Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

wklejcie na [URL="http://www.wybierzmiska.pl"]www.wybierzmiska.pl[/URL]
zreszta ja mog go wkleic tylko że nie umiem wklejac zdjęć:roll:
a czy fenek jest akutualnie na Allegro?

Posted

No wiecie co ja myślałam, że wam chodzi o to, żeby Fen coraz bardziej się przystosowywał do życia wśród normalnych ludzi, a wam chodzi tylko o fotki :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: To jest mój komentarz :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

Iza, przepraszam ale długie spacery odbywamy teraz wieczorem,
bo wcześniej nie mam czasu.
Jak będę miała wolniejszy dzień w tygodniu, to sie odezwę.
A nowe fotki zrobie jak pójdziemy wcześniej.
Beatka, dzięki, na allegro już jest a Simbik obiecała porozklejać
gdzie indziej. Wysłałam jej tekst i zdjęcia.

Posted

Ostatnią aukcję Fena obejrzało 2 tysiące osób - to bardzo dużo! Szkoda, że jak na razie bez efektu :sad: Ale wierzę, że w końcu się uda!
Wystawiłam aukcję ponownie, z dwoma dodatkowymi pięknymi fotkami :p
[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=113892553"]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=113892553[/URL]

Posted

Marka ale piękne zdjecia fenka:multi:
napewno już niedlugo ktos się zdlosi, trzeba byc dobrej mysli, pamiętasz jak bylo cicho wokol nera aż jeden artykul i od razu swietny domek:loveu:

Posted

Zbierałam kupę Fena do badania, to teraz mam! :cool1:
Fen ma włosogłówkę, być może stąd jego sensacje żołądkowe.
Teraz wszyscy się badamy, a raczej badamy nasze g....
I pewnie będzie rodzinne odrobaczanie. :roll:

Posted

Witaj Joaaa i mój ulubiony doziu :loveu: :loveu:

och mam nadzieje że uda się szybko pozbyć tych pasóżytów :mad:

Ucałuj i wygłaskaj Fena od cioci :lol: :lol: oczywiście swoje prywatne piesy też.
Cały czas trzymam kciuki by Feniks znalazł cudowny domek i idealnego pana.

Posted

[quote name='Vectra']Witaj Joaaa i mój ulubiony doziu :loveu: :loveu:

och mam nadzieje że uda się szybko pozbyć tych pasóżytów :mad:

Ucałuj i wygłaskaj Fena od cioci :lol: :lol: oczywiście swoje prywatne piesy też.
Cały czas trzymam kciuki by Feniks znalazł cudowny domek i idealnego pana.[/quote]

Dziękujemy, wygłaszczę!!! A kotka Misia nie głaskać....? :shake:

Posted

Joasiu, nie wiem czy dotarł mój mail. Prosiłam w nim o próbę skrócenia tekstu o Fenie o połowę, ponieważ jest kilka fajnych portali internetowych z ograniczeniem tekstowym. Tam gdzie ograniczeń nie było już go wstawiłam :lol: .

Posted

Simbik, dzięki dotarł!
Tylko nie miałam jeszcze czasu usiąść do tego. Może dzisiaj wieczorem mi się uda, bo teraz siedzę w robocie. :cool1:

Posted

[LEFT]Jakże wdzieczna nazwa pasożyta. Nie martw sie Joaaa, małe szanse , że Ty załapałas.
A tak dla ciekawych :

[COLOR=#0c00c0]Włosogłówka[/COLOR] to robak w kształcie nitki długości do 5 cm, który powoduje włosogłówczycę. Jaja nie wywołują zarażenia.
Człowiek zaraża się, spożywając produkty zanieczyszczone jajeczkami zawierającymi larwy.
W 25% przypadków zarażenie przebiega bezobjawowo. Przy większej ilości pasożytów występuje biegunka, niekiedy śluzowo-krwawa, bóle w jamie brzusznej, spadek masy ciała, anemia. Mogą pojawiać się skórne objawy alergiczne oraz: brak apetytu, rozdrażnienie, bezsenność, bóle głowy, osłabienie.

Podrap Misia ode mnie :)

[/LEFT]

Posted

[quote name='joaaa']Dziękujemy, wygłaszczę!!! A kotka Misia nie głaskać....? :shake:[/QUOTE]

khmmmm :hmmmm: jeśli jest miłym kotkiem to oczywiście :evil_lol: :evil_lol:
oczywiście że wygłaskać , wytarmosić i wycałować kotecka również :loveu:

jakoś nie załapałam że masz również kotka :oops: :oops:
a jak Fen reaguje na koty ?

Posted

...oj, oj, oj....adoptować pieski, kotki i takie tam różne pióraki i futrzaki, ale robaki ? :diabloti: ? Zdecydowanie radzę, oddać do "adopcji" te 5 metrów pasożyta.