Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[url]http://abckota.republika.pl/index.html[/url]

marinella z miau stworzyła bardzo pozyteczną stronę,jaka jest IOK-Instrukcja Obsługi Kota :)
Zebrała tam wszystkie podstawowe informacje dla kociarzy. Zresztą sami zobaczcie.

Myślicie, że psia wersja takiej strony zdała by "egzamin" ? Może warto podjąć się zadania i stworzyć Instrukcję Obsługi Psa? ;-) Warto by było ja przedstawiać ludziom, którzy są chętni do adopcji psiaka...nie każdy wie, jak sie z psem obchodzić!
Proszę o Wasze komentarze co do tego pomysłu! :p

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czasem ludzie nie zdają sobie sprawy z tego jąką odpowiedzialnością jest pies, więc myślę, że taka instrukcja mogłaby conieco uświadomić niektórym. Szczególnie przed Bożym Narodzeniem i Dniem Dziecka...

Posted

No to kochani, kto chętny do pomocy? :)
Mysle, ze dobrze by bylo, jak by ktos zrobil ladny darmowy szablonik do stronki. Ja niestety nie umiem :( Ale opieką mogę się zająć!

Posted

Ja mam strone zrobiona w mambo - szablony (templatki) do mambo są bezplatne. W ogole caly system jest darmowy. Stronka dziala calkiem niezle.
W zasadzie majac mambo wystarczy miec tylko miejsce na serwerze.

Posted

Eh... ja mam na boo.pl płatny-tylko skubaniec juz mi malusko miejsca zostalo :shake:
Postaram sie pogadac z osobami robiącymi szablony na www. A jak nie-to korzystamy z ogólnodostępnych szablonów-nieprawdaż? ;-)

Posted

moja strona w mambo zajmuje ok 13 mega plus jakas baza (przysiegam, ja nie wiem jaka :oops: to moj maz sie na tym zna) - okolo 1 mega. W tym mambo jestem obcykana, ale pod html-em nic zrobic nie umiem - wiec moge zaproponowac tylko pomoc "jakiegos innego rodzaju" :)

Posted

ale to ma jakąś blokadę na darmowe serwery, ze ich nie rusza???
Zapewne chodzi o baz MySQL.
Ja sie głównie html'em obsługuje-php,css i inne sztuczki to juz nie dla mnie... :lol:

• 1 month later...
Posted

Wszystkich zainteresowanych pomocą w tworzeniu tej stronki proszę o kontakt na PM lub pod email [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]
Potrzebuje rzetelnych materiałow na temat zdrowia psa, akcesoriow, rodowodu, sterylizacji i zywieniu, wszystko o domach tymczasowych i adopcjach...
Byloby fajnie gdybysmy wspolnie utworzyli ta stronke...Prace nad nią są już rozpoczete ...Za kazda pomoc z gory dziekuje...
Mamy szanse przedstawienia osobom zainteresowanym czym jest opieka nad psem i jaka to ogromna odpowiedzialnosc...wiec nie ociagajcie sie i pomozcie ;)

• 2 weeks later...
Posted

Już wróciłam ze szpitala.
Ludzie, czemu nie chcecie nam pomóc? Przecież to dla dobra psów! Im więcej osób będzie wiedziało co, gdzie, jak i kiedy tym lepiej. Może uda nam się wspólnymi dogomaniackimi siłami choć w jakimś odsetku uświadomić polskie społeczeństwo! Czy to się nie liczy? Proszę Was, pomóżcie!!!!!!!!!!

Ja tym czasem zabieram sie za art. o wyprawce.

Posted

[quote name='Gucio']
Ludzie, czemu nie chcecie nam pomóc? Przecież to dla dobra psów! Im więcej osób będzie wiedziało co, gdzie, jak i kiedy tym lepiej. Może uda nam się wspólnymi dogomaniackimi siłami choć w jakimś odsetku uświadomić polskie społeczeństwo! Czy to się nie liczy? Proszę Was, pomóżcie!!!!!!!!!!

Ja tym czasem zabieram sie za art. o wyprawce.[/quote]

Hej !!!
Właśnie znalazłam ten topik,przeczytałam z uwagą-stronka extra! i ja jestem jak najbardziej za-może troche spóźnione,ale zawsze-

[B]Gucio [/B]jeśli masz coś o wyprawce to prosze prześlij mi linka na pw bo choć naczytałam sie już troche tych artykułów i książek nie tylko o boksiach to i tak czuje braki :mad:

Posted

AgaPrześle to co mam, ale to nie jest nic nowego. Raczej masz to wszystko :) Ale prześle.

Nathaniel-wreszcie jakiś odzew :)

Ciesze sie, ze mozemy Ci Agusiu pomóc :)

Posted

[quote name='Gucio']Aga, no wreszcie jakiś odzew :)
[/quote]

chhmmmmmmm:crazyeye::confused::confused::confused: Jak to wreszcie jakiś odzew ??? Czyżbyś Guciu na mnie czekał/a tzn na moją odpowiedź ???

Tak,mam to wszystko,a jak nie mam to mam w najbliższych planach kupna :bigcool::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!::Cool!:

[COLOR=Blue][SIZE=3][B]Bardzo dziękuję za odpowiedź na pw[/B][/SIZE][/COLOR]