Marta80 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dzisiaj jakiś niemyślący człowiek-delikatnie określając, przywiązał na kilka godzin pod Galerią Handlową w Lubinie kilkumiesięczne szczenię mix amstaffa? Pieska zziębniętego i głodnego zabrała straż miejska i zawiozła do przychodnii weterynaryjnej Animvet w Lubinie.Jeżeli w ciągu 2 tygodni nie znajdzie się osoba która chciałaby zaopiekować się pieskiem, zostanie on przewieziony do schroniska:-(:-(:-( Kontakt do Przychodni 076 8421788, lub 601 844 472. Wysyłam linka: http://www.lubin.pl/aktualnosci,8853,straznicy_uratowali_szczeniaka.html .Przepraszam ale to jest mój pierwszy post i nie wiem jak wstawić zdjęcia z tej strony:shake: Quote
aspoke Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Oto zdjęcia: Myślę, że psinka nie powinna długo szukać właściciela :) Dobrze, że po ostatniego znalezionego pieska, - któremu założyłam wątek - zgłosiła się właścicielka :) Ale wrzucę maluszka na wątek amstaffów Quote
fioneczka Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 jaki maluszek :( ... ludzie to potwory :angryy: nie wiem czy to wina zdjęcia ale czy coś jest nie tak z jego przednimi łapkami, szczególnie prawą, ma tak nienaturalnie wykrzywioną Quote
Marta80 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Z tego co mi wiadomo, z jego łapką wszystko ok, jedynie jest strasznie wychudzony:( Quote
agaga21 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 czyżby prezent gwiazdkowy?:angryy::angryy::angryy: Quote
aspoke Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 No, na zdjęciach widać, że biedaczek wychudzony... Swoją drogą ciekawe kto był taki mądry, żeby tak zostawić malucha...:angryy: Quote
NaamahsChild Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Podnoszę do góry! Sprawa pilna.. dobrze, że dzisiaj wielkich mrozów nie było, podobno jutro masakra ma być totalna.. Quote
ania z poznania Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='agaga21']czyżby prezent gwiazdkowy?:angryy::angryy::angryy:[/QUOTE] Na to wygląda......................... Quote
Recommended Posts