joaaa Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Dzisiaj wpadłam do Feniksa tylko na chwilę. Pan, który mu dzisiaj sprzątał chyba się go bał, bo wstawił mu przegrodę do klatki i Fen siedział w boksie 1,5m x 1m, z wąskim przejściem do drugiej części, tak jak na początku. :angryy: Ale już ma z powrotem duży boks! :p No i niestety trochę się mnie boi, czego nie było wcześniej. Mam nadzieję, że uda mi się to odrobić! Aha, zapomniałąm Wam napisać, że pan, który wczoraj zastępował p.Maćka tak nakarmił Feniksa, że ten dostał znowu sr.... Prawdę mowiąc ja też bym chyba dostała jak zjadłabym jedzenie z pięciu dni! :diabloti: Pan stwierdził, że Fen musi dużo jeść bo jest chudy, a pod jego opieką wszystkie psy wyglądają dobrze! Ale obiecał mi,że jak będzie miał dyżur, to nie będzie go przekarmiał! Ale efekt jest taki, że dzisiaj Fen miał głodówkę, a jutro dostanie małe porcje. Mam nadzieję, że znowu uda nam sie opanować rozwolnienie! :cool3: Panie Maćku, niech pan wraca szybko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 joaaa, niech mu dadzą Loperan . Podobno nie ma ludzi niezastapionych ale p.Maciek sie do takich zalicza. Nie martw sie , po tym zastrzyku jest troche nieufny ale mu przejdzie a poza tym brzuszek go boli - wybacz mu :eviltong: Quote
joaaa Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 No mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej! Wpłynęła nowa wpłata: 40zł VitisVini z molosów. Dziękujemy!!!:lol: Razem jest 1530zł. Quote
joaaa Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Dzisiaj już jest ok. Myslę, że moglibyśmy wyjść już na dwór, gdyby nie to, że do wyjścia trzeba przejść przez dużo schodów albo przez szpital niezakaźny. A dzisiaj wcale nie mogliśmy wyjść, bo nie mielibyśmy jak wrócić, bo nie miał nam kto otworzyć i trzeba by było wołać lekarza z góry,a mogłam to zrobic tylko telepatycznie. :shake: [COLOR="Red"]PANIE MAĆKU PROSZĘ SZYBKO WRACAĆ!!! [/COLOR] A z koopą jest ok. Mam nadzieję, że nikt go znowu nie przekarmi! Quote
joaaa Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Nikt nie zagląda, nikt nie pisze, nikt nie kocha! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
KORONA Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Nie piszę, ale kocha, zagląda, podziwia i trzyma kciuki !!!!! Quote
eurydyka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 joaaa, wszyscy podziwiaja Twoje wysilki i sukcesy i trzymaja dalej kciuki za spacer i dalsze zycie Duzego:) Quote
joaaa Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Podziwiać nie trzeba, a o resztę bardzo prosimy z Feniksem! :lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Bardzo proszę , piszę, podziwiam i Feniksa i Ciebie Joaa. Bede jutro na sggw to obejrzę Fenka . Mam nadzieję,że p.Maciek już też wróci . Quote
joaaa Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 o której będziesz? Pan Maciek będzie dopiero w sobotę. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 ok.18, po pracy jak przebrnę przez korki . Quote
joaaa Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Szkoda! :shake: Ja będę wcześniej. Niestety do Feniksa chyba nie wejdziesz, on jest na zakaźnym. O tej porze tam juz z zakaźnego nikogo nie ma. Quote
onek Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='joaaa']Nikt nie zagląda, nikt nie pisze, nikt nie kocha! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] Zaglądamy , piszemy , kochamy....Hop do góry:loveu: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Wejdę , wejdę - ja tam swój jestem :) Quote
GreenEvil Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='joaaa']Nikt nie zagląda, nikt nie pisze, nikt nie kocha! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] Zaglada, zaglada i niecierpliwie czeka na nowe wiesci :) Pozdrawiam GreenEvil Quote
joaaa Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p [COLOR="Red"][SIZE="4"][B][U]Feniks był dzisiaj 20 min. na dworze!!! Byłby więcej ale ciotce zmarzły ręce![/U][/B][/SIZE][/COLOR] Na dworze oczywiście nic nie zrobił. A jak wróciliśmy walnął ogromną koopę na korytarzu! :diabloti: Nie boi sie samochodów, ludzi też coraz mniej. Jutro idziemy znowu! Wezmę aparat i zrobię zdjęcia [COLOR="Red"][B]w plenerze!!![/B][/COLOR] Kupiłam mu dzisiaj długą smycz za 34zł. Aha i przyszły szelki z allegro ale są do doopy! Mało kosztowały, 21zł ale trzeba je przerobić. Asica, mam nadzieję , że możemy używać jeszcze Twoich szelek?! :cool3: Quote
joaaa Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Beata_Dorobczyńska']Wejdę , wejdę - ja tam swój jestem :)[/QUOTE] Beata, jak do niego wejdziesz, to nie dawaj mu żadnego jedzenia, bardzo Cię proszę! :lol: Żeby znowu nie miał sr....ki I nie otwieraj boksu, plissssssssss! Quote
joaaa Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 wpłynęło jeszcze 50zł od Agnieszki Pietrasiak. :lol: :lol: :lol: Bardzo dziękujemy. Mamy już 1580zł. Quote
Norbitka Posted April 6, 2006 Author Posted April 6, 2006 BRAWO Joaaa! Brawo Fenix! Tak mało osób w niego wierzyło i niemozliwe stało sie możliwe. dziękuje Joasiu Quote
jayo Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Joas... mowilam Ci juz, ze jestes wielka? :evil_lol: i nie z nadwagi, tylko wielgachnego serca ... caly czas tu jestesmy :-) Quote
joaaa Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='jayo']Joas... mowilam Ci juz, ze jestes wielka? :evil_lol: i nie z nadwagi, tylko wielgachnego serca ... caly czas tu jestesmy :-)[/QUOTE] :eviltong: I bądźcie nadal!!! Quote
Łajka Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 :loveu::loveu::loveu: :happy1::happy1::calus::sweetCyb:podglądacz:bye: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 O rany ale sztywne zasady odwiedzin :) Nigdy nie karmie psów , ktorymi sie nie opiekuje bo to jest zły zwyczaj. Ale z tym otwieraniem to już przesadziłaś. Pozdrawiam i oczywiscie zartuje. Quote
joaaa Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Beata, przepraszam, ja dostaję trochę pier...ca na jego punkcie! Quote
Recommended Posts