Ulka18 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Moze trzeba milosnikow collie tutaj zaprosic? Wypadaloby, zeby pomogli w szukaniu domu dla suni. Quote
donacja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ulka18 napisał(a):Moze trzeba milosnikow collie tutaj zaprosic? Wypadaloby, zeby pomogli w szukaniu domu dla suni. Oba psiaki są już na forum collie, a na ogólnym wątku collie na dogo ktoś je umieścił?-jest taki, zaraz tam zajrzę. Quote
donacja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 sprawdziłam, są na pierwszej stronie. Quote
Ss Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Oba psiaki mają osobne ogłoszenia na: dwukropek.pl darmobranie.pl adopcje.org adopcjapsa.pl eoferty.com petworld.pl adopcjapsa.pl Quote
donacja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ulka18 napisał(a):Moze trzeba milosnikow collie tutaj zaprosic? Wypadaloby, zeby pomogli w szukaniu domu dla suni. jakoś tych miłośników nie widać:( Quote
Ss Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 są są... ale collaków do adopcji jest ponad 30 :( Quote
zerduszko Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ss napisał(a):są są... ale collaków do adopcji jest ponad 30 :( A im jeszcze mało. Oby udało się chłopaka uratować. Quote
Ulka18 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Malawaszko, podeslij pls nowy numer konta Missieek, bo mi historia przelewow w moim banku juz nie pokazuje. Wbije sobie w stalych odbiorcow i nie bede juz zawracac glowy. Dziekuje :calus: Quote
donacja Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Były jakieś telefony z ogłoszeń? Straszna tu cisza :( Pieniążki wysłałam, niedużo, ale może w przyszłym miesiącu wyskrobię coś więcej. Quote
missieek Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 z ogloszen cisza dziekuje, wplaty dwie dotarly Ulka18 50zl i donacja 25zl czyli polowa kastracji Quote
missieek Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 produkcja mixow collie -->> allegro ktos ma pomysl jak pomoc psom? Quote
donacja Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 missieek napisał(a):produkcja mixow collie -->> allegro ktos ma pomysl jak pomoc psom? Obejrzałam i się załamałam....... Quote
Ulka18 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Zadziwiajaca beztroska u tej allegrowiczki; patrzac na warunki, w ktorych sa szczeniaki, mozna to okreslic jaką gleboka wioche. Moze by gdzies to zglosic do jakiegos stowarzyszenia? Quote
missieek Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 dzis zadzwonil obiecujacy gosc szuka psa dla mamy ktora mieszka sama miala psa collie potrzebna wizyta w Pomiechówku! fajnie byloby aby udalo sie do przyszlego weekendu bo wtedy potencjalna Pani moglaby przyjechac i zobaczyc suczke na zywo kto pomoze? Quote
Ulka18 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Trzeba by zmienic tytul watku, ze potrzebna wizyta przedadopcyjna w Pomiechowku. Moze na forum collie znajda sie chetni to sprawdzenia domu? Quote
Ulka18 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Missieek, moze napisz do Tanitki? Tak mysle, ze moga to byc Jej okolice. Quote
Neris Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dostałam PM, Missieeek masz przepełnioną skrzynkę. Mieszkam 3700m od Pomiechówka ;) Niestety do niedzieli nie mogę się ruszyć, jutro jadę z psem do Brodnicy, czwartek i piątek Warszawa a weekend rodzina... Quote
missieek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Neris napisał(a):Dostałam PM, Missieeek masz przepełnioną skrzynkę. Mieszkam 3700m od Pomiechówka ;) Niestety do niedzieli nie mogę się ruszyć, jutro jadę z psem do Brodnicy, czwartek i piątek Warszawa a weekend rodzina... a mozesz kogos polecic? Quote
missieek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 dzwonil do mnie Pan zainteresowany collie, spod czestochowy zwierzak mieszkalby na zewnatrz, jest tez maly pies wiec musi takie tolerowac Pan wczesniej mial collie ktorego przygarnal bo sie blakal, byl z nim 3 lata moge podac telefon na pw dzwonil do mnie tez Pan ktoremu zaginela 2 mies temu suczka collie, sniada ok 6 lat, na podkarpaciu miala na imie Zaspa, mam telefon jakby ktos chcial- wiedzial cos o takiej suczce znalezionej w tamtych okolicach Quote
missieek Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Neris napisał(a):A do kiedy ma być zrobiona ta wizyta? jesli uda sie do soboty i dom bedzie ok i sie nie rozmysli to w sobote moglaby byc juz u siebie bo Pan powiedzial ze moglby sam po nia przyjechac w weekend Quote
Recommended Posts