Jump to content
Dogomania

Włocławek 12.03.06 - XXI Klubowa Wystawa Terrierów i CT

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asta napisał(a):
No właśnie... Szybko sie przyznawać kto sie wybiera:mad: Blaira, a ty jedziesz?

jade jade .... ale jak mam byc szczera do tej pory nie wiem czy zgloszenie zostalo przyjete :roll: ale jak tak to bedziemy z Cestem w mlodziezy

Posted

to super, może się spotkamy... Moja sis zgłosiła swojego psa w styczniu do nich zgłoszenie, opłaciła i jej nie przyjeli zgłoszenia:roll: Chociaż nie zrobiła żadnego błędu i teraz ściga ich co im nie pasi... Może komus tyłka sie niechciało ruszyć na pocztę:roll:

Posted

i my będziemy. pierwszy raz w klasie młodzieży. zgłoszenie niby przyjęte i potwierdzone mailem więc mam nadzieje że będzie ok. Ktoś się orientuje kiedy ZKwP o/Włocławek opublikuje stawkę ?

Posted

ja wysłąłam i mailem i faxem ale nic mi na 100 % niepotwerdzili. Pani w ZK powiedziała tylko, że takie dziwne nazwisko jak moje to pamięta :crazyeye: :lol: i że jesteśmy przyjęci :p Klasa otwarta.

Posted

Carbonara napisał(a):
My też z Carbo będziemy;)
Blaira znowu razem w klasie...tym razem w młodzieży:smile:

Carbonara my to czesto bedziemy sie pewnie spotykac w ringu :cool3: ale przyznam ze z taka rywalizacja chetnie wchodze na ring, bo jak juz kiedys pisalam ze fajnie jak wygrana bedzie w gronie bardzo dobrych znajomych;) Wkoncu wystawianie to ma byc przyjemnosc. A tak poza tym dowiedzialam sie ze w dniu wystawy ide na wagary myslalam ze bede miec same wyklady a tu kops i cwiczenia nam wcisneli w niedziele :shake:

Posted

Nie da się ukryć że nasze psiaki to prawie rówieśnicy:razz:
Pewnie że jest fajniej spędzać czas wśród dobrych znajomych , bez szeptów , chichów i podtekstów;)

Blaira no to na studiach jesteś w plecy....po wystawie nadrabianko zaległości:evil_lol:

Posted

Dziewczyny to ja za Was kciuki trzymać będę. obie macie ładne pieski i na pewno i Ceścik i Carbo zrobią Ml.Ch. ;) A Wy tez nie zapominajcie żeby nam w duchu kibicować bo my w tym czasie spróbujemy zawojowac Litwe (albo chociaz Wilno ;) )

Posted

Carbonara napisał(a):
Dzięki Diana;)
My również będziemy za Was trzymać kciuki. Fridiza jest fajowska ! Zawładnijcie Wilnem z całego serca Wam tego życzę:multi:

Fridzia da sobie radę ;) Ja prosze o wsparcie za moją Vege:cool3:

Posted

Diana napewno sie odezwiemy, zyczymy super wrazen na wystawie nio i sukcesow.

Pytanie co do Wloclawka...czy ktos bedzie jechal z warszawy i moze zabrac ze soba jedna osobe i malego terrierka?(nie mowa o mnie ale o znajomej)

Posted

Mam newsy!!!!
Amstaffy będzie sędziowała Pani Olga Dolejsova. Ta sama sędzina również będzie sędziowała Bulle.
Łączna ilość astów zgłoszonych na wystawę to 63 a bulli 22.
W staffikach sprawa wyglada nastepująco:
Kl szczeniąt
Psy 3 suczki 1
Kl.mł
psy 5 suczki 2
Kl. Pos.
psy 1 suczki 1
Kl. Otwarta
psy2 suczki 2
Championy
2 suczki
i jedna weteranka
Staffiki będa sędziowane przez Pana o nazwisku FRANTISEK POLEHNA
No to zobaczymy 8)
:mrgreen:
Ps. Niestety Pan nie chciał mi już nic więcej podać( chciałam rozpiskę klasową Astów i Bulli ale sie nie udało :| )

Posted

czy ktoś ze śląska miałby miesjce na furze dla 1 bula i 1 osoby ?? padł mi transport a dostać się do tego zasranego Włocławka to tragedia, PKP odpada :placz: :placz: :placz: