Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Książę jest w schronisku od zawsze, jest starym dużym psem którego nikt nie chce i nikt nie kocha
Pogryziony przez towarzyszy, trafił do izolatki. Przyszedł moment kiedy tylko leżał i płakał. Stoczyliśmy walkę o jego życie i wygraliśmy. Książę z dnia na dzień odzyskiwał siły. Okazał się wielkim czarnym misiaczkiem , który bardzo kocha ludzi.
To spokojny starszy pan, bardzo czysty aż dziw jak na tyle lat w schronisku
Książę troszkę niedosłyszy i jest BEZ WAD :)
Książę bardzo długo czeka na kogoś kto pokocha takie wielkie czarne psisko

http://www.youtube.com/watch?v=3uHZcEofbzo

Posted

Księciu był dziś u weta kolejny raz z uszkiem, bardzo płakał do piątku dostał antybiotyk i w poniedziałek jedziemy na kontrolę

to taki cudny i kochany piesio - ludzie są ślepe

Posted

Olenka - może w tytule dodać, że to ON-kowaty Czarny Książę... (żeby miłośników ON-ków zainteresować).
Chyba nie lubi, gdy go się fotografuje?

Posted

on się cały czas tuli to jest prawdziwy pieszczoch, uwielbia biegać teraz jak się lepiej czuje to aż się wyrywa do biegania
a zdjęcia tak sobie on woli pochodzić - pozowanie to nie tak bardzo mu pasuje
postaram sie coś zrobic z tenmatem

Posted

on jest bardzo owczarkowaty, ma uszkodzoną sierść na boczku pyszczka ale myślę że odrośnie, to po tym pogryzieniu
nie mogę go umieścić w boksie z innymi psami bo znow go pogryzą a wiecznie trzymać w budynku nie mogę

• 3 weeks later...
Posted

Księciu ma szaloną depresję, nie chce jeść całymi dniami siedzi w budzie. Na spacer wyciągałam go na siłę i szedł bo szedł , nie tak jak zawsze. Przyciskałam brzuch i nie widzę żeby bolał, uszy też sprawdziłam. Biedny ten pies:-(:-(:-(

Posted

Księciu umiera. Ma nowotwór wątroby, jelit. Usunięto płat watroby, guz przy żołądku, jelit wyciąć się nie da.
Dziś zaniepokoił mnie jego brzuszek który go bolał, pojechaliśmy do weta. RTG nic nie było widać nawet narządów, usg to samo trzeba było ciąć bo wiadomo że jest czymś zalany ale nie wiadomo było czy mu jakiś narząd pękł czy wylew. Skąd ta woda nie dopytałam po takich wiadomościach, jeszcze rak prostaty.
Jeśli do poniedziałku uda się że przeżyje i jego życie nie będzie koszmarem zostanie mu kilka miesięcy życia.

Posted

Księciu dziś wrócił do schroniska, jest cały obolały. Chodził za mną krok w krok. Nie bardzo chce się położyć ma przecież cały brzuch pocięty.
On jest taki kochany