Jump to content
Dogomania

Tarnobrzeg , Stalowa Wola , Dębica - REAKTYWACJA

Recommended Posts

Posted

Monka-stw masakra, ja czasu i głowy nie mam :shake:

Ale za to do zaintreresowanych rzeknę: akcja w niedzielę, akcja w niedzielę. Proszę bez rozgłosu, szczegóły na PW. :p

• 2 weeks later...
  • Replies 321
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noo dziewuchy...teraz mój mały książe będzie wszystkich straszył :diabloti:
Ostrzegam,że Wampir krwiopijca może conieco upić z Waszych piesów :evil_lol:
(wtajemniczeni wiedzą o czym mówię :eviltong:)

Posted

[quote name='Marlena:)']
Swoją drogą dalej zastanawiam się jak mógł zostać....tatusiem:-o[/quote]

Boczkiem, boczkiem... i samo wyszło :eviltong:. Nie wiem czy wiesz...ale większość facetów też się nad tym zastanawia :eviltong: "jak to się stało??" :diabloti:

• 2 weeks later...
Posted

Bardzo fajny portal :multi: :loveu:. Czegoś takiego nam było trzeba...tylko teraz musimy go rozpowszechnić po okolicy... Mam nadzieje, że nie będziecie mięli nic przeciwko jeśli porozrzucamy info o tej stronie po naszych lokalnych portalach??

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Ja pamiętam ale ile można gadać samej ze sobą??

My z Chesterem na razie odpadamy, bo Chester jest po poważnej operacji i musi najpierw dojść do siebie... może za miesiąc coś się uda...może nie...

Posted

Doszło do perforacji jelita w dwóch miejscach... patyk połknął i mu jelito rozerwało i musieli zrobić resekcje jelita, dzięki czemu Chester nie ma 35 cm jelita.. to bardzo długa historia.... był już 3 łapami na moście.... ale już wychodzi na prostą dzięki determinacji lekarza z Tarnobrzega Wojciecha Oręziaka... :mdleje:

Posted

przepraszam za offa

[SIZE=3][COLOR=Red][B]RATUNKU!!! POMOCY!!! ALARM!!! PILNE!!![/B][/COLOR][/SIZE]
Pod Częstochową została znaleziona[B] UBOJNIA bernardynów,podhalanów,coli...[/B]psy były przerabiane na smalec!!! Znaleziono trupy,kosci...zywe szczeniaki,ponad 10 bernardynów,podhalany,coli...drobne pieski!!!!
Mosii bierze kilka psów,szczeniaki....

[B]PILNIE potrzebna domków tymczasowych dla 2 bernardynów oraz 2 podhalanów(suni i psa!)...[/B]

Dzisiaj jeszcze zostanie założony watek!!!

• 11 months later...
  • 4 months later...
Posted

[url]http://daa.pl/debicapsy[/url]

Zapraszam, wszystkich miłośników psów (i nie tylko) z okolic Dębicy (chociaż inni również mile widziani) na poniższe forum dyskusyjne :) :

[url]http://www.debicapsy**********/index.php[/url]
[link również jest też umieszczony pod inną postacią na górze, w wypadku cenzury ^^]

[email][email protected][/email]

[IMG]http://i56.tinypic.com/1zzlws7.jpg[/IMG]