Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bebcik']taki łobuz z niego?[/QUOTE]

Chłopak męznieje , staje się dorosły i będzie próbował się stawiać i rzadzić stadem i może się to pewnego dnia źle skończyć , a chłopak jest uroczy , jest śliczny i dziwię się ze nikt go nie chce adoptować . To nie jest taki typowy amstaf , on ma ładniejszy ryjek , jak wyglądał zza rogu to wygladał na takiego łobuziaka :)

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Astek ma szansę na dom w Łodzi (ścisłe centrum). Czekam na odpowiedź od jednej osoby czy będzie mogła przeprowadzić wizytę jeszcze w tym tygodniu. [/B]

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']O super. . ;). Oby coś lepszego, konkretniejszego .[/QUOTE]

Mam nadzieje :kciuki:
Zasiedział się chłopak w tym schronie,że ho ho ...

Posted

[quote name='marlenka']mgie dawaj info jak będziesz cos wiedziała .[/QUOTE]

No jak na złość dzisiaj miałam problem z internetem. Teraz piszę z kafejki internetowej. Dopiero teraz odebrałam maila od osoby która miała robić wizytę. Nie zdążyłam jej przekazać adresu

ehhhh

nie wiem

Posted

[quote name='mgie'][B]Astek ma szansę na dom w Łodzi (ścisłe centrum). Czekam na odpowiedź od jednej osoby czy będzie mogła przeprowadzić wizytę jeszcze w tym tygodniu. [/B][/QUOTE]

napisz coś bliżej - jaki to domek?

jakbyś potrzebowala osoby do wizyty dla asta to pisz do Aga1234;)

Posted

[quote name='andzia69']napisz coś bliżej - jaki to domek?

jakbyś potrzebowala osoby do wizyty dla asta to pisz do Aga1234;)[/QUOTE]

Pani dzisiaj miała cały dzień wolny,a w czwartek od godzin popołudniowych. Jakby się udało zrobić wizytę jeszcze w tym tygodniu to w sobote/niedziele mógłby wyjechać do domu.

Mieszkanie w centrum Łodzi. W domu dwójka dzieci,kot. Z zainteresowaną rozmawiała Anna. Nie chce nic przeinaczyć. Podobno mają doświadczenie z takimi psami.

Edit:
Wysłałam pw do agi123

Posted

to chyba do mnei też dzwonił podobny pan, chcial szczeniaka...mieszkanie w kamienicy, mieli asta...dzieci słyszalam w tle... telefon 724678... podałam ten tel właśnie Adze 1234, żeby sprawdziła dom, bo w Łodzi zatrzęsienie astow...no chyba, ze to nie ten domek

Posted

[quote name='andzia69']to chyba do mnei też dzwonił podobny pan...mieszkanie w kamienicy, mieli asta...dzieci słyszalam w tle... telefon 724678... podałam ten tel właśnie Adze 1234, żeby sprawdziął dom, bo w Łodzi zatrzęsienie astow...no chyba, ze to nie ten domek[/QUOTE]

Nie,telefon zaczyna się zupełnie inaczej. Ulica Więckowskiego

Posted

[quote name='andzia69']no to może faktycznie inny;)

A czy Popek jest wykastrowany? no i jak on do kota? dzieci?...bo nie problem go wydać...gorzej, gdyby zjadl kota i miał coś do dzieci...[/QUOTE]

Dlatego wizyta musi być przeprowadzona perfekcyjnie,żeby rozwiać wszelkie wątpliwośći.

Pani powiedziała,że nie ma możliwośći żeby się nie udało. Kot lubi inne psy a ona jest zdeterminowana i będzie pracowała z psem.

Ja już muszę iść,bo kończy mi się czas w kafejce.
Jbc to kontakt tylko telefoniczny 697 357 545

Posted

aga chora jeśli nie ma innych chętnych to ja mogę przeprowadzić tą wizytę ostatnio przekonałam sie że w centrum zdarzają się fajne domki (ten akurat dla kundelka sprawdzałam) zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

Posted

[quote name='ewatonieja']aga chora jeśli nie ma innych chętnych to ja mogę przeprowadzić tą wizytę ostatnio przekonałam sie że w centrum zdarzają się fajne domki (ten akurat dla kundelka sprawdzałam) zobaczymy co z tego wyjdzie ;)[/QUOTE]

[B]Dziękuje,dziękuje,dziękuje !

Przesyłam dane na pw [/B]

Posted

wizyta się odbyła, wrażenia pozytywne w mieszkaniu w kamienicy 60 m2 mieszkają Państwo z 3 dzieci najmłodsze lat 6 ,docelowo psiak dla 15 latki z zamiłowaniem do sportów, ruchu itp. ponadto jest tam kociczka młoda delikatna i przygarnięty od szczenięcia pudelek 3 letni (pies i kot zyją w zgodzie) Państwo mieli wcześniej amstaffke która na skutek choroby nowotworowej została uspiona w wieku lat 9, była w tym domu sunia w typie asta z Fundacji Azyl, ale miała ochotę pożreć kotkę więc z żalem ale Państwo musieli psa oddac Fundacji (taka możliwośc była uzgadniana wcześniej) Państwo chodzą z pudelkiem do parku na Zdrowiu (największego chyba w Łodzi) i w okresie wiosenno-letnim jeżdzą z nim na działkę chyba w Sokolnikach o ile dobrze pamiętam, dzieci odpowiedzialnie podchodzą do faktu posiadania zwierzęcia, z psem wychodzi tylko córka lat 15 i rodzice zawsze na smyczy
pudelek i kotka zadbane towarzyskie (kota miałam na kolanach psiak przymilał sie co chwila) domek bedzie w sam raz ale pod warunkiem że Popek nie jest kotożercą no i nie atakuje dzieci trzeba by to sprawdzić także jesli jest możliwość poinformujcie o tym potencjalnych opiekunów ja daję zielone światło

Posted

[quote name='ewatonieja']wizyta się odbyła, wrażenia pozytywne w mieszkaniu w kamienicy 60 m2 mieszkają Państwo z 3 dzieci najmłodsze lat 6 ,docelowo psiak dla 15 latki z zamiłowaniem do sportów, ruchu itp. ponadto jest tam kociczka młoda delikatna i przygarnięty od szczenięcia pudelek 3 letni (pies i kot zyją w zgodzie) Państwo mieli wcześniej amstaffke która na skutek choroby nowotworowej została uspiona w wieku lat 9, była w tym domu sunia w typie asta z Fundacji Azyl, ale miała ochotę pożreć kotkę więc z żalem ale Państwo musieli psa oddac Fundacji (taka możliwośc była uzgadniana wcześniej) Państwo chodzą z pudelkiem do parku na Zdrowiu (największego chyba w Łodzi) i w okresie wiosenno-letnim jeżdzą z nim na działkę chyba w Sokolnikach o ile dobrze pamiętam, dzieci odpowiedzialnie podchodzą do faktu posiadania zwierzęcia, z psem wychodzi tylko córka lat 15 i rodzice zawsze na smyczy
pudelek i kotka zadbane towarzyskie (kota miałam na kolanach psiak przymilał sie co chwila) domek bedzie w sam raz ale pod warunkiem że Popek nie jest kotożercą no i nie atakuje dzieci trzeba by to sprawdzić także jesli jest możliwość poinformujcie o tym potencjalnych opiekunów ja daję zielone światło[/QUOTE]

Pięknie dziękuje za wizytę.
Dzwonie do Anny bo ona nie ma internetu.

Posted

dziewczyny...gdybyscie nie były pewne Popka do psa - samca i dzieci...to zaproponujcie temu panu tego malucha:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/183494-10tygodniowy-piesek-w-typie-Amstafa-szuka-domu?p=14525905#post14525905[/url]

[B] [/B]

[INDENT] [IMG]http://img143.imageshack.us/img143/1774/zdjcie0102.jpg[/IMG]

mały jest w lodzi...
[/INDENT]

Posted

Anna jutro porozmawia z Panią i zaproponuje pewne rozwiązanie.

a szczeniak rozkoszny : )

edit: doczytałam ze dla szczeniaka sprawdzają już chętne domy

Posted

Popek nadal w schronisku :shake:

Anna33 rozmawiała dzisiaj z Panią i dowiedziała się,że przyjeżdża do niej pies z innej Fundacji.[B]Dziewczyny od astów wiecie może który to pies? Podobno jest teraz na dt gdzie są inne koty?

[/B]
[B]Popek musi mieć ekstra allegro wyróznione na maksa.
Pomoże ktoś ?
[/B]

Posted

[quote name='ewatonieja'][B]no nie bardzo im zalezało akurat na Popku[/B] na pewno jest gdzies dom dla niego :)[/QUOTE]

Mhm...
To mogła to od razu powiedzieć Annie zaoszczędzilibyśmy mojego i Twojego czasu :shake: