Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ada-jeje napisał(a):
wilczek gdzie sa fotki felusia, czy za kazdym razem mam ci to przpominac?

jak gdzie??????????????na wątku! Innych nie mam!STR 1-WSZA.
JAK WAM SIE NIE PODOBA TO SE SAMI ROBCIE BO JA JUZ NIEWIEM O JAKĄ CIASNĄ WAM CHODZI!
WYSTARCZY TU "KOPIUJ ,WKLEJ" ALBO "ZAPISZ JAKO". jA JAKOS TAK UMIEM.
O ILE PAMIETAM TO WYSŁAŁAM TEZ NA MAILA!!! JAK SIE NIE MA KOGO CZEPIAC TO SIE ZAWSZE GŁUPIEGO ZNAJDZIE!

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akurat Felusia mi nie przyslals, a przeciez pisalam Ci juz o tym ze tylko jak beda fotki to Ika moze robic Allegro dla psow, a pozostalych psow przyslals dopiero wczoraj i dlatego do tej pory oprcz Latka zaden z waszych psow nie mial ogloszenia na Allegro. Bron Boze zwrocic Ci uwage to od razu obraza majestatu.

Posted

dobra Ada, wysłane,dogadane;) Po prostu nie myslałam ze od tak bez informacji mozna zrobic allegro kiedy sie chce.No nie znam sie na tym...:(
Teraz juz wiem o co chodzi.

Zaistniał nowy fajny domek dla Felusia. Napisze jak beda nowe wiesci.

Posted

Feluś śmiga już bez jajuszek. Jakoś nie przejął się zbytnio.
Mógł być kiedyś potrącony przez samochód bo ma troszkę żle zrośniętą miednicę i taki specyficzny chód. Ale to mu w niczym nie przeszkadza, nie boli ani nie wpływa na złą pracę jelit. Nie trzeba też tego poprawiać.
Za to jest kochanym i przytulasnym psiakiem.

Posted

domek sprawdzony:) panstwo mieszkaja w ciszej lesnej okolicy, w domku z bala:) sa dwa urocze psiaki i kot:) ludzie swiadomi...mieli kilka obaw: co bedzie jak ich pies nie bedzie tolerowal Felusia, czy na pewno jest zdrowy, ta pani bardzo sie boi zeby im nie umarl:) poradzilam zeby psy zapoznac na neutralnym terenie, nie wprowadzac felka od razu do domu. Panstwo prosza zeby chwilke poczekac z przywozeniem felusia bo sunia ma ta cieczke i ich pies jest podekscytowany i moglby czuc konkurencje:) decyzja nalezy do was ja mam pozytywne odczucia:)

Posted

Kinia dziekujemy!
Zdarzyło sie tak ze Felus musiał pojechac wczoraj. Przyjechali bardzo przemili ludzie którzy niedawno utracili psa, i sa zakochani z Felusiu. Jako ze nie uzbieralismy nic na transport, niewiadomo jak długo jeszcze psiak musiałby u nas siedziec , a brakowało nam około 200 zł ,zdecydowalismy ze Felus pujdzie blizej nas,skoro ludzie sami po niego przyjechali.
Czasem dobro psa jest ważniejsze.

Posted

Niestety, albo może na szczęście ci Państwo strasznie Felusia polubili. No i Feluś pojechał przytulony do nowej Pani. Psisko było szczęśliwe i chyba o to nam wszystkim chodziło :lol:

Posted

dzwoniłam. Pani zalezy na dobru tego pieska dlatego cieszy sie ze znalazł sie dom blizej, bez innych zwierząt, mimo tego ze ona takze felka chciała, jednak troche obawiała sie o to czy bedzie wsród jej zwierzaków zgoda.Ale powiedziala ze innego psa juz niechce. Pytałam.Albo Felus albo żaden.

Posted

Felus w nowym domku czuje sie dobrze,Panstwo sa bardzo zadowoleni, na spacerach obszczekuje inne psy, i broni juz nowych opiekunów:evil_lol:
Mam miec zdjecia to je wstawie dzis lub jutro.
Czekam na odopwiedz w sprawie wizyty poadopc.miała isc Amikat.

Posted

oto fotki:)

Felusiek bardzo dobrze sie czuje w nowy domku! Reaguje na imię Reksio:)
Ma zanik miesni w tylnej nóżce ,tak weterynarz Panstwa od Felka stwierdził, ale to chyba nie jest nic strasznego...(?!)...
Pozatym jest naprawde kochanym psiakiem, bardzo sie z niego cieszą ,Felus z nowego domu równiez:)
Felek w ogromie zabawek wybrał starą zabaweczke tamtego pieska tych Panstwa który juz za TM bo chorował....
Tak wiec jest dobrze, z czego sie bardzo ciesze!:)