Asta Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Kto z Was wybiera sie do Włocławka? W jakiej klasie itd... ;) Ja jadę z B.J i będziemy w klasie otwartej:cool3: Quote
blaira Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 No wlasnie wystawa tuz tuz a tu nikt sie nawet nie przyznaje kto jedzie :mad: Quote
Asta Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 No właśnie... Szybko sie przyznawać kto sie wybiera:mad: Blaira, a ty jedziesz? Quote
blaira Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Asta napisał(a):No właśnie... Szybko sie przyznawać kto sie wybiera:mad: Blaira, a ty jedziesz? jade jade .... ale jak mam byc szczera do tej pory nie wiem czy zgloszenie zostalo przyjete :roll: ale jak tak to bedziemy z Cestem w mlodziezy Quote
Asta Posted February 21, 2006 Author Posted February 21, 2006 to super, może się spotkamy... Moja sis zgłosiła swojego psa w styczniu do nich zgłoszenie, opłaciła i jej nie przyjeli zgłoszenia:roll: Chociaż nie zrobiła żadnego błędu i teraz ściga ich co im nie pasi... Może komus tyłka sie niechciało ruszyć na pocztę:roll: Quote
Marta Chmielewska Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 No to sie przyznaję, jadę. I wiem, że jeśli Tuffi sie załapie to też będzie :p Widzę, że jakieś szopki są z przyjmowaniem psów na tą wystawę...:shake: Quote
Zizu ED Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 i my będziemy. pierwszy raz w klasie młodzieży. zgłoszenie niby przyjęte i potwierdzone mailem więc mam nadzieje że będzie ok. Ktoś się orientuje kiedy ZKwP o/Włocławek opublikuje stawkę ? Quote
blaira Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 nie moglam sie dodzwonic to wyslalam maila i odpowiedz.....JEDZIEMY!!!:cool3: Quote
Złośnica Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 ja wysłąłam i mailem i faxem ale nic mi na 100 % niepotwerdzili. Pani w ZK powiedziała tylko, że takie dziwne nazwisko jak moje to pamięta :crazyeye: :lol: i że jesteśmy przyjęci :p Klasa otwarta. Quote
Carbonara Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 My też z Carbo będziemy;) Blaira znowu razem w klasie...tym razem w młodzieży:smile: Quote
blaira Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Carbonara napisał(a):My też z Carbo będziemy;) Blaira znowu razem w klasie...tym razem w młodzieży:smile: Carbonara my to czesto bedziemy sie pewnie spotykac w ringu :cool3: ale przyznam ze z taka rywalizacja chetnie wchodze na ring, bo jak juz kiedys pisalam ze fajnie jak wygrana bedzie w gronie bardzo dobrych znajomych;) Wkoncu wystawianie to ma byc przyjemnosc. A tak poza tym dowiedzialam sie ze w dniu wystawy ide na wagary myslalam ze bede miec same wyklady a tu kops i cwiczenia nam wcisneli w niedziele :shake: Quote
Carbonara Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Nie da się ukryć że nasze psiaki to prawie rówieśnicy:razz: Pewnie że jest fajniej spędzać czas wśród dobrych znajomych , bez szeptów , chichów i podtekstów;) Blaira no to na studiach jesteś w plecy....po wystawie nadrabianko zaległości:evil_lol: Quote
Diana14 Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Dziewczyny to ja za Was kciuki trzymać będę. obie macie ładne pieski i na pewno i Ceścik i Carbo zrobią Ml.Ch. ;) A Wy tez nie zapominajcie żeby nam w duchu kibicować bo my w tym czasie spróbujemy zawojowac Litwe (albo chociaz Wilno ;) ) Quote
Carbonara Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Dzięki Diana;) My również będziemy za Was trzymać kciuki. Fridiza jest fajowska ! Zawładnijcie Wilnem z całego serca Wam tego życzę:multi: Quote
Diana14 Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Carbonara napisał(a):Dzięki Diana;) My również będziemy za Was trzymać kciuki. Fridiza jest fajowska ! Zawładnijcie Wilnem z całego serca Wam tego życzę:multi: Fridzia da sobie radę ;) Ja prosze o wsparcie za moją Vege:cool3: Quote
Asta Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Widzę, że sporo osób jedzie, ale gdzie są waściciele astów?:-( Quote
Carbonara Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Diana14 napisał(a):Fridzia da sobie radę ;) Ja prosze o wsparcie za moją Vege:cool3: oczywiście za Vegunie też trzymamy kciuki bez dwóch zdań:loveu: ;) Quote
Diana14 Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Carbonara to ja poprosze o relacje z wystawy smskiem jak poszło Tobie i blairze ;) ( z netu można normalnie wysłać z bramki i dochodzą) Quote
blaira Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Diana napewno sie odezwiemy, zyczymy super wrazen na wystawie nio i sukcesow. Pytanie co do Wloclawka...czy ktos bedzie jechal z warszawy i moze zabrac ze soba jedna osobe i malego terrierka?(nie mowa o mnie ale o znajomej) Quote
Carbonara Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Mam newsy!!!! Amstaffy będzie sędziowała Pani Olga Dolejsova. Ta sama sędzina również będzie sędziowała Bulle. Łączna ilość astów zgłoszonych na wystawę to 63 a bulli 22. W staffikach sprawa wyglada nastepująco: Kl szczeniąt Psy 3 suczki 1 Kl.mł psy 5 suczki 2 Kl. Pos. psy 1 suczki 1 Kl. Otwarta psy2 suczki 2 Championy 2 suczki i jedna weteranka Staffiki będa sędziowane przez Pana o nazwisku FRANTISEK POLEHNA No to zobaczymy 8) :mrgreen: Ps. Niestety Pan nie chciał mi już nic więcej podać( chciałam rozpiskę klasową Astów i Bulli ale sie nie udało :| ) Quote
Złośnica Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 czy ktoś ze śląska miałby miesjce na furze dla 1 bula i 1 osoby ?? padł mi transport a dostać się do tego zasranego Włocławka to tragedia, PKP odpada :placz: :placz: :placz: Quote
Asta Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Carbonaraa znasz może podział astów? jeżeli tak, to proszę, podaj go Quote
Złośnica Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Znalazła sie dobra dusza która mnie zabierze :multi: :multi: :multi: wieć na dzien dzisiejszy alarm odwołany. Dziekuję za uwagę :p Quote
Recommended Posts