ewatonieja Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Tysia dba o linie :)) a nam pojdzie w ... Quote
Krystak Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A czy ona dogaduje się z innymi ,młodymi sukami? Mam 9 msc. i się zastanawiam.A czy lubi małe dzieci,inne zwierzęta.Załatwia się w domu? Lubi się bawić z innymi psami i z ludźmi czy bardziej spokojna? Quote
Helga72 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 o jakaś iskierka nadziei trzymam kciukasy ...no cioteczki i jak tam pchełeczka piszcie szybciutko Quote
szajbus Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Tyska kocha wszystkich ludzi, ma kontakt z jedną suką i daje jej buziaki. Jest łagodniutka ale i żywiołowa, nie wykazuje cienia agresji. Małgosia moze ją sprawdzić jak zareaguje na jej psiaka. Postara się sprawdzic jej reakcję na dzieci, ale raczej będzie pozytywna, bo to totalna przylepa. Po dokładnych oględzinach okazało się, że sunia jeszcze nie ma roku. Trudno, nie będę zmieniać jej wieku w ogłoszeniach, niech zostanie tam taki jaki jest. Załatwia się na zewnatrz Quote
szajbus Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Wskakuj malutka na pierwszą stronę Quote
ewatonieja Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Tysia z długim jęzorem szuka domku!! pilnie! Quote
Helga72 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 no kto pokocha Tysię przeciez dzisiaj Walentynki Quote
luta4 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Daję ogłoszenia w łódzkiej prasie może to pomoże rozpytam wśród znajomych. Ona musi mieć dom kiedy ludzie przestaną być potworami Quote
szajbus Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Dziękuje luta4 Sunia wskakuj na górę! Dziewczny podbijcie sunie - proszę. Mam problemy z komputerem, muszę dziada zdiagnozować. Jutro lub pojutrze przyjdzie elektronik. Quote
ewatonieja Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Tysiu ania jest z Toba myslami a my wirtualnie Quote
Krystak Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Qrcze.Cały czas śledzę wątek Tysi.Jak ja bym ją chciał.Ale tata stwierdził że 2 pokoje i 2 psy to za dużo :( A na pewno by się dogadała z moją sunią.Ja jeszcze popytam w okolicy.Może ktoś będzie ją chciał.Nie widziałem jej a czuje jakby była moja ;( Quote
ewatonieja Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 dzieki za pomoc Krystak! wierze ze gdzieś jest człowiek Tysi a Ty możesz być dobrą duszą, która ją wspiera w poszukiwaniach opiekuna :) Quote
Krystak Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Aha i jeszcze pytania: -Czy Tysia jest już po 1 cieczce? -Jeśli tak to czy była/została wysterylizowana? Quote
szajbus Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Z tego co wiem dostała zastrzyk p. cieczce, bo ma kontakt z psami. Na razie sterylka nie wchodzi w grę ze względ na to,, że sunia nie przebywa 24 godz pod okiem człowieka. Niestety sunia ma coraz mniej czasu, żeby mogła tam zostać gdzie jest. Sprawa zaczyna być bardzo pilna. Quote
Ania i Kajber Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Tak cięzko z domami dla psów- nikt nie chce ani małych, ani dużych, ani młodych, ani starych... Quote
Krystak Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ja bardzo ale to bardzo chcę.A według was 2 pokoje w bloku (ale zaraz mam park) ,4 spacery dziennie w tym na 2 mocne bieganie a na 2 dłuższe spacer.Myślicie że to trochę za mało jak na 2 sunie? Quote
ewatonieja Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 hehehe chyba kokietujesz? mój pies żyje ma się dobrze a wychodzi 3 razy dziennie non stop na smyczy a nie uważam żeby go źle traktowała, Tysia potrzebuje teraz najbardziej bezpiecznego lokum i sporo miłości, osoba która sie nia opiekuje ma bardzo duzy problem w utrzymaniu Tysi tam gdzie teraz przebywa Quote
papryka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 [quote name='Krystak']Ja bardzo ale to bardzo chcę.A według was 2 pokoje w bloku (ale zaraz mam park) ,4 spacery dziennie w tym na 2 mocne bieganie a na 2 dłuższe spacer.Myślicie że to trochę za mało jak na 2 sunie?[/QUOTE] Ja sama mam 2 psiaki i tez mieszkam w bloku i za nic w swiecie bym nie zamienila swojego zycia:))))))) jeden w lozku spiocha drugi na poslaniu swoim:)))) uwielbiamy je:)))) wiec odp brzmi: NIE ZA MALO!!!!!! :) Quote
papryka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 drugiego psiaka w sumie wyprosilam na mezu... :) ale jak tylko pojawila sie Zuzanna maz stracil dla niej glowe:))) juz tak to jest ze psiaki kradna nam serducha;) Quote
Krystak Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Hem jeszcze bd rozmawiał z drogim tatusiem :D Może w końcu otworzy mu się serce? :) Quote
szajbus Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Papryka ty tez masz Zuzannę? A to ciekawe, bo moja Zuza też od pierwszj chwili zakokietowała mojego męza. To by oznaczało, że Zuzie to kokietki! Tyska prosi o kochający domek. Odpłaci eis wielka miłością i oddaniem. Quote
Recommended Posts