Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...zaglądamy, zaglądamy i wieści budujących wypatrujemy...tyle że nasz "lew" w schronisku się zasiedział , domku nowego jakoś nie widać, a psiak coraz bardziej smutny i wycofany...Korni miśku pokaż się pięknoto...

Posted

[quote name='agrazka']nikt go nie chce pokochać, smutno mi z tego powodu :) Moze dam mu ogłoszenia do Gratki gazetowej. Co wy na to?[/QUOTE]
Agrazko jak masz taką możliwość to pewnie... może wtedy ludziska "przejrzą na oczy" i zobaczą naszego pięknego Kornika...

Posted

To nie jest tak, że nikt nie chce Kornelka pokochać. A my?
Z tego co pisała Ania, Kornel jest w miejscu, do którego odwiedzający schronisko rzadko zaglądają. Może dlatego nie ma szczęścia i nadal tam siedzi. Jest piękny, silny, stosunkowo młody. Gdyby dało sie go lepiej wypromować, może znalazłby kochający dom.

Posted

Dziękuję Wam, Cioteczki, że jesteście myślami z Kornelkiem, to bardzo ważne i budujace, także dla mnie :-).

Problem z Kornelkiem jest taki, że potrzebuje dużo czasu, by zaufać.

Ja kilka miesiecy "chodziłam wokół niego", by moc go wreszcie spokojnie odpinać od budy i brac na spacery, a przed kazdą nową osobą, która chciałaby go poznać Kornelek natychmiast ucieka do budy.

Ja Kornelka chętnie pokażę każdemu, ale musi to być osoba gotowa na zdobywanie jego zaufania.