Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pokażemy Bajeczkę po SPA :) Jednak wolałabym chwilę poczekać (mam nadzieję, że niedługą) i pokazać Bajkę w pełnej krasie. Co profesjonalna sesja to profesjonalna. A nie jakieś mantisowe fotograficzne bohomazy ;)
Czyli - chcę Was narazić na szok wizualny :evil_lol:
Nie no, żartuję. :) Bajeczka aż tak bardzo się nie zmieniła. Mały tuning :cool3:

Była bardzo grzeczna :) Ona na zdjęciach wygląda cudnie, ale w rzeczywistości nie ma osoby, która by się nie zachwyciła nie tylko jej urodą, ale też subtelnością. <dumna mama> :loveu:

Posted

Czyż nie wygląda zachwycająco? (Niech ktoś śmie zaprzeczyć :mad: :lol:)

Perfekcyjny manicure :)

Urodzona modelka z Bajeczki :)

Pozowała, pozowała, aż przysnęła ;)

Koniec? Bo ja mogę jeszcze ;)

Posted

Udało mi się uchwycić Bajkę - lizajkę :)

Z koleżanką Dafne, której pewność siebie troszkę Bajeczkę peszy.

Ale i brykać razem potrafią :lol:

Bajka: Jestem gotowa, możesz cykać
Dafne: Eeej, puszczaj, nie mam czasu na głupoty, leeecę!

Koniec sesji na dziś. Bajka mówi "Dobranoc" :)

Posted

mshume napisał(a):
Wczoraj na Paluchu widziałam na zdjęciach z kwarantanny bardzo podobną do Bajeczki sunię :(

Masz zdjęcia sunieczki? Na razie tylko jeden domek się Bajeczką interesował, ale jak ukaże się ogłoszenie w gazecie to może się w końcu telefon rozdzwoni :) A Bajka tylko jedna, więc będę polecać bajeczkopodobne :) I nie tylko :cool3:

Posted

Mantis napisał(a):
Masz zdjęcia sunieczki? Na razie tylko jeden domek się Bajeczką interesował, ale jak ukaże się ogłoszenie w gazecie to może się w końcu telefon rozdzwoni :) A Bajka tylko jedna, więc będę polecać bajeczkopodobne :) I nie tylko :cool3:

Myśle że Fizię też można polecać, jest beżowa i tez malutka

Posted

oj, wyfrunie szybciutko!
Strasznie ja chwalili u fryzjera. Ze grzeczna i ze swietnie pozowala :)

trzeba szybciutko znalezc bajkopodone psiaki. Mowie Wam, ze telefony beda sie urywac!

Posted

Bo to fajna babka jest :lol: Tylko strasznie nieśmiała.

No i doszedł jeszcze jeden, bardzo ważny warunek adopcji... potencjalny domek musi się wykazać talentem kulinarnym :evil_lol: bo Bajka uwielbia domowe wypieki :lol: Jak poczuje zapach psiego ciasta to z niecierpliwości przestępuje z łapki na łapkę, ślinka cieknie, a w oczach widać pożądanie :lol:

Proszę, podsyłajcie bajkopodobne cuda :)