Jump to content
Dogomania

Pilne i wstrząsające!!!!! wydarzenia na polsacie o 18.50

Recommended Posts

Posted

W wydarzeniach o 18.50 będzie okropny materiał o pani weterynarz, u której znaleziono masę psich zwłok:angryy:

Migawki są przerażające

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I nic jej nie bedzie...kara do roku albo grzywna. A pan prokurator nie wiadomo jak zakwalifikuje ten "czyn". Pani wet jest na razie swiadkiem :angryy: Nasze prawo jak zwykle kulawe, a prokuratura nieudolna.

Posted

no ja mam nadzieję ze zanim prokuratura się za nią weźmie, to chłopi, którym poginęły psy ją zlinczują:evil::evil::evil::angryy: :angryy: :angryy:

Posted

jogi napisał(a):
no ja mam nadzieję ze zanim prokuratura się za nią weźmie, to chłopi, którym poginęły psy ją zlinczują:evil::evil::evil::angryy: :angryy: :angryy:

Wątpię niestety :shake: :shake: :shake: ... co innego gdyby im pozabijała krowy, albo kury... za psy raczej nie wezmą odwetu....:-(

Posted

Przeczytałam. Boże, to jest młoda kobieta. Co nią kieruje? Jak można z lubością ćwiartować czyjeś zwłoki??? Zakładam, że poćwiartowanie sąsiadów też nie byłoby dla niej trudnym zadaniem:angryy: Ją należy zamknąć, albo humanitarnie uśpić.

Posted

tylko ciekawe czy skorzystaliby z usług pani "weterynarz" jeśli chodzi o ich własne pupilki? A na cudzych albo bezpańskich niech się uczy dobrakobieta... właściwie to podnosi kwalifikacje - dajmy jej dyplom:mad:

Posted

Kara. napisał(a):
I to weterynarz z mojego miasta.Muszę znależć która to lecznica.

tak tak koniecznie i trzeba moze zadbac by złożyć petycję o pozbawienie jej prawa do zawodu?
nie wiem czy jest to możliwe ale ...moze ktos ma pomysł