Bakteria Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Nie ma goldenów z krótkim futrem. I nie chodzi tylko o kryzę i portki, ale o to, że one na całym ciele mają taką długą i falistą. Na pierwszych fotkach od snoopy wygląda jak typowy labek, ale już nad tych od Kuny to faktycznie widać w nim goldena... Moim zdaniem to mix labka z goldenem. Albo któraś z tych ras w wersji bazarowej... Quote
zuza911 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ja stawiam na to, że ktoś go kupował jako labk (są w końcu bardziej modne:diabloti:) Co oczywiście nie znaczy, że nie ma w nim więcej goldena niż labka:roll: - ja się na tyle nie znam Quote
dreag Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='zuza911']Ślepa i głucha? O Foczce, Kajtku i Nurku nie wspomnę:diabloti:[/QUOTE] Zuza, co z Foczką, widzę, że coś knujecie...:cool3: Ciągle o niej pamiętam, bo siedziała z Maliną. Tamtej się udało, a tej biduli do tej pory nie:shake:. I co, pytał ktoś Aliny o tego labko-goldena? Może jeszcze Urszuli z osp "Pieczurki", tam też niedaleko "od miejsca znalezienia". Chociaż wydaje mi się, że jak nikt nie szuka tego zwierza, to raczej trzeba wziąć się za znalezienie nowego, jakiegoś porządnego i obeznanego pana. Quote
karina1002 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Ja myślę, że on został wywalony przez tę właśnie "agresję". I teraz to na bank się nikt do niego nie przyzna. ps. Agnieszka, zmień podpis, bo masz za duży. Zaraz Ci cały usuną.:p Quote
zuza911 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='dreag']Zuza, co z Foczką, widzę, że coś knujecie...:cool3: Ciągle o niej pamiętam, bo siedziała z Maliną. Tamtej się udało, a tej biduli do tej pory nie:shake:. I[/QUOTE] Na razie cicho i trzymać kciuki:cool3: Quote
dreag Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='karina1002'] ps. Agnieszka, zmień podpis, bo masz za duży. Zaraz Ci cały usuną.:p[/QUOTE] Mam go już z tydzień, na razie spoko, ale masz rację, lepiej nie kusić:p Quote
snoopy 3 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Goldi ma opłacony tymczas do 19 lutego,z mozliwościa przedłuzenia.Potrzebna pomoc w ogłaszaniu i poszukiwaniu nowego domku,skoro nikt go nie szuka:-( Quote
dreag Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Melduję ogłoszenie w lecznicy na Wesołej, sklepie przy pętli na Pieczurkach i przy "Tęczy". Quote
snoopy 3 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 [quote name='dreag']Melduję ogłoszenie w lecznicy na Wesołej, sklepie przy pętli na Pieczurkach i przy "Tęczy".[/QUOTE] Ja oplakatowałam os.Piasta-jutro ruszam w miasto:loveu: Quote
bbgm Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A co z tymi ,co byli chętnigo adoptować? Quote
zuza911 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Z tego co wiem jedna kobietka się nie odezwała, a z drugą sprawa w toku:cool3: Quote
Kuna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 zuza911 napisał(a):Z tego co wiem jedna kobietka się nie odezwała, a z drugą sprawa w toku:cool3: Mam nadzieję, że domek się szybko znajdzie, ale musi być to domek świadomy trudności charakteru Goldiego. Quote
Kuna Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 W oczekiwaniu na obiad... no dawaj szybciej!! ile jeszcze mam czekać?? cielęcinka extra klasa :) i niech mi nikt nie mówi, że to nie krwiożerczy pies :D Quote
zuza911 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 od razu powiedziałam, że to pies morderca:diabloti: Quote
zuza911 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 snoopy 3 napisał(a):I tak go uwielbiam ;-) Bo Ty masz słabość do labków (czego ja nigdy nie przejawiałam):diabloti: Chociaż nie powiem, że mi się Chłopaczek nie podoba:loveu: Ostatecznie za bullami też kiedyś nie przepadałam... Quote
asika5 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 O matko jakie drastyczne zdjęcia;) To nie przystoi dla Goldo - Labka Quote
bbgm Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Wszyscy już zapomnieli o Goldim?:roll:On ciągle czeka . Quote
Recommended Posts