwa ostatnie prawie pozbawiły mnie obuwia w ramach zabawy:)

Posted

Nie jest źle ze zdjęciami. Mało, ale fajne. Zwłaszcza po mojej obróbce, nieskromnie stwierdzę.
Tekst jakis trzeba napisać i wrzucimy dziewczyne na allegro. Dałabym ja też ma mikropsy, tylko muszę mieć następujące dane:
Imię: Zajączka
Plec: Suka
Miejsce: Mielec
Sterylizacja:
Stosunek do dzieci
Stosunek do innych psów:
Stosunek do kotów:
Dodatkowe informacje:
Charakter:
Kontakt:
Wątek: (to wiem)

Posted

Dzika Figo, ja jutro będę w schronisku, jeśli będzie się kogo o to zapytać to zapytam, jedyne co na oko mogę określić to waga jakieś 6 kilo, ale wikt schroniskowy bardzo tuczący i mało ruchu, więc z czasem będzie coraz więcej!

Posted

Kiero mówił,ze prosi o wstrzymanie ogłoszen,bo nie pusci Zajaczka bez sterylki.A do sterylek kolejka,bo sa wytypowane sunie sponsorów sterylek.Doktor nie codzień jest w schronisku,i mało miejsc do połozenia suczki po.Musza wydobrzec te po zabiegach.Jest zimno,a niewiele pomieszczen jest dogrzewanych.

• 1 month later...