Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taki Feluś z niego. Wcina jak smok i z dnia na dzień lepiej wygląda. Fizycznie, bo psychicznie jakby podłamany. Ale wydrzeć się na robotników pracujących w boksach też potrafi.

Posted

On jest taki nieufny. A swoją drogą w tym budynku psiaki sa zdezorientowane, bo przez cały tydzień odbywają sie tam prace remontowo-budowlane. Chodzą obcy panowie, wiercą, kują, przesuwają drabiny i psiaki trochę rozdrażnione.

Posted

to prawda wczoraj naprzykład Mania wyszła z budy i z podkulonym ogonem zagladała na mnie i na boki:" co sie to dzieje?" potem sie strasznie przytulila... troszke muszą sie nasłuchac zanim beda miec lepiej biedaczki...

Posted

Dziewczyny przesylajcie fotki z opisem do IKA & SONIA, ona bedzie robc ogloszenia dla wszystkich psiakow Allegro, ale na innach portalach robcie wy lub prosimy osoby z dogo. Ale tez informujcie ja ktory psiak znalaz dom zeby nie powtarzala nowych ogloszen. Ja sie juz tez gubie i wydaje mi sie ze Roki chyba juz ma dom?

Posted

Bylo zapytanie na maila o Felusia. Tylko zaniepokoilo mnie pytanie czy on moze byc na dworze. Odpowiedzialam ze do budy absolutnie nie. Panstwo z Warszawy. Jesli odpowiedza i wyjasnia, to przekaze Ci wilczek tego maila.

Posted

biegac po ogrodzie to raczej każdy pies moze...
maila poczytałam,dzieki. Tylko kto pod Wołomin do miejscowosci Zagosciniec na wizyte pujdzie??Jak sie Pani zgodzi i odpisze.
No i...transportu nie mam...Ale narazie poczekam czy i co odpisze.