leni356 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Dogo07 napisał(a):A do połowy łydki z główką czy w kłębie ? W kłębie. Ale ona jest ogólnie malutka Quote
leni356 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jak tylko dostanę zdjęcia od fotografa to wstawię :) Bajka ma 33 cm w kłębie i jest leciutka jak piórko Quote
leni356 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Zapraszam na bazarek dla naszych kudłaczków. Podbijajcie chociaż: http://www.dogomania.pl/threads/181163-Bazarkowy-zawrA-t-gA-owy-KsiAE-A-ki-perfumy-ciuszki-i-inne-rA-A-noA-ci-Dla-KudA-aczy-20III Quote
kmurdz Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 wspaniala jest!! :) tak jej sie mordka smieje :) Quote
Mantis Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Pokażemy Bajeczkę po SPA :) Jednak wolałabym chwilę poczekać (mam nadzieję, że niedługą) i pokazać Bajkę w pełnej krasie. Co profesjonalna sesja to profesjonalna. A nie jakieś mantisowe fotograficzne bohomazy ;) Czyli - chcę Was narazić na szok wizualny :evil_lol: Nie no, żartuję. :) Bajeczka aż tak bardzo się nie zmieniła. Mały tuning :cool3: Była bardzo grzeczna :) Ona na zdjęciach wygląda cudnie, ale w rzeczywistości nie ma osoby, która by się nie zachwyciła nie tylko jej urodą, ale też subtelnością. <dumna mama> :loveu: Quote
Andzike Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 A ja już się nie mogę doczekać zdjęc Bajeczki po tuningu... Teraz domy będą się o nią zabijać ;) Quote
leni356 Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 Andzike napisał(a):A ja już się nie mogę doczekać zdjęc Bajeczki po tuningu... Teraz domy będą się o nią zabijać ;) Sprawdź maila Quote
Mantis Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Czyż nie wygląda zachwycająco? (Niech ktoś śmie zaprzeczyć :mad: :lol:) Perfekcyjny manicure :) Urodzona modelka z Bajeczki :) Pozowała, pozowała, aż przysnęła ;) Koniec? Bo ja mogę jeszcze ;) Quote
Mantis Posted March 9, 2010 Author Posted March 9, 2010 Udało mi się uchwycić Bajkę - lizajkę :) Z koleżanką Dafne, której pewność siebie troszkę Bajeczkę peszy. Ale i brykać razem potrafią :lol: Bajka: Jestem gotowa, możesz cykać Dafne: Eeej, puszczaj, nie mam czasu na głupoty, leeecę! Koniec sesji na dziś. Bajka mówi "Dobranoc" :) Quote
leni356 Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Cudności :loveu: Bajeczka jest jak księżniczka, urocza i pełna wrodzonej gracji Quote
mshume Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wczoraj na Paluchu widziałam na zdjęciach z kwarantanny bardzo podobną do Bajeczki sunię :( Quote
Mantis Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 mshume napisał(a):Wczoraj na Paluchu widziałam na zdjęciach z kwarantanny bardzo podobną do Bajeczki sunię :( Masz zdjęcia sunieczki? Na razie tylko jeden domek się Bajeczką interesował, ale jak ukaże się ogłoszenie w gazecie to może się w końcu telefon rozdzwoni :) A Bajka tylko jedna, więc będę polecać bajeczkopodobne :) I nie tylko :cool3: Quote
mshume Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Jeszcze zdjecia na stronie Palucha nie ma ,ja widzialam wydruk, jak będzie to podam linka. Bajeczka szybko Ci wyfrunie po tej sesji w magazynie :) Quote
Andzike Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 mshume napisał(a):Bajeczka szybko Ci wyfrunie po tej sesji w magazynie :) Oby jak najszybciej i do najlepszego domku :D Quote
leni356 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Mantis napisał(a):Masz zdjęcia sunieczki? Na razie tylko jeden domek się Bajeczką interesował, ale jak ukaże się ogłoszenie w gazecie to może się w końcu telefon rozdzwoni :) A Bajka tylko jedna, więc będę polecać bajeczkopodobne :) I nie tylko :cool3: Myśle że Fizię też można polecać, jest beżowa i tez malutka Quote
Madallena Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 oj, wyfrunie szybciutko! Strasznie ja chwalili u fryzjera. Ze grzeczna i ze swietnie pozowala :) trzeba szybciutko znalezc bajkopodone psiaki. Mowie Wam, ze telefony beda sie urywac! Quote
Mantis Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 Bo to fajna babka jest :lol: Tylko strasznie nieśmiała. No i doszedł jeszcze jeden, bardzo ważny warunek adopcji... potencjalny domek musi się wykazać talentem kulinarnym :evil_lol: bo Bajka uwielbia domowe wypieki :lol: Jak poczuje zapach psiego ciasta to z niecierpliwości przestępuje z łapki na łapkę, ślinka cieknie, a w oczach widać pożądanie :lol: Proszę, podsyłajcie bajkopodobne cuda :) Quote
Recommended Posts